HomeViestejäPeggy Black2006 - Viesti 18: Taikamatto

2006 - Viesti 18: Taikamatto

VIESTI 18: TAIKAMATTO
 
Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Kun ylläpidät puhdasta, korkeaa ja iloista kiitollisuutta, se on taikamattosi sekä suojakilpesi … kulkeaksesi muutoksen tuulilla ja minkä tahansa aikakehyksen tai todellisuuden värähtelytaajuuksilla. Niin usein kuin mitenkään voit, palaa pyhään sydämeesi ja salli tuon universumin jumalaisen rakkauden säteillä kaikille. Olet tämän jumalaisen rakkauden kantaja, kuten kaikki ihmiset. Avaimena on muistaa tämä voima ja tämä tarkoitus ollessasi fyysisessä kehossa ja pitää sydän avoimena tämän jumalaisen rakkauden läpivirtaamiselle.
 
Tämän pyhän sydäntilan hyvinvointi ja hoitaminen on tärkeintä ja värähtelytaajuus on ilo ja kiitollisuus. Tämä on viesti, jonka toistamme usein, koska se on ainoa todellinen viesti. Sinä - ja jokainen - olet puhtaasti värähtelyolento. Harjoittele värähtelysi nostamista koko ajan.
 
Laula, tanssi, rakasta, anna anteeksi, kunnioita, anna tunnustusta, ylistä ja arvosta kiitollisin sydämin kaikkea, mitä edessäsi on, kaikkea mitä koet, kaikkea mitä näet tai tunnet. Nämä tunnevärähtelyt ja taajuudet ovat taikasauvasi kaikkien muiden riitasointuisten taajuuksien ja värähtelyjen transformoimiseen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >