HomeViestejäJudith Orloff9.1.2014 - Mikä tekee hyvän rakastajan?

9.1.2014 - Mikä tekee hyvän rakastajan?

MIKÄ TEKEE HYVÄN RAKASTAJAN?

Kirjoittanut Judith Orloff (www.drjudithorloff.com)
9.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Uudessa kirjassani "The Ecstasy of Surrender" puhun siitä, miten ilmennät täyttä seksuaalivoimaasi, vaikket olisikaan kosketuksissa siihen nyt. Ensin sinun on opittava olemaan täysin kehossasi ja hetkessä. Jos ei nyt, niin milloin? Pidätteleminen, suoritukseen takertuminen tai mielen antaminen höpöttää ja ajelehtia lopettaa intohimon. On tärkeää päästä päästäsi autuuteesi.
 
Mitä on todellinen seksuaalivoima? Määrittelen sen eroottisen itsensä ylpeäksi vaatimiseksi ja seksuaalienergian tietoiseksi kanavoimiseksi. Sitä ei koskaan käytetä loukkaamaan, manipuloimaan, tukahduttamaan, valloittamaan eikä addiktoiduta egon aistinautintoihin toisten kustannuksella. Se on huonoa karmaa. Toisen ei myöskään anneta vahingoittaa itseä tai olla epäkunnioittava. Seksuaalivoima ei ole ainoastaan sitä, kuka olet sängyssä, vaikka onkin osa siitä.
 
Muodostat myös sähköisen yhteyden kehoon, henkeen, rakastajaan ja universumiin. Se on innostava asia, kun seksuaalivoima sekoittuu henkisen voiman kanssa. Liian monilta meistä tässä huumaavassa ja kiihkeässä maailmassa puuttuu se rikas kokemus, että on alkuvoimainen yhteys jonkun kanssa. Seksuaalisuus voi tarjota meille tämän - tyydytyksen mitä et voi koskaan saada pelkästään järjeltäsi. Kun avaat sekä seksuaalisuuden että hengen - olet sitten yksin tai parin kanssa - olet eroottisen virtauksen astia ja nautit ilman epävarmuutta tai estoja.
 
Seksuaalivoiman avaintekijä on tunneläheisyys, vaistomainen halu luoda läheinen suhde rakastajaan, tuntea olo mukavaksi ja olla tunnettu. Tämä on ero pelkän fyysisen seksin ja rakastelun välillä. Tunneläheisyys tulee kiintymyksestä, tunteiden jakamisesta ja haavoittuvuudesta. Välittämällä vahvistatte toistenne vetovoimaa ja saatte toisenne tuntemaan itsensä erityislaatuiseksi. Ystävinä ja rakastajina olette pohjimmiltaan siinä toisianne varten, mikä luo luottamusta. Näette toisenne todellisena ihmisenä, hyvässä ja pahassa - ei minään ihanneversiona. Silloin kun tulee ristiriitaa, vihaa tai tunteita loukataan, olette sitoutuneet työstämään sen läpi.
 
Mikä tekee hyvän rakastajan? Parin välillä on sähkökemiaa, mikä on ainutlaatuista heille. Tuoksu, ääni, kosketus ja suutelutyyli liittyvät mukaan. Tekniset taidot ja hyvä hygienia ovat myös tärkeitä. Mutta näiden lisäksi on joitain ominaisuuksia. 
 
Kymmenen hyvän rakastajan piirrettä 
 
* Olet halukas oppimaan.
* Olet leikkisä ja intohimoinen.
* Saat kumppanisi tuntemaan olonsa seksikkääksi.
* Luotat itseesi, et pelkää olla haavoittuva.
* Olet seikkailunhaluinen ja valmis kokeilemaan.
* Kerrot tarpeistasi ja kuuntelet kumppaniasi.
* Varaat aikaa etkä pidä kiirettä.
* Nautit mielihyvän antamisesta yhtä paljon kuin sen saamisesta.
* Tuet etkä tuomitse.
* Olet täysin läsnä hetkessä, silmäkontaktisi on hyvä ja pystyt antamaan mennä.
 
Mikä estää meitä olemasta hyvä rakastaja? Usein kyse on aikarajoitteista, itsekeskeisyydestä, estoista ja tekniikan puutteesta. Myöskään mielemme ei sulkeudu ja tämä estää meitä olemasta hetkessä. Lisäksi monet meistä vastustavat antautumista sille, miten seksikäs oikeasti olemme. Miksi? Emme ole oppineet näkemään itseämme seksikkäänä. Laihuusihanne on aivopessyt meidät. Lisäksi seksi nähdään usein enemmän suorituksena kuin pyhänä vuorovaikutuksena.
 
Kasvaessaan useimmat meistä eivät ole saaneet oikeanlaista koulutusta siinä, mitä todellinen seksikkyys on. Olisipa meille vain opetettu, että seksuaalisuus on terve ja luonnollinen osa meitä ja meidän on ilmennettävä sitä tietoisesti ja rakastavasti - se ei ole mitään likaista tai hävettävää. Opimme varhain, että sanat "penis" ja "vagina" saavat ihmiset nolostumaan. Ne ovat harvoin osa sanastoamme, paitsi rakastavaisten välillä. Olemme kulttuuri, joka syleilee häpeää - ei vain ole mitään hävettävää!
 
Seksuaalinen vastaanottavaisuus on herkkyysmittari. Intiimiys vaatii itsensä tiedostamista ja halukkuutta poistaa esteet. Toimeen ryhtyminen voi auttaa sinua saavuttamaan rakastavan ja eroottisen suhteen. Kouluta itseäsi päivittäin olemaan tietoisempi levon saamisesta ja oman tahtisi asettamisesta. Ei ole seksikästä ryntäillä ja olla jatkuvasti stressaantunut. Erityisesti ollessasi kiireinen, on tärkeää muistaa hengittää - nopea tapa yhdistyä taas kehoosi! Vaikka perhe, työ ja muut vaatimukset voivat häiritä ajan tekemistä seksuaalisuudelle, omistautuminen itsestä huolehtimiseen voi auttaa priorisoimaan sen suhteessa.
 
Itsensä epäilemisen parantamiseksi on oltava ratkaisukeskeinen. Esimerkiksi jos mietit: "Onko tekniikkani oikea?", puhu rehellisesti kumppanisi kanssa siitä, miten voitte kohdata toistenne tarpeet. Jos olet kyllästynyt samoihin asentoihin, pitäkää yhdessä leikkisä aivoriihi jännittävistä kokeiluista.
 
Keskustelkaa myös kunnioittavasti vihasta tai loukkaantumisesta, mitä tunnette toisianne kohtaan, jottei mielipaha turruta intohimoa. Monimutkaisemmissa ongelmissa, kuten läheisyyden pelko, lähestykää jotain terapeuttia tai ystävää näkemyksen saamiseksi. Ole pelkoja tutkiessasi lempeä itsellesi. Sydämellisyys sallii korjata haavat ja saada takaisin seksuaalivoiman.
 
(Ote Judith Orloffin kirjasta "The Ecstasy of Surrender: 12 Surprising Ways Letting Go Can Empower Your Life")
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >