HomeViestejäShekina Rose19.5.2023 - Ylösnousemusoireita ja taivaallisia tapahtumia

19.5.2023 - Ylösnousemusoireita ja taivaallisia tapahtumia

YLÖSNOUSEMUSOIREITA JA TAIVAALLISIA TAPAHTUMIA

Sinistä sädettä kanavoinut Shekina Rose (shekinarose.com)
19.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Energiapäivitys: ylösnousemusoireita toukokuu 2023 ja taivaallisia tapahtumia

Valintakohta, korkeampi aikajana – tarkkana voimakkaissa energioissa!

Tulee jumalaista energiavoimaa, joka voi nostaa värähtelynne seuraavalle tasolle. Universumi kommunikoi kanssanne sen kauneus- ja rakkausvirran kautta, joka tulee luonnon välityksellä. Saatte tilaisuuksia, menestystä ja lisää synkronismia ja siunauksia, kun annatte intuitiivisen aistitietoisuutenne virittää teidät tähän luonnolliseen virtaan.

Lisäksi on hidastamisen aikoja, jolloin sisäinen äänenne yllyttää teitä pysymään paikallaan, voidaksenne prosessoida ja integroida äskettäisen pimennyssyklin syvälliset energiat.

(Varoitus vesimerkeille ja sinisille säteille). Syviä ja voimakkaita tunteita voi herätä tavoilla, joita ette ole koskaan ennen kokeneet. Voimakkaita tunteita voi kulkea lävitsenne. Kriittistä on olla reagoimatta välittömästi niiden voimaan. Jotkut näistä tunteista on tukahdutettu, ja ne etsivät nyt tapaa ilmaista itseään, jotta voisitte hyötyä merkittävästi niiden viisaudesta, oivalluksista ja transformoivasta energiasta.

Ylösnousemusmuutosoireita

* Valintakohtia joissa päätät, tavoitteletko tiettyä kurssia, jatkatko vai lopetatko suhteita, ja aloitatko uusia hankkeita. Tämä syntyy välittömästä selkeydestä ja sisäisestä tietämisestä.

* Syviä vapaudentunteita, uusia oivalluksia ja tiedostamista, mikä inspiroi vapautumistasi ja innostaa sinua tanssimaan, kokkaamaan, tekemään puutarhatöitä, olemaan luovempi ja tuntemaan iloa.

* Voi olla erilaista olemista ylösnousemusaallon eri osissa, mitä tulee tietoisuuteen ja herkkyyksiin. Joillakin on vielä jäänteitä voimakkaista energioista (keho värähtelee, ja tuntuu ajoittain siltä, että pyörit) ja lisääntyvää nälkää ja väsymystä.

* Tunne lisääntyvästä Äiti Maa Gaian aistimisesta, kutsu luontoon ja pyhiin paikkoihin, voimapaikkoihin, metsiin ja retriittipaikkoihin.

* Maan kautta tapahtuu empaattinen viritys. Luonto kutsuu vesien kautta – meret, tähdet, kukat, keijut, kivet ja puut houkuttelevat. Ne tuovat lahjoja, siunauksia ja viestejä sinulle.

Monet teistä ovat tehneet niin uutterasti työtä värähtelynsä nostamisessa, suhteissa, parantumisessa, polussa, työssä, palvelussa ja transformoijana, että universumin taivaat antavat teille uuden tavan henkiseen valaistumiseen, onneen ja menestykseen. On itsehoidon ja rentoutumisen aika!

***

Sinisen säteen olennot ovat indigojen kaltainen ultraherkkä, empaattinen sieluryhmä, jotka tulivat monilta eri ylösnousseilta planeetoilta ja monista valoulottuvuuksista valaisemaan ihmisen geenikoodin ja herättämään Jumalatietoisuuden Gaialla. He ovat valotyöntekijöiden kadonnut säde. "Shekina", hepreankielinen sana "valokieli", on sinisen säteen mentori. Shekina on luomisen pyhän jumalaisen feminiinisyyden kadonnut aspekti, joka on Jumalan ruumiillistuma, ylösnousemusprosessi.

Sininen säde on kaikkien sinisten säteiden korkeimpien aspektien sieluryhmätietoisuus. Yhdessä annamme teille nämä lähetykset.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >