HomeViestejäNeale Donald Walsch17.3.2012 - Kuka olet yksin ollessasi?

17.3.2012 - Kuka olet yksin ollessasi?

KUKA OLET YKSIN OLLESSASI?
 
Kirjoittanut Neale Donald Walch (www.cwg.org)
17.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Itsensä luominen on pyhä kokemus. Se olet sinä päättämässä, kuka olet. Mitä ajattelet itsestäsi aamulla? Mikä ajatus sinulla on itsestäsi ensimmäisenä asiana aamulla? Entä viimeisenä asiana illalla? Mikä on viime arvio itsestäsi juuri ennen nukahtamista?
 
Tämä olet sinä päättämässä sinusta. Jotkut ihmiset kutsuvat sitä "omatunnon kanssa painimiseksi".
 
Mitä teet ja ajattelet päiväsi hiljaisina hetkinä? Miten elämäsi etenee, silloin kun olet itsesi kanssa etkä kenenkään muun? Syötkö hyvin vai salaa jonkin "paheen", mitä et söisi, jos joku katselisi?
 
Meditoitko joka aamu vai ainoastaan aamuina, jolloin toinen on paikalla? Liikutko joka päivä vai ainoastaan niinä päivinä, jolloin toinen muistuttaa sinua, houkuttelee sinua tai saa sinut häpeämään siihen? Kuka olet, kun olet yksin?
 
Oletko sovinnossa itsesi kanssa? Silloin kun puhut itsellesi - mielessä tai ääneen - oletko tyytyväinen itseesi? Teetkö itsesi onnelliseksi? Miten tuot itsellesi iloa? Vastaus näihin kysymyksiin kertoo melkoisesti sinusta.
 
Mistä ilosi on peräisin? Onko se jostain ulkopuolellasi vai sisälläsi? Onko se jostain, mitä teet vai mitä olet?
 
Ja miten tuot itsellesi rauhaa?
 
Lopuksi: kuka ylipäätään ajattelet olevasi … ?
 
Ja jatkamme tutkimuksiamme kaikesta tästä ensi viikolla. Siihen saakka …
 
Haleja ja rakkautta,
Neale
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >