HomeViestejäNeale Donald Walsch26.1.2011 - Otatko seuraavan askeleen?

26.1.2011 - Otatko seuraavan askeleen?

OTATKO SEURAAVAN ASKELEEN?

Kirjoittanut Neale Donald Walch (spiritlibrary.com)
26.1.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

"Keskusteluja Jumalan kanssa" kertoo meille, että olemme kolmiosaisia olentoja, jotka on tehty kehosta, mielestä ja sielusta. Viime viikolla aloimme tutkia yhdessä polkua sielun luo. Tunsin motivaatiota lähteä tähän tutkintaan kanssanne, koska saan monia kysymyksiä sielusta ja siitä, miten "sinne päästään". Jos sinulta meni ohi tämän sarjan avausartikkeli, toivon, että palaat lukemaan sen.

Aloitin viime viikolla vakuuttamalla, että tie sieluun on tie ulos mielestä. Tarvitsemme nyt sitä, mitä filosofi-kirjailija Alan Sasha Lithman kutsuu "tietoisuuden muuntamiseksi". Meidän on päästävä ulos mielestä ja sieluun, jotta voimme nähdä sen, mitä katsomme, siksi mitä se on, sen sijaan mitä olemme kuvitelleet sen olevan. Meidän on tarkasteltava elämää "sielukeskeisin silmin", kuten Ron ja Mary Helnick sitä kutsuvat kirjassaan "Loyalty to Your Soul". Meidän on muutettava kaikki siinä tavassa, millä lähestymme ja elämme elämäämme. Ja meidän on tehtävä tämä, ennen kuin se muuttaa meidät.

Ensiaskel tässä prosessissa on valmius muuttua. Meidän on suostuttava yksilöinä ja perimmiltään lajina tutkimaan mielen ulkopuolisia ulottuvuuksia ja hyväksymään siellä jotkut vähiten mahdolliset löydökset.

Vaikeutena tällaisissa tutkimuksissa on, että kaikki mitä löytyy mielen ulottuvuuden ulkopuolelta, on suoraa kokemusta - ja suoraa kokemusta ei voi vahvistaa, koska sitä ei voi vielä jakaa. Ja elämme kulttuurissa, mikä vakuuttaa, että "se mitä ei voi jakaa, ei voi olla todellista". Etsimme siis tavan jakaa sen, mitä ei voi jakaa, tehdäksemme siitä todellista.

Näin syntyy uskonto. Näin uskonto jatkaa kukoistamistaan, sillä pyrimme muodostamaan jaetun kokemuksen kokemuksesta, mitä ei voi jakaa, vaan mikä voi olla vain ja ainoastaan subjektiivinen. Ja pyrimme tekemään tämän, koska tiedämme, että tämä on ainoa tapa, jolla voimme oikeuttaa kokemuksemme Jumalasta.

Lajimme on päättänyt, että jos muut eivät voi jakaa tuota kokemusta, niin se ei voi olla todellinen, ja olemme hyväksyneet tämän näkemyksen ehdottomana totuutena. Kaikki todelliset kokemukset täytyy olla puolueettomasti todistettavissa. Tätä mittatikkua olemme päättäneet käyttää. Jos kokemusta ei voi puolueettomasti todistaa, sen oletetaan olevan vain kokijan mielikuvitusta. Tai vielä pahempaa, hullun mieletöntä hourailua.

Ainoa syy miksi "Keskusteluja Jumalan kanssa" -kirjat saivat edes vähän hyväksyntää, oli, että hyvin monet ihmiset "tulivat ulos kaapista" ja ilmoittivat, että heillä oli ollut sama kokemus.

Ihmiskunnan edessä on nyt kysymys, olemmeko valmiita ottamaan seuraavan askeleen. Olemmeko valmiita hyväksymään vähiten mahdollisia näkemyksiä, ideoita ja viestejä uudesta teknologiasta, joita ei voida todistaa yhteisellä tai samanlaisella kokemuksella? Oletko yksilönä valmis muuttamaan "olemisesi perustaa" (eli koko olemistasi maailmassa, koko liikkumistasi elämän läpi) mieliperustaisesta lavasta sieluperustaiseen laukaisupisteeseen? Oletko valmis aloittamaan täysin eri kohdasta asioiden harkinnan, elämäsi tarkastelemisen?

Jos teet tämän, olet muuttanut kaiken. Olet muuttanut olemuksesi/olemisesi, mikä avaa sinut uuteen tietoisuuspaikkaan, mikä kohottaa tiedostamistasoasi, mikä muuttaa dramaattisesti näkökulmasi, mikä muuttaa dramaattisesti havaintotapaasi, mikä muuttaa monumentaalisesti uskomuksiasi, mikä aiheuttaa uutta käyttäytymistä - mikä johtaa täysin erilaiseen kokemiseen.

Ja jatkamme tätä tutkimusta ensi viikolla!

Rakkautta ja halauksia,
Neale

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >