HomeViestejäDL Zeta20.3.2015 - Auringonpimennys- ja päiväntasausyhdistelmä avaa jumalaisen potentiaaliportaalin

20.3.2015 - Auringonpimennys- ja päiväntasausyhdistelmä avaa jumalaisen potentiaaliportaalin

AURINGONPIMENNYS- JA PÄIVÄNTASAUSYHDISTELMÄ AVAA JUMALAISEN POTENTIAALIPORTAALIN
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
20.3.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Seisomme vanhan ja uuden risteyksessä. Tämä risteys tarjoaa tilaisuuden herätä ja uudestisyntyä jumalaisen potentiaaliportaalin kautta, mikä avautuu eteemme. Tämä portaali ulottuu reilusti vuoden 2015 loppuosaan ja se kuljettaa meidät henkilökohtaisen ja kollektiivisen kehityksemme seuraavaan vaiheeseen.
 
Tämä voimakas ja ainutlaatuinen portaali avautuu tämän päivän täydellisellä auringonpimennyksellä Kalojen viimeisessä asteessa ja sitä seuraa kevätpäiväntasaus. Astrologisesti tämä on vuoden 2015 voimallisin jakso ja tänään on jakson voimakkain päivä. Saatat kokea tänä aikana jonkin voimakkaan vapautumis- ja loppuunsaattamistunteen, mitä seuraa tunne uusien ovien avautumisesta tietoisuudessa.
 
Patriarkaalisuus vs. jumalainen feminiinisyys
 
Loppumisten ja alkamisten kieli on hyvin selvää tässä pimennys- ja päivätasausyhdistelmässä. Se tuhoava ja sielun murskaava patriarkaalinen perspektiivi mikä on hallinnut tätä planeettaa vuosituhansia, putoaa pois, kun jumalaisen feminiinisyyden aikakausi työntää sisään suuremman rakkauden, myötätunnon ja intuition ajan. Henkisyys ja luovuus ovat merkittäviä teemoja tässä muutoksessa, mikä edustaa siirtymistä uuteen aikaan maaplaneetalla. Koemme tämän muutoksen korkeammat taajuudet ja sen tuomat uudet ja lempeämmät ominaisuudet siinä määrin, missä hyväksymme oman feminiinisen puolemme.
 
Täydellisen auringonpimennyksen ja päiväntasauksen yhdistelmä
 
Täydellistä auringonpimennystä Kalojen 29 asteessa voimistaa kevätpäiväntasaus. Auringonpimennys toimii superlatautuneena uutena kuuna. Kalojen uusikuu, erityisesti Oinaan rajalla, edustaa loppumisia ja uusia alkuja. Pimennys Kalojen – eläinradan viimeisen merkin – viimeisessä asteessa päättää kokonaisen aikasyklin ja työntää sisään merkittäviä elämänmuutoksia. Minkä tahansa eläinradan merkin viimeinen aste on merkittävä kohta, mikä tarjoaa ainutlaatuisia mahdollisuuksia sekä horjuttavia energioita.
 
Tämän auringonpimennyksen energiat ulottuvat syyskuuhun ja sen ylikin, mutta ne ovat erityisen voimakkaita tulevassa kuujaksossa. Täydellinen kuunpimennys tapahtuu 4.4. Vaa'an 14 asteessa ja se höystää tämän auringonpimennyksen käynnistämää voimakasta vaikutusta. Kumpikin pimennys on täydellinen, mikä on suhteellisen harvinaista. Monet pimennykset ovat osittaisia. Täydelliset pimennykset ovat paljon voimakkaampia ja niillä on voimakas vaikutuspiiri.
 
Astrologinen karttasi paljastaa pimennyksen vaikutuksen tulevina kuukausina
 
Tutki astrologista karttaasi, jotta ymmärrät, mihin elämäsi alueisiin tämän pimennyksen energiat vaikuttavat useina tulevina kuukausina. Tutki, missä Kalat ovat kartallasi. Vapaudut tällä elämäsi alueella ja teet tilaa jollekin uudelle. Etsi Oinas kartaltasi. Sinne tulee uutta. Astrologiset huoneet paljastavat elämäsi alueet, mille pimennys vaikuttaa eniten. Syntymäkartan planeetat, progressiot ja muut piirteet, jotka ovat yhtymässä pimennyksen kanssa, tuovat lisänäkemystä siihen, mitä sinulta pyydetään tänä aikana.
 
Kuunsolmut heijastavat henkistä tarkoitustasi
 
Kuunsolmut ja tämän viikon Uranuksen ja Pluton neliö ovat huomattavasti mukana kevätpäiväntasauksen astrologiassa.
 
Kuunsolmujen sijainti kartalla osoittaa kohtaloomme ja tarkoitukseemme tässä elämässä. Eteläsolmu heijastaa niitä lahjoja ja sitä taakkaa, minkä toimme mukanamme tähän elämään, kun taas pohjoissolmu paljastaa aikomuksemme tällä kertaa. Tämän viikon sekoituksessa kuunsolmut antavat meille sitä liikevoimaa, mitä tarvitaan ryhtyäksemme välittömästi laajoihin muutoksiin, joita tarvitaan siirtymiseksi henkistä tarkoitustamme kohti. Kun meditoimme tänä aikana, pystymme saamaan selkeän vision tarkoituksestamme ja nykyhetken potentiaalistamme, mikä sallii meidän ottaa merkittäviä askelia tämän tarkoituksen toteuttamisessa.
 
Pimennysenergiat ja tietoinen todellisuusluominen
 
Tämä on aikaa kerätä yhteen kaikki, mitä olemme oppineet viime vuosina tietoisesta todellisuuden luomisesta. Tiedosta, että hakeudut sitä kohti, mihin keskityt. Tavallaan sinusta tulee sitä, mihin keskityt. Nyt on aika tutkia, mihin asetat energiasi ja fokuksesi ja vaalia ajatuksia, jotka ovat harmoniassa sen kanssa, mitä haluat luoda. Aloita sisäisistä todellisuuksistasi ja pidä mielessä, että teet kaikille muille saavutettavampaa siitä, mitä "haudot" omassa tietoisuudessasi.
 
Ympäröi itsesi positiivisella, kohottavalla ja rakastavalla ympäristöllä. Valitse tietoisesti elämäsi ihmiset ja aktiviteetit ja tiedosta, että meistä tulee usein niiden ihmisten ja energioiden kaltaisia, joiden kanssa vietämme aikaa ja joihin uppoudumme.
 
Rakkauden säteileminen kaikkeen olevaiseen
 
Lähetä rakkautta ja valoa toisille ja kaikelle olevaiselle. Kun siirrymme korkeampaan värähtelyyn, pidämme toisille tilaa vaihtaa korkeampiin energioihin. Kun parannamme itsemme, avaamme toisille tilan parantua. Rakkaus mitä säteilemme ulospäin, vaikuttaa universumiin näkymättömästi ja kerää energiaa sisätasoilla antamaan polttoainetta ykseysvallankumoukselle, mikä herättää meidät uuden ajan syvemmille tasoille.
 
Astuminen jumalaiseen potentiaaliportaaliin
 
Voimme odottaa näkevämme uusien teemojen ja mallien paljastumista tulevina päivinä, viikkoina ja kuukausina, kun elämämme synkronisoituu heräämiskehityksen uuteen virtaan ja suuntaan, uusien voimallisten alkujen siintäessä horisontissa.
 
Näemme kosmisen syklin viime päiviä. On aika pohtia sen vanhan elämäntavan kuolemista, mikä on muokannut meitä tähän saakka. Kun päästämme irti siitä, mitä olemme olleet, sekä niistä tilaisuuksista joita on käytetty tai hukattu, käännämme fokuksen uuteen ja laajentavaan nykyhetkeen, mikä johtaa tulevaisuuteen, minkä olemme kohdanneet unelmissa ja mielikuvituksessa. Muutaman viime vuoden kosmiset energiat ovat laittaneet liikkeeseen tapahtumat, jotka nyt voimaannuttavat meidät ottamaan ensiaskeleemme tähän jumalaiseen mahdollisuusportaaliin, mikä avautuu nyt ja kutsuu meitä aloittamaan nousemisen uuteen aikaan.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >