HomeViestejäDL Zeta22.12.2013 - Tiennäyttäjät antavat vaihtoehtoisen kulkutavan uuteen aikaan

22.12.2013 - Tiennäyttäjät antavat vaihtoehtoisen kulkutavan uuteen aikaan

TIENNÄYTTÄJÄT ANTAVAT VAIHTOEHTOISEN KULKUTAVAN UUTEEN AIKAAN
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
22.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuosikymmeniä sitten monet sielut aloittivat heräämisen tarkoitukseensa tiennäyttäjinä, jotka jonain päivänä opastaisivat toisia uuteen aikaan. Aiemmin nämä sielu eivät enimmäkseen tienneet tehtävänsä laajuutta. Tämä oli jumalaisen suunnitelman mukaista, mikä auttoi näitä tulevia oppaita pysymään läsnä olevassa hetkessä ja oppimaan rakentamaan luottamusta sisäiseen opastusjärjestelmäänsä. Tämä luottamus on oleellista, kun tullaan taitavaksi navigoimaan uuden maailman tuntematonta maastoa.
 
Kun nämä sielut vahvistivat siltaa korkeampaan tietämiseensä, he saivat opastuslatauksia, jotka saivat heidät tavalla tai toisella ilmaisemaan rakkaus- ja palveluaikomuksen. Asettamalla korkeampia aikomuksia säädämme sisäistä kompassiamme ja aloitamme kulkemisen henkiseen tehtäväämme perustuvan elämän läpi.
 
Tiennäyttäjäidentiteetin hyväksyminen
 
Ensimmäinen uudessa maailmassa omaksumasi identiteetti on ehkä näyttäytynyt sinulle hyvin pitkään. Tämä ensimmäinen identiteetti voi olla tiennäyttäjä - sielu joka kulkee henkisten kehitystasojen läpi nopeutettuina vaiheina. Tämä vaiheistus sallii sielun astua valmiuteen jumalaisella ajoituksella, voidakseen auttaa toisia sieluja löytämään jalansijansa uudessa ajassa. Olet ehkä ylläpitänyt visiota itsestäsi tutustumatta siihen. Olet ehkä pidätellyt tämän vision hyväksymistä, koska et pystynyt näkemään vielä itseäsi voimaantuneena opastaaksesi toisia. Jos tilanne on tämä, se on merkki, että olet saattanut alistaa tietoisuutesi ajatusviruksille, jotka ovat himmentäneet valoasi ja saaneet sinut uskomaan, ettet ole riittävän viisas tai riittävän voimakas valaisemaan tietä eteenpäin itsellesi ja toisille.
 
Itsensä epäilemisen aika on ohi. Huomaat tulevina viikkoina ja kuukausina polttavasi kaikki väärinkäsitykset, jotka vähentävät valoasi. Tiedostamalla opit tunnistamaan ajatusvirusten vaikutuksen, kun säteilet korkeamman tietämisesi valoa niihin. Sitten kun lakkaat ruokkimasta niitä huomiollasi ja energiallasi, ne surkastuvat ja putoavat pois.
 
Rakkaus- ja palveluaikomukset on uuden ajan valomajakoita
 
Kun astut pidemmälle uuden ajan hedelmälliseen maaperään, havaitset niiden aikomussiementen, jotka on kylvetty kauan sitten, juurtuvan ja toteutuvan nopeasti. Yhdistä sinulle nyt tulevat visiot rakkaus- ja palveluaikomuksiisi ja saat välineen uuden ajan navigoimiseen. Jos olet nähnyt itsesi kirjoittamassa henkistä blogia, löydät itsesi nyt tekemästä sitä. Jos olet nähnyt itsesi taiteilijana, joka koodaa henkisiä taajuuksia luomuksiinsa, alat luoda niitä nyt. Monet kirjoittajat, taiteilijat, opettajat, parantajat ja muut lahjakkaat sielut astuvat nyt esiin vahvemmin, opastamaan ihmiskuntaa uuteen aikaan.
 
Sinun ei tarvitse tietää, miten toteutat henkisen tehtäväsi. Heti kun siirryt uuden ajan värähtelytaajuuteen, alat ladata viestejä ja opastusta, mitkä antavat tarvittavia oivalluksia ensimmäisten askeleidesi ottamiseen.
 
Tässä uudessa maailmassa aikomuksista tulee tienviittoja ja valomajakoita. Aina kun eksyt täällä, palaat vain rakkaus- ja palveluaikomukseesi ja löydät jalansijan.
 
Vanhan tavan salliminen häipyä elämänkokemuksestasi
 
Kun siirryt pidemmälle uuteen aikaan, vanha tapa häipyy taustalle. Olet vapaa palaamaan siihen, mutta kun aika kuluu, tulee vähemmän todennäköiseksi, että teet sen. Aikanaan energiataajuutesi tulee niin vedetyksi uuteen aikaan, että vanha tapa häviää elämänkokemustesi menusta.
 
Ajatusvirukset yrittävät estää ylösnousemusliikettäsi syyllisyydellä ja muilla tunneansoilla. Myrkylliset ajatusmuodot saavat sinut uskomaan, että sinun pitäisi pidätellä itseäsi niiden vuoksi, joita rakastat. Älä tunne tarvetta pidätellä itseäsi toisten vuoksi. Sallimalla itsesi kuljettamisen uuteen aikaan, avaat energiatilan toisten seuraamiselle. Silloin kun teet, mikä on parasta itsellesi, teet, mikä on parasta kaikille muille.
 
Kun opit olemaan täysin uudessa ajassa, löydät suurta myötätuntoa niitä kohtaan, jotka edelleen kamppailevat ajatusviruksen "lumoissa" ja rakkaudettomuuden taakan alla. Tiennäyttäjänä sinut vedetään suunnittelemaan erilaisia vaihtoehtoisia kulkutapoja, mitkä antavat toisille helpomman pääsyn uuteen aikaan. Ideana näiden eri tapojen taustalla on, että jos yksi menetelmä ei toimi, toinen toimii. Suunnittelemasi kulkumuodot toimivat niillä, jotka ovat valmiita astumaan vapaaksi vanhasta tavasta. Siunaa kaikkia niitä, jotka päättävät jäädä kärsimyksen ja kamppailun kouriin, ja luota, että kaikki sielut valitsevat ne oppimiskokemukset, joita ne tarvitsevat tuolla hetkellä.
 
Toisiin liittyminen tulevien aikatasojen rakentamiseksi
 
Tietyssä kohtaa matkallaan uuteen aikaan, tiennäyttäjiä kutsutaan liittymään toisiin luomaan rakenteita, jotka antavat perustan uudelle ajalle tulevilla aikatasoilla. Ryhdytte tähän tehtävään paljon samaan tapaan kuin ne, jotka saapuivat ennen teitä ja loivat ne puitteet, joissa nyt olette.
 
Uudessa maailmassa on tietoisuuspaikkoja, missä taivaan ja maan taajuudet sekoittuvat. Näiden alueiden sisäpuolella pystytte tapaamaan niitä sieluja, jotka tekivät matkanne tänne mahdolliseksi. Tapaatte myös niitä sieluja, joita opastatte ja tuette tulevissa maailmoissa. Kun teistä tulee taitavia kulkemaan korkeampien tietoisuusalueiden läpi, opitte suunnittelemaan tulevia elämiä. Saatte myös linssin niiden elämien tarkastelemiseen, joiden läpi olette jo kulkeneet. Tässä kohtaa ymmärrätte nykyisen elämänne täyden merkityksen.
 
Kun valmistaudutte lähtemään tästä elämästä, kuljette tietoisuudessa esi-isien maille, missä liitytte juhlimaan sitä tehtävää, minkä toteutitte elämänkaarissa. Liittämällä valonne toisten sielusukupolvien valoon, asetatte näyttämön uudelle ajalle ihmistietoisuudessa. Sitten kun roolinne on valmis, toinen sielu yhdistää valonsa omaanne ja jatkaa siitä, mihin teidän matkanne täällä päättyy.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >