HomeViestejäDL Zeta11.8.2012 - Tuleva itsemme kulkee uniportaaleista opastamaan meidät voimaantuneille aikajanoille

11.8.2012 - Tuleva itsemme kulkee uniportaaleista opastamaan meidät voimaantuneille aikajanoille

TULEVA ITSEMME KULKEE UNIPORTAALEISTA OPASTAMAAN MEIDÄT VOIMAANTUNEILLE AIKAJANOILLE
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
11.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Viime viikolla puhuimme energiaitsestämme, mitä jotkut kutsuvat enkelikseen tai oppaakseen, kollektiiviseksi tiedostamattomaksi tai korkeammaksi itseksi. Sillä ei ole merkitystä, miksi kutsumme tätä aspektiamme. Tämä toinen itse on yhteytemme ikuisuuteen ja se auttaa meitä valitsemaan ja aktivoimaan tulevia aikajanoja, missä ovat korkeimmat mahdollisuutemme.
 
Tämä itse on paljon nopeammalla aikajanalla kuin omamme. Emme voi hahmottaa tätä itseä fyysisillä aisteillamme, joten se on normaalihavaintojemme ulkopuolella. Tämä itse on todellinen ja se on nopeutetussa vertikaaliajassa, mikä tapahtuu niin nopeasti, että se vaikuttaa olevan tietoisuutemme ulkopuolella. Vertikaaliajassa sattuvat tapahtumat voivat muokata välittömästi nykyhetkeämme, jos kykenemme työskentelemään tulevan itsemme kanssa tulevaisuuden mahdollisuuksiemme optimoimiseksi.
 
Informaatiota siirtyy unitilassa
 
Tuleva itsemme on osamme, mikä ei ole sidottu aikaan ja paikkaan ja mikä kykenee kulkemaan tulevaisuuteen katsomaan mahdollisuuksia, joita pohjustamme nykyhetkessämme. Informaatiota mahdollisista aikajanoistamme tulevaisuudessa siirretään meille portaalien avautuessa tietoisuudessamme. Pystymme kehittämään taitoamme päästä tietoisesti näihin aikaportaaleihin, mikä sallii meidän synkronoida normaaliaikakehyksemme tuon vertikaaliajan kanssa, mutta enimmäkseen tuo informaatiosiirto näiden maailmojen välillä tapahtuu unitilassa.
 
Unitilan ohjaaminen ja kehittäminen
 
Näiden aikaportaalien kautta tuleva informaatio sallii meidän parantaa nykyisyyttämme. Saadaksemme parhaan irti näistä portaaleista voimme varmistaa, että olemme hyvin levänneitä ja että nukumme tarvittavan määrän unisyklejä astuaksemme erityiseen tietoisuustilaan, missä tuleva itsemme tuo meille tarvittavaa informaatiota tulevista mahdollisuuksista.
 
Toinen osa vaadittavaan unitilaan menemistä on ohjata mieltämme ennen nukkumista rauhalliseen ja selkeään tilaan, mitä ympäröi aikomus tavata tuleva itsemme.
 
Parhaiden tulevien aikajanojen havaitseminen ja energisoiminen
 
Tämä tapaaminen on tärkein yksittäinen asia, mikä tekee elämästämme positiivista ja onnellista. Se on kriittinen kyvyllemme muistaa ja elää elämäntarkoituksemme. Kohtaamme elämämme joka käänteessä tilanteita, jotka määrittelemme ongelmiksi. Kun kohtaamme näitä tilanteita, pohjustamme energeettisen tulevaisuuden, missä nämä tilanteet löytävät vastauksen ja ratkaisun. Nämä tulevat mahdollisuudet kristallisoituvat välittömästi lukuisilla aikajanoilla, jotka laajenevat kaikkiin suuntiin, jokaisen aikajanan tarjotessa mahdollisen ratkaisun ongelmaan, minkä olemme juuri kohdanneet tällä hetkellä. Tuleva itsemme kulkee näihin mahdollisuuksiin tarkkailemaan, mikä sisältää korkeimman ja parhaimman ratkaisun - ratkaisun mikä on eniten harmoniassa henkisen tarkoituksemme ja ymmärrystarpeemme kanssa.
 
Unitilassa tuleva itsemme toimittaa informaatiota, mitä se on kerännyt tulevista mahdollisuuksistamme. Tämä informaatio suodattuu alitajunnasta aikomuksemme kautta sillä hetkellä, kun sitä tarvitaan - kun teemme päätöksiä, jotka määrittelevät, mistä tulevaisuuden mahdollisuudesta tulee hallitseva aikajanamme.
 
Etukäteisvaroitukset tulevalta itseltämme auttavat meitä vaihtamaan aikajanaa
 
Voi olla, että nämä informaatiovaihdot tulevaisuuden itsemme kanssa tuovat etukäteisvaroituksia, jotka varoittavat meitä vaarallisista aikajanoista, mitä voidaan luoda tulevaisuudessa. Esimerkiksi jos yksi tuleva mahdollisuutemme johtaa auto-onnettomuuteen, heräämme ehkä unestamme hälyytyksen tunteeseen saatuamme informaatiota tästä mahdollisuudesta tulevalta itseltämme. Hyvä uutinen on, että tällainen etukäteistietoisuus tulevista mahdollisuuksista sallii meidän tehdä muutoksia nykyhetkessämme, jotka pohjustavat muita mahdollisuuksia.
 
Fyysinen sairaus merkkinä ja parantavien aikajanojen kehittäminen
 
Informaatio mitä saamme tulevaisuuden itseltämme, ei tule ainoastaan etukäteispalautteen muodossa. Yksi muoto tulee fyysisen kehomme kautta, mikä aina tietää ennen meitä, että pohjustamme tulevaa mahdollisuutta, mikä ei ole harmoniassa tarkoituksemme kanssa. Tämä epäharmonia tapahtuu usein, silloin kun viritymme tiettyiin loisenergioihin, jotka vääristävät havaintojamme ja ohjaavat meidät pois kurssista. Puhumme lisää loistaajuuksista seuraavassa osiossa. Silloin kun koemme fyysistä sairautta, tuon tilan erityismuoto tarjoaa meille vihjeitä sen tasapainottomuuden luonteesta, mitä pohjustamme tulevaisuudessa. Kun tunnistamme, että on jokin ongelma, pystymme työskentelemään tulevan itsemme kanssa sellaisten mahdollisten tulevaisuuksien kehittämiseksi, missä tarvitsemamme parantuminen toteutuu. Tällä tavalla pystymme kehittämään syyn nykyhetkemme parantamiselle tulevaisuudessa.
 
Kun käytämme tätä prosessia, käsitämme, miten korkeimman ja parhaimman eläminen nykyhetkessämme liittyy suoraan halukkuuteemme havaita tulevaisuus ja muokata sitä, ennen kuin elämme sen.
 
Lisää tulevaisuuden itsemme kanssa työskentelemisestä kirjastani "The Future: Adopting Your Future Self as Guide and Mentor".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >