HomeViestejäDL Zeta28.1.2012 - Äärettömän mielemme ikuisessa auringossa paistatteleminen

28.1.2012 - Äärettömän mielemme ikuisessa auringossa paistatteleminen

ÄÄRETTÖMÄN MIELEMME IKUISESSA AURINGOSSA PAISTATTELEMINEN
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
28.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kauneutta ja täydellisyyttä on kaikkialla ympärillämme. Ne sisältyvät jokaiseen hengenvetoon ja jokaiseen hetkeen. Ainoa kohtaamamme epätäydellisyys on fyysisyyteen perustuvan tietoisuuden epätäydellisyys, mikä rajoittaa kykyämme nähdä kaikki, mitä on edessämme.
 
Silloin kun näkökykymme on rajallinen, heijastamme usein oman epätäydellisyytemme ja parantumistarpeemme läsnä olevaan hetkeen. Jos on jotain, minkä havaitsemme puuttuvan nykytodellisuudestamme, tämä on vihje siitä, että heijastamme oman tietoisuusmallimme hetkeen. Tämä heijastus on itse asiassa hyödyllinen, koska se antaa meille tilaisuuden pysähtyä, tarkkailla ja määritellä itse, mikä vaikuttaa epätäydelliseltä todellisuudessamme. Näin tekemällä saamme vinkkejä niistä muutoksista, mitä voimme tehdä muuntaaksemme omaa tietoisuuttamme, jotta pystymme havaitsemaan jumalaisen täydellisyyden läsnäolon joka hetkessä.
 
Rakkaus ja siunaukset ovat biologian ulottuvilla joka hetki
 
Jokainen hetki sisältää paljon informaatiota, mitä tarvitsemme elääksemme täysin tuossa hetkessä. Silloin kun elämme täysin hetkessä - täydellä teholla havaiten, mitä siinä on - pystymme kiteyttämään henkistä ymmärrystä kvanttitasolla. Kun ymmärryksemme kasvaa, tietoinen tajuntamme sekä ilo ja rakkaus lisääntyvät eksponentiaalisesti. Ajasta ja paikasta tulee joustavia. Kuukausi lineaarista aikaa voi vastata vuotta "vertikaalissa" ajassa. Kun ylitämme paikan, alamme saada tietoisuutta sijainneista fyysisten koordinaattiemme ulkopuolella.
 
Esteitä ja suodattimia täysitehoiselle tiedostamiselle
 
Rakkaus, yltäkylläisyys ja hengen siunaukset ovat joka hetkessä ja biologian ulottuvilla. Jos huomaamme olevamme kyvytön pääsemään hetken koko kirjoon, voimme katsoa, mikä ehkä seisoo laajenevan tietoisuutemme tiellä. Näitä esteitä voi tulla monista syistä. Useimmat niistä liittyvät erilaisiin seinämiin ja suodattimiin, joita olemme asettaneet tietoisen tajuntamme oville ja sisäänpääsypisteisiin.
 
Näihin seinämiin ja suodattimiin voi sisältyä uskomuksia, käsittelemättömiä tunteita, terveydellisiä ja fyysisiä haasteita ja rajallinen ajattelu. Kun saamme tietoisuutta siitä, miten nämä toimivat elämässämme, pystymme neutralisoimaan suodattimet, jotka estävät meitä havaitsemasta ja pääsemästä energiakenttään, missä mahdollisuutemme ovat.
 
Energiakenttämme on kaiken olevaisen hologrammi
 
Energiakenttämme on kaiken olevaisen hologrammi. Sellaisena se sisältää universumin kaikki tekijät. Kun meistä tulee tietoinen uudesta "sektorista" energiakentässämme, pystymme yhdistymään sen sisältämiin taajuuksiin, tietoon, viisauteen ja vaurauteen.
 
Samaan aikaan suodattimet voivat karsia tiettyjä sektoreita energiakentästämme. Kuten olemme sanoneet, nämä suodattimet voivat johtua sellaisista asioista kuin uskomuksemme ja pelkomme, käsittelemättömät tunteet sekä elämänkokemusten sulamattomat taskut. Fyysiseen todellisuuteen sotkeutumisemme voi estää kokonaisia sektoreita meiltä.
 
Esimerkiksi jos uskomme olevamme ei-rakastettava, suodattimemme tukkivat energiakentässämme kaiken, mikä indikoi muuta. Jos uskomme olevamme yksin vihamielisessä maailmassa, suodattimemme tukkivat kenttäsektorit, jotka osoittavat muuta. Jos uskomme olevamme köyhä tai epäonninen tai sairas tai typerä tai mikä tahansa epäterve identiteetti, suodatamme valtavasti pois potentiaalisektoreitamme.
 
Laajojen identiteettinen ja aikajanojen omaksuminen
 
Toisaalta, jos uskomme kaiken olevan mahdollista, omaksumme luonnostaan laajoja identiteettejä ja niihin liittyviä aikajanoja. Nämä sallivat meidän havaita ja saada jatkuvasti pääsyn uusiin sektoreihin energiakentässämme.
 
Tämä kenttä on täydellinen ja kaikenkattava. Se sisältää rajattomasti mahdollisuuksia - rajatonta terveyttä, rajatonta iloa, ehdotonta rakkautta, yltäkylläisyyttä ja hyvinvointia, luovuutta, tietoa, viisautta ja opastusta. Kaikki mitä voimme etsiä, on siellä. Kun laajenemme ottamaan enemmän energiakenttämme rajattomuudesta, olemme lisääntyvästi äärettömän mielemme ikuisessa auringonpaisteessa.
 
Lisää aikajanamuutoksista: "Timeline and Identity Shifts: the New Science of Reality Creation".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >