HomeViestejäDL Zeta24.11.2011 - Henkilökohtaisen voimaantumisen portaali aloittaa lähtölaskennan vuoteen 2012

24.11.2011 - Henkilökohtaisen voimaantumisen portaali aloittaa lähtölaskennan vuoteen 2012

HENKILÖKOHTAISEN VOIMAANTUMISEN PORTAALI ALOITTAA LÄHTÖLASKENNAN VUOTEEN 2012
 
Kirjoittanut DL Zeta (www.celestialvision.org)
24.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Vuoden 2011 viime viikot keskittyvät loppuunsaattamiseen, mikä viitoittaa tietä henkiseen mestaruuteen. Useiden tulevien viikkojen aikana eteemme tulee monia tilaisuuksia parantaa ja vapauttaa menneisyys ja astua täydemmin uuteen aikaan, joka nousee ihmistietoisuuden horisontissa.
 
Nykyenergioissamme on potkaisu pimennyksiin, joita ovat osittainen auringonpimennys Jousimiehessä 25.11. ja sitä seuraava täydellinen kuunpimennys Kaksosissa 10.12. Näitä energioita vahvistaa talvipäivänseisaus 22.12. ja pian sen jälkeen vuoden 2012 suuri avautuminen.
 
Mitä odottaa tämän henkilökohtaisen voimaantumisportaalin aikana
 
Tästä vuoden 2012 ensihetkiin saakka pääteemana on loppuunsaattaminen, mikä viitoittaa tietä ihmistietoisuuden uudestisyntymään. Tämä ottaa monia muotoja, kun tilaisuuksia ilmentyy jokaiselle ihmiselle parantaa pyhiä haavoja, tunnistaa lahjat, joita ne tulivat jakamaan, ja harmonisoitua itsemestaruuteensa.
 
Siirtymisemme vuoteen 2012 antaa meidän tunnistaa paremmin henkisen mestaruutemme. Tämä henkilökohtaisen voimaantumisen portaali tuo tietoisuuden, että todellisuutemme on vähemmän kiinteä, miltä näyttää. Tässä hetkessä etsimämme täyttymys ja oivallus ovat ulottuvilla.
 
Energeettisen todellisuusmatriisimme koodikaavojen lukeminen
 
Nyt on helpompaa kuin koskaan ennen nähdä todellisuutemme energiamatriisi. Kun alamme nähdä näitä energioita, pystymme paremmin muuttamaan niiden takana olevat koodikaavat. Nämä koodikaavat koostuvat elämänoppitunneista, henkisopimuksista toisten kanssa, henkisestä tarkoituksesta ja nykyaikomuksista. Tässä laskennassa toisia tekijöitä - jotka esittävät pienempää kuitenkin merkittävää roolia - ovat ruokavalio, liikunta, päivittäinen ympäristö, fyysinen terveys, uskomusjärjestelmät, henkilökohtaiset mieltymykset, astrologiset vaikutukset ja läpivuodot muista ulottuvuuksista, joissa olemme.
 
Intuitiiviset avautumiset ja psyykkiset ilmiöt ovat jokapäiväisiä tapahtumia
 
Tänä aikana on intuitiivisia avautumisia, selviä ja eläviä unia, kohtaamisia sielujen kanssa, jotka tunnemme toisista ajoista, ja joukko psyykkisiä ilmiöitä.
 
Psyykkisiä ilmiöitä voivat olla valokajastusten näkeminen, elämänvoimaenergiaan tunkeutuvan äänivirran kuuleminen ja kuvien ja äänien havaitseminen vierekkäisistä ulottuvuuksista tai rinnakkaistodellisuuksista. Nämä välähdykset voivat olla "hytkähteleviä" johtuen yksilön kietoutumisesta fyysiseen todellisuuteen. Nämä hytkähdykset on suunniteltu tekemään meidät tietoiseksi alueista, joilla olemme liikaa mukana aineellisessa todellisuudessa. Jos olemme hereillä, valmistautunut ja valmis kulkemaan tämän energialisäämisen aallolla, pystymme seisomaan vahvana itsessämme ja tarkoituksessamme ja muuntamaan kaiken, mitä tulee eteemme.
 
Kiinnitä huomiota läpimurtohetkiin
 
Nyt ei ole epätavallista nähdä unta sieluista, jotka astuvat energiakenttäämme. Niitä jotka vierailevat luonamme yöllisissä unissa, alkaa ilmestyä valvetodellisuuteemme. Alamme ehkä satunnaisesti nähdä valokajastuksia ja kuulla taivaallisia ääniä toisista ulottuvuuksista. Kiinnitä huomiota tällaisiin läpimurtohetkiin ja ne laajentuvat avaamaan uusia mahdollisuusovia tietoisuudessa.
 
Pysähdy ja tyynny, kun uusia näkemyksiä ja uusia muistamistasoja ladataan tietoisuuteesi. Nämä uusien näkemysten hetket sallivat meidän nähdä menneisyyden vanhojen tapahtumien, energioiden ja tilanteiden läpi ja tuoda parannusta vanhoihin haavoihin. Monia siunauksia valellaan päällemme tänä aikana ja meidän täytyy vain olla avoin vastaanottamaan niitä.
 
Vastaanottotaitojen laajentaminen
 
Tämä on hyvä aika tutkia, miten avoin olet vastaanottamaan niitä siunauksia, joita universumilla on tarjottavana. Päivittäinen elämäsi tuo monia vihjeitä siitä, miten hyvä olet vastaanottamisessa. Silloin kun joku sanoo kohteliaisuuden, tunnetko olosi epämukavaksi ja kätkeydyt itseä halveksivien kommenttien taakse? Niistä jotka eivät ole avoimia vastaanottamaan, on vaikeaa hyväksyä ylistystä toisilta, koska syvällä sisällään he eivät usko ansaitsevansa sitä.
 
Toinen avain siihen, miten hyvin vastaanotat, on tutkia ruuansulatusjärjestelmääsi. Fyysinen ruuansulatuksesi edustaa kykyäsi sulattaa ja käsitellä elämän tapahtumia. Jokainen tilanne elämässäsi on luotu auttamaan sielusi ymmärryksen kasvamisessa. Silloin kun jokin tilanne luodaan, pystymme kiteyttämään henkistä ymmärrystä tuosta kokemuksesta. Jos meillä on ruuansulatusvaikeuksia, on luultavaa, että epäonnistumme myös kiteyttämään henkistä ymmärrystä elämänkokemuksista.
 
Vuoden 2011 viimeisillä viikoilla on monia siunauksia tarjottavana. Pysy hereillä ja kiitollisena niistä monista siunauksista, joita universumi antaa sinulle. Laajenna jatkuvasti vastaanottokykyäsi. Kun teet sen, astut luonnostaan täydemmin siihen henkilökohtaiseen voimaan, mikä johtaa henkiseen mestaruuteen.
 
Lisätietoa työskentelystä mestari-itsesi kanssa kirjasta "Messages from the Future: Adopting Your Future Self as Guide and Mentor".
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >