HomeViestejäNancy Leilah Ward22.5.2020 - Pelon transformoiminen rakkaudeksi

22.5.2020 - Pelon transformoiminen rakkaudeksi

PELON TRANSFORMOIMINEN RAKKAUDEKSI
 
Kirjoittanut Nancy Leilah Ward (www.integralsoul.love)
22.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Melkein joka aamu kun herään, tunnen epätoivoa sisuksissani. Työnnän sen pois, kiellän sitä tulemasta ja sanon: "Ei tänään." Sitten nousen ylös sängystä ja aloitan päiväni. Joskus kun maailman kaaos painostaa, tuntuu kuin kävelisi veitsenterällä pelon ja paniikin välillä, ja tasapainottelen siinä keskellä keskittyen kaukaisuuteen ja hengittäen tasaisesti. Tunnen voimakasta päättäväisyyttä olla sallimatta epätoivon vetää minua alas. Minun täytyy olla hyvin tarkkana siinä, mihin fokusoidun.
 
Maan ympärillä leijailee monia energioita. Jotkut energiat ovat ajatusmuotoloisia, jotka yrittävät tulla meihin syömään pelkoamme. Silloin kun tunnemme ja säteilemme jotain hellittämätöntä pelkopohjaista tunnetta, vedämme näitä ajatusmuotoloisia puoleemme. Pelkoa voi kehkeytä sisällesi, kun luet näitä sanoja, mutta tuon tunteen itsepintaisuuteen meidän täytyy kiinnittää huomiota, ja on osa henkisen soturin matkaa olla valppaana ja löytää haavoittuneisuutemme ja parantaa itsemme rakkaudella. Meillä kaikilla on voima muuttaa pelko rakkaudeksi kuuntelemalla itseämme ja kehoamme, synnyttämällä anteeksiantoa ja myötätuntoa ja sallimalla oman viattomuutemme säteillä sisällä.
 
Kävelin muutama päivä sitten metsässä ja huomasin miettiväni, olenko tarpeeksi hyvä luonnosta huoltaja ja tilanhoitaja täällä. Tunsin syyllisyyttä siitä, että peitimme viime syksynä sahanpuruilla osan polusta, josta tulee keväällä hyvin märkä ja savinen. Se on paikka, jossa kesällä kasvaa apilaa, ja olen löytänyt myös pari neliapilaa sieltä. Siis tunsin syyllisyyttä apilan peittämisestä.
 
Yhtäkkiä tunsin ilkeää ja vihaista energiaa. Tuntui, kuin vihainen äkäpussi olisi pyörinyt ympärilläni sanoen, etten ansainnut elää täällä, ja se väitti olevansa keijumaailmasta ja karkottavansa minut tältä tontilta. Menettäisin kaiken – kotini, terveyteni, kaiken – koska ansaitsen tulla rangaistuksi hutiloinnistani. Järkytyin tästä, koska kävellessäni metsässä, sallin energiakenttäni laajentua ja yhdistyä puihin, apilaan, kiviin, kukkiin ja eläimiin suuren rakkauden kera. Niinpä tämän tapahtuessa, sisälläni tuli esiin pelkoa ja syyllisyyttä ja minusta tuntui haavoittuvalta ja voimattomalta. Arvottomuuden – ihmiskunnan/ihmisen arvottomuuden – ajatusmuoto yritti löytää paikan kentästäni ja kiinnittyä siihen, ja tunsin tämän energian nykivän kaikkialla ympärilläni ja yrittävän piinata minua.
 
Sitten aloin tuoda rakkautta kolmeen energiakeskukseeni – vatsa, sydän ja mieli. Täytin itseni rakkaudella ja sitten aloin säteillä sitä puihin, kiviin ja kaikkiin luontokappaleisiin. Vakuutin rakkauden todelliseksi ydinolemuksekseni. Aloin laulaa valokielellä, kun jatkoin kävelyä. Teen usein näin vaeltaessani metsässä. Tuo vihainen ääni ja energia etääntyi, ja maadoittuneempaa viisautta tuli esiin ja sanoi, että se minkä olin juuri kohdannut, oli niiden monien ihmisten vihaa, jotka tuntevat syvästi, että ihmiskuntaa on syyttäminen ekosysteemin nykytilasta maan päällä eikä ihmiskunta ansaitse olla täällä. Mutta se ei ole totta syvemmässä mielessä.
 
Täällä on ollut pimeää vaikutusvaltaa, ja se on orjuuttanut ihmiskunnan ja manipuloinut sitä tuhansia vuosia. Olemme olleet tavallaan oravanpyörässä antaen energiamme vallitsevalle tilalle, joka on ollut vahingollinen meille ja pitänyt meitä vankina voimattomuuden matriisissa. Useimmat ihmiset eivät käsitä tämän manipuloinnin laajuutta. Tämä pimeä voima on aina yrittänyt erottaa meidät luonnosta – sisäisestä luonnostamme ja Maan luonnosta. Siitä syystä olemme olleet niin pitkään poissa tasapainosta. Kehomme on ekosysteemi ja niin on myös Maa, ja meillä on kyky elää harmoniassa toistemme ja Maan kanssa.
 
Minulle tämä kokemus joka alkoi syyllisyydentunteesta, oli puhdistus. Kun vaadin rakkauden pelon sijasta, kaikki pehmeni. Olemme risteyksessä, jossa monet polut tulevat yhteen. Meillä on monia todennäköisyyksiä, joista valita. Mihin haluamme mennä? Mitä haluamme luoda yhdessä? Meillä on vaihtoehtoja. Tämä nollaushetki on tilaisuus meille kaikille tehdä henkilökohtainen työmme ja päästää irti niistä valheista, jotka ovat manipuloineet meitä, ja sen sijaan löytää rakkauden avulla polku, joka johtaa itsemme rakastamiseen ja kunnioittamiseen.
 
Meihin on vaikutettu vuosisatoja uskonnollisilla opetuksilla, jotka kertovat meille, ettemme ole Jumalan rakkauden arvoisia. Versioita tästä on annettu esi-isälinjamme ja sielumme kokemusten kautta muissa elämissä, kuin saastunut energiajoki. Näen, että tapa siirtyä ulos tästä on löytää rakkauspolku sisältämme. Maa rakastaa meitä ja haluaa ruokkia ja parantaa meidät. Meillä on apua ei-fyysisiltä auttajilta, kuten henkioppaat, enkelit ja galaksienväliset sieluperheolennot, mutta todellinen vahvuus tulee sisältämme. Olemme puhdistaneet hyvin monia ei-rakastavia ajatusmuotoja ja uskomuksia, jotka olivat osa suurta haavaamme. Haavamme ovat pelkomanipuloinnin reseptoreita. Nyt on aika olla hereillä ja todella kiinnittää huomiota siihen, mitä tunnemme ja mikä motivoi meitä.
 
Kun käymme läpi tämän maailmanlaajuisen "normaalin" elämämme pysähtymisen, tarkastelemme, miten ne tavat joilla olemme eläneet tässä sivilisaatiojärjestelmässä, ovat vastoin luontoamme. Nyt kun asiat alkavat avautua jälleen, meidän täytyy löytää uusi tapa elää täällä. Monet oivaltavat, että olemme yliaikataulutaneet itsemme, olemme ylikuluttaneet ja olemme ajaneet joka tavalla paljon enemmän, kuin meidän tarvitsee – ajoneuvoissamme ja kehoajoneuvoissamme.
 
Viesti Lähdeviisaudelta
 
"Harjoita yhteyttäsi Lähteeseen pitkin päivää. On monia tapoja tehdä tämä. Voit tuntea Lähteen elämänvoimaenergiana, joka virtaa sisälläsi. Voit tuoda lähdevaloa sisään energiakeskustesi kautta ja täyttää itsesi tällä elintärkeällä elämänvoimaolemuksella. Täytät sitä rakkaudella, innoitat sitä rakkaudella. Se on aina vaihtoehtosi. Voit innoittaa sitä pelolla, ja silloin avaudut ajatusmuodoille, jotka kertovat pelkotarinoita ja härnäävät lisää pelkoa ulos sinusta. Se on aina sinun valintasi.
 
Monet ihmiset valitsevat pelkoskenaarioita, koska se on tuttua heille. Katso vain kaikkea sitä viihdettä, mitä ihmiset katselevat, ja he syöttävät itseään väkivallalla ja pelolla. Ymmärrämme, että on myös monia tarinoita sankarimatkoista, jotka kohottavat teitä ja auttavat teitä saamaan tunteen sortamisen voittamisesta, ja näin on aina henkilökohtaisen erottelukyvyn käyttöä, mitä viihdettä valitsette. Tietäkää vain, että avaatte kenttänne energioille ja ajatusmuodoille, jotka pysyvät kentässänne nielemänne viihteen myötä. Siis, kunnes puhdistatte ne.
 
Sanomme tämän: taajuus jolla resonoit, tuo sisään ajatusmuotoja, on se sitten rakkautta tai pelkoa. Tunnemme, että pelkoajatusmuodot ovat aivan liian tuttuja sinulle. Pelkoon liittyvä adrenaliinipöhinä on riippuvuus. Rakkausajatusmuodot ja -taajuudet eivät ole loismaisia. Rakkaustaajuus on arvostusta ja luovuutta. Inspiraatiota. Inspirointi on hengittämistä. Luova inspiraatio auttaa ihmiskuntaa kehittymään, keksimään uusia tapoja elää toistensa ja Äiti Maan kanssa. Teillä kaikilla on tauko, koska vanhat ja kestämättömät elintavat transformoituvat uudeksi tavaksi olla ja elääi yhdessä sielun ruumiillistaneina ihmisolentoina. Tämä on mahtava evoluutioaskel ihmiskunnalle.
 
Tällä hetkellä on hyvin monia todennäköisiä todellisuuksia kaikkialla ympärillänne. Joistain on jo kirjoitettu, kuten "Vuonna 1984" ja "Uusi uljas maailma", jotka ovat skenaarioita heikennetystä ja pelokkaasta ihmiskunnasta, jota pimeät herrat kontrolloivat. Nämä eivät ole todennäköisyysmaaperässä ainoita vaihtoehtoja edessänne. Kun kukin teistä tekee uusia valintoja, jotka palvelevat ja laajentavat onnellisuuttanne ja luovuuttanne, lähetätte tuota värähtelyä ihmistietoisuuskenttään. Olette kaikki yhteydessä, ja tunnette toistenne tunteet. Silloin kun yhdellä on heräämisläpimurto, monilla muillakin on. Tehkää valintanne tietoisesti, ja olette kollektiivisesti alkuna uudelle toimintamallille, joka perustuu rakkauteen."
 
On hyvin monia kauniita tarinoita ihmisistä, jotka auttavat toisiaan tänä aikana. Myötätunto on luontaista ihmisluonnossa. Voimme kääntää fokuksemme kauneuteen itsessämme ja ihmissisarissamme ja -veljissämme. Olemme hyviä, rakastavia ja ystävällisiä. Ja ne jotka eivät pysty olemaan tällaisia, ovat syvästi haavoittuneita. Emme pysty tekemään mitään kenenkään muun puolesta, mutta voimme pitää hyvää huolta itsestämme ja olla ystävällisessä vuorovaikutuksessa toistemme kanssa.
 
Eilen kävellessäni tuota sahanpurupolkua pitkin, huomasin muutaman apilan kasvavan sahanpurun läpi. Maaviesti sanoi minulle, että sahanpuru ravitsee maaperää ja on hyvä imemään vettä keväällä, ja apilat kasvavat sen läpi ja kaikki on hyvin. Jotain merkille pantavaa: totuuden viestit ovat usein hienovaraisia, aina lempeitä ja rakastavia.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >