HomeViestejäBrenda Hoffman17.1.2022 - Synnytyksen viimenen ponnistus

17.1.2022 - Synnytyksen viimenen ponnistus

SYNNYTYKSEN VIIMEINEN PONNISTUS

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
17.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, olette tehneet aioneita siirtymää tätä hetkeä varten – uuden aikanne synnyttämisen viimeinen ponnistus.

Mutta nyt tuntuu mahdottomalta työntää, ylläpitää kiinnostuksenne sekuntia pidempään. Se on liikaa. Olette väsynyt, vihainen ja pettynyt. Vaikka keskustelitte tästä tuhansien olentojen kanssa ennen valmistautumistanne tähän aikaan tässä elämässä, se tuntuu olevan liikaa. Olette valmis luovuttamaan ja sanomaan: "Tämä riittää. Haluan lopettaa nyt." Mutta ette voi – yhtään sen enempää, kun voitte estää syntymää tapahtumasta, sitten kun synnytysprosessi on alkanut.

Monet teistä ajattelevat, että tuollaiset sanat ovat pelkästään taas yksi "pää pystyyn!". Että uusi Maa on vain niiden haaveilema fantasia, jotka haluavat olla positiivisempia tänä kaoottiselta näyttävänä aikana. Tällaiset ajatukset sallivat teidän syyttää jotakuta, ketä tahansa, mullistuksestanne ja sisäisestä tuskastanne, sillä olette varma, että muuten te ette olisi koskaan suostuneet sellaiseen tunnetuskaan.

Olette uuden Maan synnytysprosessissa – niin epämiellyttävältä kuin se nyt näyttääkin.

Tietysti monet vastaavat, että me jotka olemme universumeista, testaamme teitä taas kerran, ettei meitä ole olemassa – että kaikki on mielikuvitustanne. Teidän mielessänne se voisi olla totta – ottaen huomioon, miten monta aionia kaipasitte tätä aikaa.

Siirsitte vuoria ollaksenne täällä, kokeaksenne nämä tunnetuskat.

Tämä on teidän aikanne ja paikkanne. Niin se on, että olette LOPULTAKIN synnyttämässä sitä, mistä olette puhuneet, mitä olette toivoneet, rukoilleet ja ikävöineet aioneita.

Monet ihmettelevät, mikä lopputuote on, kun mitään fyysistä ei ilmene vaivannäöstänne. Lyhytaikainen vaikutus on vähän lisää kaaosta, kuten tapahtuu vastasyntyneen tullessa kotiin. Kenties on joitain unettomia öitä, huolia hoitamisesta ja uusista rutiineista – mutta tämän uuden ajan syntymisen lopputulos on se rakkaus ja lempeys, jota kaipaatte nyt.

Toivomisen ja rukoilemisen ajat ovat ohi. Synnytys on alkanut.

Muuttuuko elämänne huomenna? Kyllä, mutta ei niin, kuin odotatte, sillä uuden Maan synnytysprosessi kestää päiviä, tuntien sijasta. Tuon syntymän lopputulos on tyyneyden ja saavuttamisen tunne.

Kenenkään ei tarvitse ilmoittaa tästä uuden Maan syntymästä, sillä tiedätte sen olemuksenne joka solussa. Aivan kuten äiti tuntee autuutta yhdistyessään vastasyntyneeseen vauvansa, niin tulee olemaan teillä.

Kenties mietitte, synnyttävätkö kaikki samaan aikaan, ja vastauksemme on "kyllä". Vaikka olette ainutlaatuisilla poluilla, nuo polut valaistaan samanaikaisesti. Ette voi vielä ymmärtää, mistä me jotka olemme universumeista, puhumme, sillä on käsittämätöntä, että tämänhetkinen kaaos muuttuu yhtä nopeasti, kuin painaisi valokatkaisimesta.

Ne jotka haluavat jäädä 3D-kaaokseen, jäävät. Siis vaikka osa Maan hämmennyksestä jatkuu, tuo kaaos ei vaikuta teihin millään merkittävällä tavalla.

Kun rakastutte 3D:ssä, tuntuu siltä, kuin maailma olisi kevyempi, kirkkaampi ja jännittävämpi paikka. Jokapäiväiset tehtävät jotka ennen tuntuivat tärkeiltä, eivät enää ole sitä, kun odotatte, että saatte viestejä rakkaaltanne ja olette hänen kanssaan. Niin on teillä muutamassa päivässä – sitten kun viimeinen ponnistuksenne on ohi uuden Maan synnytyksessä. Hyvin harva asia näyttää tärkeämmältä kuin se ilo, jota tunnette.

Kenties uskotte, että tämä viesti työntää teitä taas eteenpäin pienellä palkkiolla. Me jotka olemme universumeista, vastaamme, että aivan kuten kukaan ei pysty kertomaan äidille intensiivisessä synnytyksessä, että kaikki on pian ohi ja iloista, niin on teillä nyt. Olette tuossa viimeisessä synnytysponnistuksessa. Sallikaa niin olla.

Sallikaa itsenne hyväksyä, että riippumatta siitä, miten pelottavalta, vihaiselta tai kaoottiselta teistä tuntuu nyt, muutamassa päivässä nuo tunteet korvaa rakastava ilo, jollaista ette ole vielä kokeneet Maassa ollessanne, paitsi oman vauvanne syntymän jälkeen. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >