HomeViestejäBrenda Hoffman29.11.2021 - Lakatkaa suunnittelemasta tuntematonta

29.11.2021 - Lakatkaa suunnittelemasta tuntematonta

LAKATKAA SUUNNITTELEMASTA TUNTEMATONTA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
29.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, me jotka olemme universumeista, olemme puhuneet useita kertoja siitä, miten kaoottista muutama seuraava viikko on – kaikille Maa-olennoille ja Maalle.

Silti teistä usein tuntuu, kuin teillä olisi oikeat vastaukset ja ohjeet. Mikään ei tietenkään voisi olla kauempana totuudesta, sillä noita ohjeita ei ole vielä luotu. Oletuksenne oikeassa olemisesta perustuvat 3D-maakokemuksiinne, eivät uuteen maailmaan.

Totta, teillä on jokin aavistus, mitä haluatte uuden maailmanne olevan. Uneksitte elämästä, joka on täynnä rauhaa, tyytyväisyyttä ja iloa. Unelmia jotka eroavat vain vähän siitä ajatuksestanne, että taivas on täynnä enkeleitä, jotka ovat pukeutuneet valkoiseen ja joilla on kultaiset sädekehät ja rakastavat kasvot.

Sillä minkä määrittelette nyt rauhaksi ja tyytyväisyydeksi, on vähän tekemistä sen kanssa, millainen uusi maailmanne on.

Tämä ei tarkoita, että te ette ole koskaan kokeneet sellaista, minkä kohta luotte, vaan että olette tehneet sen vain haaveissa ja saduissa. Sillä satunne liittyvät enemmän uuteen olemiseenne, kuin mikään Maa-elämänne.

Ajatuksenne palaavat luultavasti siihen fyysiseen ja tunnetuskaan, jota satujenne hahmot kokivat, eikä niiden onnellisiin loppuihin. Ei siksi, että näkökykynne on rajoittunut, vaan koska olette harvoin kokeneet onnellisia loppuja missään Maa-elämissänne.

Monet teistä ajattelevat taloudellista yltäkylläisyyttä suurena osana uutta rauhaanne ja tyytyväisyyttänne. Niin voisi olla. Mutta ensisijaisen palkkion tai tavoitteen sijasta, taloudellinen vakaus on vain osa tuota tyytyväisyyttä.

Taloudellisia merkkejä on mainostettu maailmanlaajuisesti, koska kauppa, ulkoa ohjattu voima ja teollisuus olivat vallanpitäjiä 3D-maassa. Niin se on, että uskotte, että sitten kun teillä on taloudellista yltäkylläisyyttä, olette tyytyväinen. Vaikka se saattaisi olla totta, 5D-tyytyväisyys on enemmän kuin raha-asiat. Siinä on kyse heräämisestä joka päivä innostuneena niistä kokemuksista, joita on edessänne tai joita loitte. Siinä on kyse rakkaudesta itseänne kohtaan ja muiden rakkaudesta – rakkaus- ja iloyhteyksiä valtakamppailujen sijasta.

Raha on minimaalinen osa sitä, kuka teistä tulee.

Ette ole piittaamatta tai kiellä taloudellista vapautta, vaan hyväksytte sen osana uutta maailmaanne. Ei minään sellaisena, mitä tavoittelette, vaan jonain mikä tapahtuu automaattisesti, kun luotte sen, mitä tarvitsette, silloin kun tarvitsette.

Vanha maailmakatsomus oli, että teidät voitaisiin palkita taloudellisella vapaudella, jos työskentelisitte uutterasti tai olisitte syntyneet tai teidät olisi naitu varakkaaseen sukuun. Taloudellinen vapaus ei ollut koskaan 3D-selviö. Tuo vapaus oli kultasormus, jota oli melkein mahdotonta saada, kun 3D-karusellinne pyöri nopeammin ja nopeammin, aiheuttaen stressiä tai fyysistä sairautta sisällänne.

Taloudellinen vapaus ei ole enää tavoite, sillä se vain on. Samanlainen asia kuin ilma, jota hengitätte. Tämä on uusi aikakausi uudessa ajassa, jossa on uudet tekijät/vaikuttimet omaksuttavana tai saavutettavana. Talous on menneisyyttä. Uuden maailman luominen on tulevaisuutenne.

Useimmilla teistä jotka lukevat tätä viestiä, on vaikeuksia kuvitella elämää ilman taloudellisia tavoitteita, häiriöitä tai pelkoja. Olette niin kietoutuneita talousulottuvuuteen, että jokin muunlainen maailma tuntuu mahdottomalta.

Kenties se auttaa teitä ymmärtämään paremmin tämän ajatuksen, jos tartutte siihen historiallisesta perspektiivistä. Alussa ihmisiä kiinnosti eniten fyysisen kehonsa ylläpitäminen metsästämällä tai keräilemällä. Niistä jotka olivat parempia metsästäjiä tai ahkerampia, tuli johtajia ja lopulta kuninkaita ja kuningattaria, tai mikä titteli tuleekin mieleen. Enemmistö vuorostaan pakotti nuo kuninkaat ja kuningattaret sallimaan vähän tasaisemman vallan ja rahan jakautumisen. Muutaman sadan vuoden päästä demokratiasta tuli avainkäsite, vaikkei tuota kuviteltua vallan ja rahan jakautumista koskaan toteutettu täysin. Sellaisen te luotte, jotka olette 5D:ssä tai sen yli.

Silti talous on osa maailmaanne, kunnes te jotka olette omassa voimassanne, ymmärrätte, niin kuin Dorothy Ihmemaa Ozissa, että teillä on aina ollut voima luoda rauhan ja ilon elämä – ette vain koskaan oivaltaneet tuota totuutta. Tai mikä tärkeämpää tämän viestin kannalta: teidän ei ollut aika oivaltaa tuota olemuksenne osaa.

Se on historianne, muttei tulevaisuutenne.

On aika karistaa ennakkoajatuksenne siitä, miten tai milloin olette tyytyväinen ja rauhassa. Sillä ette vielä täysin ymmärrä, mitä tyytyväisyys ja rauha merkitsevät teille uudessa maailmassanne.

Muistatteko, miten henkilökohtaiset tietokoneet muuttivat maailmaanne? Kertokaa nuo muutokset 10.000:lla, ja nipin napin voitte kuvitella, miten erilainen maailmanne on kuukausien sisällä.

Siis lakatkaa huolehtimasta, suunnittelemasta tai mitään muuta, ja ainoastaan levätkää ja rentoutukaa, kun fyysinen, tunne- ja henkiolemuksenne hyväksyy ne joskus pakahduttavat energiat, joita lentää olemuksenne ja maailmanne läpi muutaman seuraavan viikon. Älkää odottako tällä erää mitään muuta itseltänne, kuin pian tulevan uuden maailmanne hyväksyminen ja siihen sopeutuminen. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >