HomeViestejäBrenda Hoffman22.11.2021 - Kypsyt/aikuistut poimunopeudella

22.11.2021 - Kypsyt/aikuistut poimunopeudella

KYPSYT/AIKUISTUT POIMUNOPEUDELLA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
22.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, teillä on tarve liikkua nopeammin, mihin vielä kykenette. Vaikka olette viidettä tai korkeampaa ulottuvuutta ja olette kulkeneet universumien mysteerien läpi, on vielä muutama loistava näkymä, ennen kuin olette täysin pätevä.

Nämä muutama loistava askel otetaan vuoden sosiaalisimpaan aikaan. Niin se on, että teillä on sekavia tunteita sinne tänne juoksemisesta lepyttämään tätä sukulaista tai tuota ystävää.

Jokin osa teissä tuntee iloa, mutta toinen yrittää ylläpitää talvihorrostanne kaikesta huolimatta. Teistä saattaa tuntua, että teidät revitään kahtia. Kumpikaan suunta ei ole kamala. Opettelette pelkästään kuunteleman itseänne, sen sijaan että noudatatte sosiaalista hyvätapaisuutta.

Kenties väitätte, että olette seuranneet sisäistä ääntänne kuukausia tai vuosia. Se on totta tietyssä määrin. Mutta ette ymmärrä vielä, että kun teistä tulee enemmän 5D:tä ja sen yli, sisäinen äänenne muuttuu. Se mikä tuntui hauskalta 3D:ssä 10-vuotiaana, ei kiinnosta lainkaan 25-vuotiaana. Niin on nyt. Sisäinen äänenne kypsyy – paljon nopeammin, kuin ymmärrätte. Kypsytte ikään kuin poimunopeudella olemuksessanne/olemisessanne.

Fyysisen kehonne muutokset eivät välttämättä näy muille – erityisesti 3D-muille. Samaan aikaan sisäinen äänenne muuttuu niin nopeasti, että kiinnostuksenne muuttuvat päivittäin, jopa tunneittain.

Siis tämä joulunaika tuntuu sekamelskalta. Kenties haluatte palata 3D-joulujuhlallisuuksiinne, ja tehdessänne sen tunnette vähän tai ette mitään. Seuraavana päivänä ette halua osallistua mihinkään juhlamenoihin, ja teistä tuntuu yksinäiseltä tai ulkopuolelle jätetyltä – paljon samaan tapaan, miltä teistä tuntui, kun teitä ei kutsuttu joillekin synttäreille alakoulussa.

Olette hämmentynyt tänä jouluna määrittäessänne, miltä teistä tuntuu tai mitä tarvitsette. Samanlaista kuin teini-iässä, kun leijuitte hetkestä toiseen lapsuuden ja nuoren aikuisuuden välillä.

Voisitte pitää näitä viikkoja ennen uuden kalenterivuotenne alkamisena teiniaikananne 5D:ssä ja sen yli – ja hypitte 3D-kaipausten ja 5D-tarpeiden välillä.

Älkää pelätkö. Ette voi tehdä virhettä, sillä olette 5D:tä. Kypsytte/aikuistutte 5D:ssä ainoastaan nopeammin, kuin tapahtui 3D:ssä.

Ulkonäkönne muuttuu, koska piirteenne tulevat pehmeämmiksi ja rauhallisemmiksi – mikä houkuttelee muita uuden olemuksenne luo. Vaikka jotkut teistä saattavat muuttaa fyysistä muotoaan hieman, tuo muutos ei ole tarpeeksi merkillepantava 3D-muiden huomattavaksi. Käyttäytyminen on dramaattisin muutoksenne. Huolesta ja pelosta rauhaan ja tyytyväisyyteen. Se pehmentää sanojanne, fyysistä olemustanne ja toimianne.

Vaikka muutama seuraava viikko on enemmän sisäistä kuin fyysistä muutosta, tulos on yhtä dramaattinen, kuin kypsymisenne varhaisteinistä nuoreksi aikuiseksi. Mielialanne, toimenne ja kiinnostuksenne eivät ole koskaan enää sellaisia, kuin ne olivat 3D:ssä.

Vaikka vedätte puoleenne uusia ystäviä ja kiinnostuksia lähitulevaisuudessa, muutama seuraava viikko saattaa olla hyvin hämmentävä. Sallikaa itsenne kypsyä omaan tahtiinne, aivan kuten tapahtui ollessanne teini. Ja myöntäkää itsellenne, että olette muutamassa viikossa täysin kypsä 5D-olento tai sen yli, mutta ette ole vielä siinä.

Siis älkää rangaisko itseänne hyppimisestä tekojen tai päätösten välillä – mielenne ja tunteidenne muuttumisesta hetkestä toiseen. Sellainen on odotettua, ottaen huomioon miten paljoon sisäinen olemuksenne sitoutuu, kun energioita syöksyy lävitsenne ja ympärillänne muutaman seuraavan viikon.

Antakaa itsenne olla.

Ei ole mitään tarvetta pyytää anteeksi tai muuttaa käyttäytymistänne ollaksenne jotain, mitä ette ole. Yhtään sen enempää, kuin teillä tarvitsee olla jatkuvaa ahdistusta siitä, mitä sanoitte tai teitte nuorena teininä, joka yritti sopia joukkoon huolimatta tarpeestanne olla ainutlaatuinen yksilö. Sinä olet sinä – ja kehityt, muutut ja kypsyt hetki hetkeltä muutaman seuraavan viikon.

Samaan aikaan yhteiskuntanne muuttuu. Niinpä kaikki näyttää olevan mullin mallin – koska kaikki on. Sillä teistä tulee kohta uusi kypsä olento uudessa kypsässä maailmassa.

Luottakaa meihin, kun me jotka olemme universumeista, kerromme teille, että olette eri olento eri tarpeiden kera vain muutaman viikon kuluttua. Sillä ainoastaan te ette kypsy sisäisesti ilmiömäistä vauhtia, vaan niin kypsyy Maakin. Te ja Maa olette 3D-yläkouluvaiheessa, joka vaihtuu kypsyyteen/aikuisuuteen viikoissa, vuosien sijasta.

Luultavasti mietitte, mitä tapahtuu niille, jotka haluavat jäädä 3D:hen ja elää pelossa. Ei mitään. Yhtään sen enempää kuin niille olennoille koulussanne, jotka pysyivät epäkypsinä. Ette pitäneet heitä tarpeeksi kiinnostavina säilyttääksenne suhteen heihin, eivätkä he teihin. Kaksi kypsyystasoa aikuiskehoissa – joista kumpikaan ei luultavasti ylläpidä keskinäistä kontaktia. Ja niin se on. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >