HomeViestejäBrenda Hoffman11.10.2021 - Herää ja hyväksy voimasi

11.10.2021 - Herää ja hyväksy voimasi

HERÄÄ JA HYVÄKSY VOIMASI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
11.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, teillä on luultavasti vaikeuksia julistautua vapaaksi loogisista peloista, joita koitte 3D:ssä, mutta jotka ovat nyt epäloogisia.

Koska voit luoda, mitä tarvitset, silloin kun tarvitset, ei ole pelkoa, jota et voi voittaa. Sinä olet itsesi voima. Kukaan ei voi ottaa pois tuota voimaa tai itsenäisyyttäsi.

Monet teistä uskovat, että hallituksenne panee teidät tekemään jotain. Tai pomonne tai puolisonne pakottaa teitä olemaan joku. EI! Me jotka olemme universumeista, emme voi antaa teille mitään muuta vastausta, kuin "EI!" Olet vapaa.

Jos sinusta tuntuu, ettet voi olla oma itsesi jonkun seurassa, on aika kysyä itseltäsi, mitä aiot tehdä asialle. Et ole (pelosta) kyyristyvä 3D-ihminen. Olet vapaa olento vastikään vapautetussa maailmassa.

Jotkut teistä väittävät, että teidän täytyy tehdä, mitä vaaditaan, pitääksenne työpaikkanne, tai että te ette voi jättää puolisoanne lasten, rahan, ystävien tai minkä tahansa vuoksi. Kaikki todellisia ongelmia. Mutta toisaalta, miksi olet sellaisessa tuskassa?

Etkö näe, miten annat voimasi kaikille, paitsi itsellesi? Se ei tarkoita, että sinun täytyy tuhota tuo toinen ihminen, vaan että sinun täytyy seistä selkä suorassa ja ylpeänä – olla sinä. Olet täynnä sisäistä voimaa – voimaa julistaa, että epämukavuutesi on omaa tekoasi tai tarvettasi olla tuossa suhteessa.

Monet teistä uskovat, että te ette luoneet tätä sotkua, vaan joku teki sen teille. Tietysti hän teki – sinun kutsustasi. Mitä piilotat itseltäsi? Mitä tämä epämukavuus kannustaa sinua tutkimaan? Sillä kaikki epämiellyttävyys jota nyt tunnet, on omaa tekoasi.

Tuo epämiellyttävyys on omaa tekoasi jostain syystä. Kun siirryt 5D:hen ja sen yli, saatat löytää osia, joihin pelkäsit tarttua 3D:ssä. Nuo osat tulevat nyt esiin, koska olet tarpeeksi vahva tutkimaan niitä.

Tämä viesti ei ole kaikille. Se on niille, jotka jatkavat itsensä asettamista epämiellyttäviin tilanteisiin, uudesta sisäisestä voimastaan huolimatta.

Siis kysy itseltäsi missä tahansa epämiellyttävässä tilanteessa: "Miksi loin tämän tilanteen?" Kyse ei ole hallituksesta, kumppanista tai työympäristöstä. Kyse on sinusta.

Vaikea ajatus monelle hyväksyä, huolimatta siitä ilosta, että on siirrytty 3D-"pitäisi-asioiden" yli. Uskotte olevanne vapaa – mutta tuo vapaus ei ulotu työhönne tai henkilökohtaiseen elämäänne. Että kaikista muutoksistanne huolimatta, teidän täytyy huolehtia lapsistanne yli sen, mikä on mukavaa, että teidän täytyy taistella minisotia pitkin päiväänne siinä toivossa, että nuo sodat häviävät ajan myötä.

Olette täysin kykenevä viemään joitain pitäisi-asioita uuteen maailmaanne. Ei siksi, että teidän täytyy, vaan koska pelkäsitte tai pelkäätte tarttua niihin. Mitä jos kerrotte työnantajallenne, miltä teistä tuntuu, ja teidät sanotaan irti? Mitä jos kieltäydytte noudattamasta puolisonne sanelua ja hän lähtee? Mitä jos, mitä jos?

Niin se on, että siirryitte välittömistä pitäisi-asioista tai peloista suurempiin asioihin, kuten hallitus. Vaikka tiedätte, että tämä siirtymä on sisältä ulospäin tapahtuvaa työtä, jatkatte taistelujen käymistä ulkoa sisäänpäin. Olet osallistuja maassasi, yhteisössäsi jne., mutta olet sinun luoja.

Taisteleminen hallitusta tai mitä tahansa ulkopuolista vastaan estää teitä katsomasta sisäänpäin.

Vastaatte ehkä, että kun taistelette jotain itsenne ulkopuolista vastaan, julistatte vapautenne olla. Niin oli 3D:ssä, muttei ole enää. Ette voi muuttaa hallitustanne tai kenenkään toimia ulkoa sisäänpäin. Monet teistä pitkittävät 3D-ahdistustaan sen väärän ajatuksen vuoksi, että keskitytte itseenne huolehdittuanne ensin ongelmista ulkopuolellanne.

Ne olennot ja paikat jotka vaivaavat teitä, ovat opettajianne, eivät vihollisianne. Jokin sisällänne on se vaikeus tai pelko, johon ette ole tarttuneet. Tämä on "sisältä ulospäin" -siirtymä.

Oli loogista muuttaa ympäristöä, kun olitte 3D:tä, ja toivoa, että tuo pelkoasia häviäisi. Ette ole enää epämiellyttävässä ympäristössä, ellette halua olla.

Kenties tuo viime lause kuulostaa kovalta tuomitsemiselta. Se ei ole. Se on pelkästään muistutus, miten voimakas olette – että te ette enää elä 3D-elämää.

Useimpia teistä jotka luette tätä informaatiota, koulutettiin aioneita katsomaan itsenne ulkopuolelle, syyttämään tätä henkilöä tai tuota aikaa epämukavuudestanne. Sen hyväksyminen, että tämä on erilainen aika, erilaisten "huolimerkkien" kera, on jotain, mitä useimmat teistä edelleen opettelevat.

Me jotka olemme universumeista, voisimme puhua teille viidennen ulottuvuustason ensimmäisellä luokalla, jos haluaisimme hellitellä teitä tai huolehtia teistä. On aika olla suora. Niinpä olemme. Informaatio jota kerroimme tänään, ei ole uutta teille – se on pelkästään suorempi herätys, kuin olette tottuneet saamaan meiltä.

Herätkää ja hyväksykää voimanne. Sitten lopultakin hyväksykää, että tämä siirtymä on muuttanut toimintaohjeenne "ulkoa sisäänpäin" -tavasta "sisältä ulospäin" -tapaan. Teillä ei ole mitään tarvetta huutaa universumeita auttamaan teitä voittamaan tämä tuska tai tämä ohjaus, sillä olette yhtä voimakkaita kuin kuka tahansa universaali olento. On aika luoda, eikä huutaa apua ulkoa ohjattuun tuskaan.

Monet teistä ovat tyrmistyneitä sanoistamme, sillä tietenkin voitte pyytää apuamme uuden olemisenne vaikeuksissa. Emme puhu siitä tässä viestissämme. Me jotka olemme universumeista, puhumme apumme jatkuvasta tarpeesta ulkoa ohjattuun tuskaan. Olette tarpeeksi voimakkaita välttämään tuon tuskan. Miten aiotte tehdä sen? Sillä teidän prioriteettinne ei ole enää keskittyä muiden tarpeisiin tai haluihin.

"Kuka olet?" Se on ainoa kysymys, joka sinun tarvitsee esittää itsellesi. Ei "Kuka on se henkilö, joka aiheuttaa minulle tuskaa?" Vaan "Miksi tarvitsen sitä, että tuo henkilö aiheuttaa minulle tuskaa?"

Olet uudessa maailmassa uusien kysymysten kera, ja sinulla on tehokkaita taitoja tarttua niihin. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >