HomeViestejäBrenda Hoffman13.9.2021 - Et ole helikopterivanhempi

13.9.2021 - Et ole helikopterivanhempi

ET OLE HELIKOPTERIVANHEMPI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
13.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, ette voi nähdä tai kenties tuntea, mitä olette luoneet. Luultavasti ette olisi luoneet tätä vallankumousta, sillä siirtymän tämänhetkiset vaikutukset ovat paljon epämiellyttävämpiä, kuin odotitte.

Uskoitte, että globaali siirtymä pelosta rakkauteen tapahtuisi pehmeästi ja armollisesti. Vaikka me universumeista olevat ennustimme, että ne jotka ovat uppoutuneet pelkoon, taistelisivat säilyttääkseen nuo pelot, ette uskoneet heidän taistelunsa olevan näin tuskallista.

Olette unohtaneet ne ennustukset, että kaikki rakenteet kaatuisivat ennen uudelleenrakentamista uusilla rakkausmateriaaleilla. Aivan kuten teillä oli vaikeuksia ymmärtää, miten dramaattinen sielunne pimeä yö olisi. On kaksi täysin eri asiaa saada tietoa tai elää se läpi.

Te edelläkävijät olette siirtyneet sielunne pimeän yön ohi. Silti teidän on tuskallista tarkkailla niiden pelkoa, jotka kokevat sielunsa pimeää yötä. Niin tuskallista, että kyseenalaistatte lopputuloksen.

Alatte uskoa, että iloanne ei koskaan tule, että ennustukset rakkaudesta ja ilosta ovat valetta ja vaikka pieni prosenttiosuus kokonaisuudesta luo vaurautta ja valtaa – kuten tapahtui 3D:ssä – loput maailman ihmisistä viuhtovat epätoivossa. Ettei maailmassa ole muuttunut paljon muu, kuin toivonne paremmasta huomisesta. Toivo jonka näyttää murskaavan jokainen uutinen tai vihainen tiuskaisu.

Näin on syystä. Kävitte läpi sielunne pimeän yön ja siivositte pelkovillakoirat nurkista. Se mitä tarkkailette, on teitä välittömästi seuraavien – toisen ja kolmannen aallon – menemistä oman sielunsa pimeän yön läpi.

Nuo teitä seuraavat aallot sisältävät luultavasti ystäviä tai perhettä. Hivutatte heitä lähemmäs uutta olemustaan pelkästään olemalla itsenne, säteilemällä kirkkaasti uutta rakkausvaloanne. Tuo läheisyys, tuo rakkaus, luo tunneahdistusta sisällenne, kun tarkkailette heidän tuskaansa syvälle piilotettujen salaisuuksien poisheittämisessä – aivan kuten te kerran koitte.

Tämän aallon jälkeen luultavasti ette tunne tarvetta tarkastella tulevien aaltojen muutoksia, sillä ne jotka ovat nyt sielunsa pimeässä yössä, ovat teidän ihmisiänne – ystäviänne ja perhettänne.

Siis tunnette heidän tuskaansa. Ei siksi että teidän täytyy, vaan koska he ovat osa sydäntänne.

Kun teillä on pieni haava sormessamme, keskitytte siihen, kunnes se paranee. On teidän valintanne, keskityttekö ystävienne ja perheenne tuskaan vai siirrytte eteenpäin. Keskittyminen heidän tuskaansa ei auta heitä, eikä teitä. Aivan kuten heidän leikatessaan sormeensa, teillä ei ole tarvetta pysäyttää elämäänne, kunnes heidän sormensa paranee.

Olette huolehtija – rooli jota hioitte sekä Maan että universumien osalta. Ette olisi edelläkävijä, jos teillä ei olisi tuota huolehtijageeniä. Siirtääksenne/muuttaaksenne Maan, kuten teitte kuukausia sitten, valmistauduitte aioneita laiminlyömään itsenne.

Teidän on aika siirtyä huolehtijaroolinne yli – mikä teistä on vaikeaa. Teitte niin uutterasti työtä valmistautuaksenne tähän siirtymään, että teillä on nyt vaikeuksia muistaa, ettei teidän tarvitse pitää huolta kenestäkään muusta kuin itsestänne.

Sallikaa seuraajien kokea täysin sielunsa pimeä yö, aivan kuten teidän tarvitsee huolehtia riittävästi itsestänne kokaksenne iloa uudessa maailmassanne. Ne jotka seuraavat, eivät poistu sielunsa pimeästä yöstä, jos he tuntevat edelläkävijöistä vain lisää pelkoa tai ahdistusta.

Lakatkaa pitämästä huolta – myös niistä joita rakastatte. Se on haitallista heille ja teille. Sallikaa heidän ilmaista tuskaansa ja vihaansa yrittämättä kaunistella sitä tai tehdä tilanne paremmaksi. He pelkäävät ja ovat vihaisia, aivan kuten te olitte oman sielunne pimeän yön aikana. Teille ei näyttänyt olevan valoa silloin, eikä rakkaillanne näytä olevan nyt. Samalla tavoin ette voineet istua pulpetin ääressä lapsenne kaikkien kouluvuosien ajan, vaikka jotkut helikopterivanhemmat yrittivät tehdä niin – epämiellyttävin tuloksin.

Olette valo, ette huolehtija. Eivätkä mitkään seuraavat aallot ole huolehtijoita.

On yksilöllisen sisäisen voiman ja vahvuuden aika. Vain ne jotka jäävät 3D:hen antamaan kontrastin, säilyttävät tuon 3D-huolehttijaroolin.

Sallikaa itsenne olla majakka, kun ne jotka seuraavat, näyttävät hajoavan – vain keksiäkseen itsensä uudelleen rakkaudessa, kuten te olette tehneet. Olette ilon majakka.

Ne jotka seuraavat, luovat lopulta tuon saman ilomajakkaroolin. Ette ole 3D-helikopterivanhempi. Olette voimakas esimerkki ilosta, joka on mahdollinen.

Sinä olet sinä. Salli niin olla ja esitä rooliasi, sen sijaan että yrität esittää 3D-huolentijan roolia, jonka sait jo hyvin kyvykkäästi loppuun. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >