HomeViestejäBrenda Hoffman1.3.2021 - Hyvästi talvihorros

1.3.2021 - Hyvästi talvihorros

HYVÄSTI TALVIHORROS

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
1.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät, vaikka monet teistä eivät voi vielä nähdä auringonpaistetta pilvien tai sateen vuoksi, henkilökohtainen aurinkonne säteilee joka päivä kirkkaammin.

Kenties panette merkille uuden kukan puutarhassanne. Tai huomaatte ystävän hymyilevän jollekin, mitä sanoitte. Sillä ei ole merkitystä – aurinko ei ole koskaan jättänyt teitä, se on pelkästään ollut piilossa pilvien takana. Nuo pilvet alkavat hajaantua, joten löydätte enemmän aurinkoa, enemmän valoa ja enemmän iloa.

Vaikka ette oikein muista kauniin kevätpäivän kauneutta – kun aurinko paistaa ja puut heräävät talviunestaan – sellainen alkaa kehkeytyä teille nyt. Olette nopeasti siirtymässä hiljaisista, tylsistä ja usein ankeista talvipäivistä sisäiseen kevääseen, joka on täynnä iloa ja toivoa.

Tuolla viime lauseella on teille vähän merkitystä nyt, kun katsotte sisäänne ja tunnette tai aistitte harmaan taivaan, joka kannustaa teitä kietoutumaan lämpimään peittoon takan edessä. Haluatte pian heittää peittonne pois ja kurkistaa mahdollisuuksia ulkona. Ette ole enää sidottu kotiin, peloissanne tai reagoi muiden sanoihin siitä, kuka teidän pitäisi olla. Ette tunne enää tarvetta piiloutua, olla itseksenne ja ns. tutkiskella omaa napaanne. Olette valmis palaamaan taas maailmaan.

Jotkut teistä julistavat, että huoli terveydestänne muuttaa tuon kuvan aktiivisuudesta jatkuvaan talvihorrokseen. Saanemme olla eri mieltä. Koska olette uusi olento uudessa kehossa, löydätte tai luotte uusia tapoja palata taas maailmaan. Tapoja jotka tyydyttävät tarpeenne terveyden turvaamiseen sekä uuteen vuorovaikutukseen.

Tämä kuluneiden kuukausien talvihorros on tullut loppuun. Ei niin kuin ennen, vaan uudella tavalla, joka tyydyttää sisäistä olemustanne. Kenties luotte jotain uutta, olette vuorovaikutuksessa eri tavalla tai löydätte uusia toimia, jotka tuovat auringonpaistetta elämäänne.

Sitä ei ole enää, mitä oli. Talvihorroksenne on ohi. Aurinko on palannut. Ja uusi visionne ja olemisenne luovat uutta.  

Jotkut teistä palaavat pelkoon, kun teillä ei ole uusia ideoita tai suunnitelmia – niin luulette. Tunnette pelon häivähdyksiä ajatellessanne turvallisesta kodistanne lähtemistä. Sellainen muuttuu nopeasti, sillä vuodessa 2020 oli kyse talvihorroksesta, itsenne löytämisestä. Tässä uudessa vuodessa, tässä uudessa vaiheessa, on kyse sen uuden olennon heijastamisesta ulkoiseen maailmaan, joka teistä on tullut.

Älkää olko huolissanne, miten tai milloin sellainen tapahtuu. Se tapahtuu automaattisesti. Vauvat nukkuvat monta tuntia, ennen kuin ne kehittyvät nuoriksi lapsiksi, teineiksi ja lopulta aikuisiksi. Niin on teillä nyt. Kehitytte samanlaisella kaavalla. Erona on, että olette ensimmäisenä kokemassa tuon kaavan, joten te ette voineet tietää, missä kohtaa teidän ei tarvinnut enää olla vapaaehtoisessa karanteenissa, levätä, uudistua ja kaikkia muita asioita, jotka pätevät 3D-vauvoihin.

Muutamana viime päivänä olette kehittyneet uuden "sinun" vauvasta lapseksi, joka haluaa tutkia maailmaansa kodin ulkopuolella. Tietysti monet teistä viis veisaavat tuosta viime lauseesta, sillä olette siirtyneet aiemmin tuon vaiheen läpi, meidän ja muiden antamien viestien mukaan. Te tosiaankin olette – mutta eri tasolla.

Hyväksymällä asemanne uuden olennon edelläkävijänä, hyväksyitte moniulotteisen olennon. Niin se on, että käytte läpi monia evoluutiovaiheita samanaikaisesti. Ensimmäinen kasvupyrähdyksenne oli 3D:stä moniulotteisuuteen. Jokainen kasvupyrähdys joka seuraa, on tarvettanne fokusoitua tiettyihin ulottuvuuksiin. Joillakin teistä on nyt tunnetuskaa, kun puhdistatte jonkin asian, joka saattaisi vaikuttaa valitsemaanne ulottuvuuteen. Kun taas toiset teistä vain soljuvat näiden viimeisimpien energiakuurojen läpi.

Niin on ikuisesti, kun kehitytte valmistautuaksenne ainutlaatuiseen polkuunne. Ketkään kaksi ihmistä ei tunne samalla tavalla missään seuraavassa energiakuurossa, sillä olette siirtyneet ryhmäajattelun ja -toiminnan yli – joka oli 3D-tukipilari. Teidän tarvitsi kulkea sen läpi siirtymänne alkuvaiheessa, ennen kuin yksilöllistitte olemistanne, kuten teette nyt.

Aivan kuten oli totta murrosiässä tai missä tahansa fyysisessä muutoksessa, joka vaikutti kaikkiin 3D-ihmisiin, muutuitte samanlaisuudesta ainutlaatuisiksi yksilöiksi, jotka käyttivät uuden olemuksensa kykyjä itselleen parhaiten sopivilla tavoilla. Saatatte haluta olla osa ryhmää tai sitten ei. Saatatte keksiä jotain tai sitten ei. Saatatte muuttaa persoonallisuuttanne dramaattisesti tai sitten ei. Löydätte kuitenkin oman tasapainonne, keskipisteenne, sillä olette 3D-samanlaisuuden tai moniulotteisuuden varhaislapsuuden yli.

Löydätte auringon kaikista pilvistä huolimatta, sillä sallitte itsenne kehittyä ilman pelkoa tai mustasukkaisuutta. Auringonpaisteenne löytäminen on todellinen "sinä", jonka olette kieltäneet itseltänne aioneita, mutta nyt ette voi kieltää sitä tai teeskennellä, ettei sitä ole.

Sinä olet sinä, koska sinulla on universaali palapelinpala, joka on tärkeä tälle uudelle Maalle ja universaalille evoluutiolle. Ainoa tapa laittaa tuo palapelinpala universaaliin palapeliin on olla sinä – vaikka uusi sinä ei olisi, kuka olit ennen tai kuka halusit olla 3D-persoonassasi.

Salli itsesi olla, ja palapelinpalasi sopii täydellisesti. Yritä muokata itsesi sellaiseksi, kuka ajattelet, että sinun pitäisi olla, ja palapelinpalasi ei sovi. Ja niin se on. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >