HomeViestejäBrenda Hoffman19.10.2020 - "Väärä" on niin eilispäivää

19.10.2020 - "Väärä" on niin eilispäivää

"VÄÄRÄ" ON NIIN EILISPÄIVÄÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
19.10.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Osoittaudutte sinnikkäämmäksi tarpeessanne olla oikeassa, kuin edes te piditte mahdollisena ennen syntymistänne tähän elämään.
 
Ei ole mitään oikeaa ja väärää, on pelkästään näkökulmia. Sama pätee historialliseen perspektiiviin. Siitä ovat merkkinä kertomukset samasta tapahtumasta eri vuosikymmenellä tai historian jaksolla. Esimerkiksi pakkolunastusta ylistettiin oikeana toimenpiteenä ennen 1900-lukua. Amerikan alkuperäiskansoja pidettiin ali-ihmisinä ja heidän hyökkääjänsä vaativat kaukasuslaisina heidän maitaan. Tuosta lähestymistavasta kerrotaan nyt usein inhoten. Mutta noiden tapahtumien aikaan se tuntui historiallisesti oikealta.
 
Niin on nyt. Tarpeenne olla oikeassa ei ole välttämättä paras tai ainoa näkökulma – pelkästään teidän näkökulmanne. On aika oivaltaa, ettei kukaan ota jotain perspektiiviä ilman henkilökohtaista kiinnostusta. Niin se on, että teidän näkökulmanne on enemmän henkilökohtainen kuin globaali. Ja teidän näkemyksenne on pelkästään osa kokonaisuuden pikkuseikkoja.
 
Tämä ei tahdo sanoa, ettei teillä pidä olla näkökulmaa, vaan se on varoitus olla näkemästä tuota näkökulmaa suljettuna, oikeana tai vääränä, sillä se ei ole kumpaakaan.
 
Kun teistä tulee edistyneempi 5D-maailmassanne ja sen yli, havaitsette, että ainoastaan yhden näkökulman salliminen rajoittaa sekä henkilökohtaisia että maailman vaihtoehtoja.
 
Tämä on uusi maailma uudessa ajassa.
 
Isovanhempienne ja heidän vanhempiensa tarvitsi avata mielensä autoille, lentokoneille, radiolle ja puhelimelle. Teidän on aika siirtää sivuun ennakkotietävyytenne siitä, mikä on mahdollista tai oikein.
 
Aivan kuten hevosen vetämät vaunut jäivät käytöstä, kun autot esiteltiin, niin muuttuu teidänkin maailmanne tavoilla, joita ette pysty vielä kuvittelemaan.
 
Hukkaatte kaiken sen kauneuden, mitä maailmassanne nyt tapahtuu, yleisen tietävyytenne alle, jos vaaditte, että teidän tapanne (luultavasti 3D-tapa) on ainoa tapa.
 
Ettekö tunne, miten nopeasti maailmanne muuttuu? Mikä tärkeintä, ettekö ymmärrä, miten ja miksi te muututte? Fyysisiä, henkisiä ja tunnemuutoksianne ei luotu säilyttämään vanha. Olette uusi olento uudessa maailmassa. Niin se on, ettei sitä ole enää, mitä ennen oli. Aivan kuten te luotte uuden olennon, jolla on uudet kiinnostukset, niin tekevät kaikki muutkin, jotka heräsivät muutaman kuluneen viikon aikana.
 
Tähän saakka olitte jokseenkin eristyneitä ja loitte näkemyksenne "oikeudesta" sen perusteella, mitä tiesitte. Te ja me emme ymmärtäneet, että sitten kun maailma alkaisi tuoda esille uusia keksintöjä, ajatuksia ja tekoja, te päättäisitte, että eläisittekin mieluummin siinä, mitä oli, kuin siinä mitä on tulossa.
 
Totta, on loogista, että tänä globaalina poliittisen, fyysisen ja tunnepuolen mullistuksen aikana palaisitte siihen, mikä kerran tuntui mukavalta. Mutta koska olette uusi olento, se mikä oli ennen mukavaa, ei ole sitä koskaan enää. Te ette ole enää ajattelultanne ja keholtanne, kuka olitte.
 
Tämä on uusi aika, johon sisältyy uusia ajatuksia ja tekoja. Se ei välttämättä merkitse, että te luotte jotain, mikä muuttaa maailmaa – uskallus olla "sinä" tekee sitä jo. Se merkitsee, että avaudutte ajatuksille, jotka näyttivät typeriltä 3D:ssä, mutta joista nyt on tulossa todellisuutta.
 
Lakatkaa leikkimästä sillä uskomuksella, että haluatte vanhan elämänne takaisin. Vanha elämänne on poissa, aivan kuten olisi totta, jos muuttaisitte vieraaseen maahan. Kyllä, kielikin on uusi, sillä uusia sanoja keksitään, jotta voidaan puhua uusista toimista. Ja aikanaan nuo sanat häviävät, kun sanattomasta viestinnästä tulee normi.
 
Nimittäin teillä ei voi olla yhtenäistä kokonaisuutta, jos on fyysisiä tai kieliesteitä. Lopulta Maa on enemmän sanaton kuin sanallinen, mutta se on useiden askelien päässä tulevaisuudessa. Tällä erää teidän tarvitsee pelkästään sallia itsenne hyväksyä uudet ideat myös niiltä, joiden uskotte olevan vihollisianne.
 
Tämä ei tarkoita, että teidän täytyy kieltää oma sisäinen "oikeutenne". Mutta avautukaa uusille ideoille, jotka saattavat tuntua kaukaa haetulta tai typeriltä ensin. Sillä te, kaikista maan asukkaista, tiedätte, ettei se mitä on, ole ehkä koko todellisuus.
 
Havaitsitte niin olevan vuosia, jopa vuosikymmeniä sitten. Sillä te, edelläkävijät, puskitte kaikkea vastaan, mikä uskottiin normaaliksi, meditoimalla, chakratiedolla ja vastaavilla asioilla Idästä, ja todistitte, että viestit tuntemattomista lähteistä joita esitettiin kirjoittamalla tai kanavoimalla, tarjosivat apua maailmalle. Monet pitivät teitä "outoina", jos eivät nimittäneet tylymmin. Kuitenkin te jatkoitte tullaksenne osaksi valtavirtaa, kuten nyt tapahtuu.
 
Olkaa kilttejä ja antakaa sama liikkumisen vapaus ja ajattelun avoimuus niille, jotka ovat toisessa ja kolmannessa aallossa. Sillä monet alueet joita he löytävät, keksivät tai edistävät, saattavat näyttää kaukaa haetuilta teistä. Nämä uusien ideoiden ihmiset saattavat olla myös niitä, joiden kanssa teillä on epämukavaa. Sallikaa niin olla.
 
Teidän ei tarvitse olla heidän paras ystävänsä tai edes tuttunsa. Teidän ainoa velvollisuutenne on sallia heidän olla. Sillä aivan kuten te olitte kerran nuijapäitä, joista kehittyi sammakoita, niin kehittyy heistäkin, jotka ovat toisessa ja kolmannessa aallossa ja testailevat nyt, mikä on oikein heille ja näin ollen maailmalle.
 
Te aloititte nykyisen matkanne hitaasti. Kenties ostitte selvänäköisen tulkinnan tai tarot-kortit. Tai muita asioita joista olette ehkä kasvaneet yli. Ne jotka ovat toisessa ja kolmannessa aallossa, kastavat vasta varpaansa niihin luomuksiin, jotka auttavat tekemään maaelämästä rauhanomaista ja iloista.
 
Älkää sulkeko pois heidän luomisaikomuksiaan tai heidän joskus pöyristyttäviltä näyttäviä johtopäätöksiään. On aika laittaa sivuun jakautuminen. On aika luoda rauhan ja kyllä, rakkauden, maailmaa. Kumpikaan niistä ei ole mahdollinen, jos oikeaa ja väärää pusketaan siinä määrin, kuin on tehty muutama vuosikymmen.
 
"Erilainen" on tämän hetken ja vuosikymmenen sana. "Huono" ja "väärä" ovat eilispäivää. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >