HomeViestejäBrenda Hoffman28.9.2020 - Voimansa antaminen pois

28.9.2020 - Voimansa antaminen pois

VOIMANSA ANTAMINEN POIS

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
28.9.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Kenties teistä tuntuu, että elämänne on monimutkaisempaa ja epämiellyttävämpää kuin koskaan ennen, vastakkaisista lupauksistamme huolimatta. Tällaisia uskomuksia on, koska maailmanne on totaalisessa mullistuksessa. Sitä ei ole, mitä oli, ja sitä on, mitä ei ollut.
 
Siis palaatte eilispäivän pelkoon, että maailmanne on loppumassa. Vaikka tuntemanne maailma onkin loppumassa, maailma ei ole päätepisteessään.
 
Kuten olemme sanoneet aiemmin, pelkonne ovat sellaisia, jotka ovat olleet piilossa sisällänne aioneita. Siinä pelossa, että maailma on loppumassa, on yhtälailla kyse entisistä peloista, joita tuovat esiin muistot Atlantiksesta ja Lemuriasta, kuin mistään nykytodellisuudessa.  
 
Maa-todellisuuttanne voi nyt käsitellä. Se ei tarkoita, että tämänhetkinen Maa-ympäristö on välttämättä miellyttävä tai viihtyisä, mutta loppu on näkyvissä – Maa selviytyy ja alkaa kukoistaa.
 
Ajatelkaa tätä hyvin epämukavaa aikaa kevätsiivouksena, kun kaikki on epäjärjestyksessä. Sitten kun siivous on valmis, tiedätte, että kotinne on puhtaampi ja paremmassa järjestyksessä. Niin on nyt. Vaikuttaa siltä, kuin Maassa kaikki olisi poissa paikoiltaan. Ja niin on. Te ja miljoonat muut annatte sitä energiaa, jota vaaditaan niiden Maa-asioiden siivoamiseen, jotka ovat olleet piilossa kivien alla.
 
Kenties ihmettelette, mitä tarkoitamme lauseella "te ja miljoonat muut teette Maan kevätsiivousta", sillä ajattelette, että nykyroolinne on pelkkää olemista. Ja niin on. Nimittäin suuri osa Maan kevätsiivousta on sitä, että puhdistatte niitä pelkoja, jotka saavat teidät uskomaan, että kaikki on menetetty. Että Atlantis on taas kerran tuhoutumismoodissa. Että mikään mitä teette, ei muuta tuota tuhoutumiskurssia. Että te olette voimattomia.
 
Niin se on, että palaamme siihen tekijään, jonka te yritätte sivuuttaa, kieltää, kumota ja josta myös valehtelette itsellenne.
 
Sinä olet voimakas universaali enkeli.
 
Miksi jatkatte universaalien enkelitaitojenne kieltämistä itsellenne ja muille?
 
Niin on, koska olette harjoitelleet aioneita piiloutumaan, sopimaan yhteiskuntaan ja olemaan, kuka muut käskivät teidän olla. Teitte tuon roolin niin upeasti, että nyt on vaikeaa kiivetä pois tuosta laatikosta. 3D-osanne kannustavat teitä jatkamaan 3D-pelkojanne. 3D:n ulkopuoliset osanne ovat hämmästyneitä siitä, että haluatte jäädä tuohon laatikkoon. Taistelette itsenne kanssa päivittäin.
 
Palataksemme kevätsiivousanalogiaamme, osa teissä kuuraa lattioita, ja toisen osan mielestä lopputulos on liian puhdas ja epämukava.
 
Tämä on päätöksentekoaikaa teille sekä useimmille Maassa. Ne jotka ovat täysin 3D:tä, ovat nyt vähemmistö lukumäärältään, vaikka he jatkavat enemmistön hallitsemista. Ei siksi, että noilla 3D-ihmisillä on valta tehdä niin, vaan koska annatte pois oman voimanne.
 
Teillä on voima sanoa "EI". Teillä on voima liikkua ja julistaa, että olette uusi olento eikä teillä ole mitään aiemmin hyväksymiänne 3D-rooleja alistua muiden kiinnostuksiin ja tarpeisiin. Te olette tuo voima. On aika käyttää sitä.
 
Monet ovat huolissaan, että toiset eivät pidä teistä tai arvosta teitä, jos seuraatte sisäistä ääntänne. Ette käsitä sitä, ettei sillä ole enää merkitystä, koska Maa ei ole enää kietoutunut ryhmäajatteluun. Sen sijaan ainutlaatuiset voimat ja taidot hallitsevat. Näistä kumpikin täytyy ottaa NYT – ei huomenna, ensi kuussa tai ensi vuonna. Tärisette ajatellessanne presidentinvaaleja, sairautta tai jonkun lähtemistä luotanne. Kuitenkin olette voimakkaampi kuin mikään 3D:ssä.
 
Samanaikaisesti olette osa yhtenäistä kokonaisuutta, joka on suunniteltu muuttamaan Maata tavoilla, joita ei koskaan ennen ajateltu mahdollisiksi. Olette ainutlaatuinen yksilö, jolla on ainutlaatuinen rooli. Se sopii yhteen muiden ihmisten roolien kanssa, ei vahingoita niitä.
 
Tämä uusi Maa on vähän kuin proteiini- ja vihannesmuhennosta, joka ei sisällä pumpulia. Jotkut 3D-asenteet ovat samanlaisia, kuin lisäisi pumpulia muhennokseen. Sillä muiden ihmisten hyväksymättömyys tai ympäristön tuhoaminen on samanlainen asia, kuin lisäisi jotain ei-ruoka-ainetta muhennokseen. Merkitseekö se, että teidän pitäisi uskoa tämä tai tuo? Ei. Kuunnelkaa sisäistä olemustanne. Se on teidän ohjeenne. Se on teidän viestinne. Sillä tuo sisäinen viesti ohjaa teidät rakentamaan rakkauden Maata.
 
Viestit muilta jatkavat sitä 3D-roolianne, että teette tai sanotte, mitä muut käskevät, luultavimmin heidän tarpeidensa perusteella, ei teidän.
 
Tämä ei ole ryhmäajatteluaikaa. Teidän on aika ottaa oma voimanne. Se on mahdollista vain, jos kuuntelette tuota rakastavaa sisäistä ääntä, joka ohjaa teitä itsenne rakastamiseen. Sisäistä ääntä joka on suunniteltu Maan kevätsiivouksen tekemiseen, mikä on nyt käynnissä. Kukaan tai mikään ei voi kertoa teille, mitä tehdään tai kuka ollaan – ellette salli sitä.
 
Ottakaa voimanne, ja täytätte uuden "sinun" roolinne. Sivuuttakaa tai kieltäkää voimanne ja sisäiset viestinne, ja pitkitätte Maan kevätsiivousta paljon yli sen, mitä piditte mahdollisena.
 
Teidän roolinne, teidän olemuksenne on yhtä voimakas kuin mikä muu tahansa. Näin ei voi ainoastaan olla, jos sallitte muiden ohjata olemistanne ja näin vähentää luontaista voimaanne. Antakaa itsenne olla. Sivuuttakaa vastaanväittäjät tai ne, jotka yrittävät pelotella teidät palaamaan lauma-ajatteluun ja -toimintaan.
 
Olette voimakas ja ainutlaatuinen yksilö, joka ottaa voimansa seuraamalla sisäistä ääntään – ei politiikkojen, ystävien, perheen tai mikään ryhmäajattelun ääntä. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >