HomeViestejäBrenda Hoffman10.8.2020 - Harjoitteluaika on ohi

10.8.2020 - Harjoitteluaika on ohi

HARJOITTELUAIKA ON OHI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
10.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Kenties teistä tuntuu siltä, kuin ette toimisi tai käyttäytyisi oikein, sillä joillakin teistä uudet tunteet ja reaktiot ovat niin erilaisia, että huomaatte ihmettelevänne, kuka olette.
 
Saatatte ilmaista vihaa, surua tai pelkoa enemmän, kuin odottaisitte. Tai toimitte vastoin sitä, kuka luulitte olevanne. Sellainen on odotettavissa. Fyysinen olemuksenne näyttää samanlaiselta, mutta reaktionne ovat niin erilaisia, että uusi olento tuntuisi asuvan fyysisessä Maa-kehossanne.
 
3D-käyttäytymismallit eivät enää päde. Ja olette väsynyt. Kyllästynyt yrittämään ja olemaan yrittämättä. Olette vain väsynyt.
 
Mikään ei tunnu oikealta. Mutta sitten toisaalta, mikään ei tunnu väärältäkään. Niinpä toimitte päivästä toiseen luomalla rutiinin, joka on paljon yksinkertaisempi kuin 3D-olemisessanne. Ikään kuin olisitte epävarmuuden tilassa tai jopa tiedostamaton. Kaikki ja ei-mikään näyttää liialta ponnistelulta. Kun tunteenne heräävät, reaktionne yksinkertaiseen vuorovaikutukseen tuntuvat liioitellulta myös teistä. Kaikki tuntuu ponnistelulta. Ja harvat asiat saavat teidät suuttumaan.
 
Näin on, koska karistatte paljon 3D:tä, jota ei enää tarvita. Tietysti vastaatte, että olette tehneet sitä jo vuosia. Se on totta. Mutta nyt teidän täytyy oppia kokemaan kaikki, mitä haluatte kokea.
 
Taapero koskettaa ja yrittää maistaa kaikkea. Hän liikkuu valonnopeudella – tutkii täältä, tuolta ja kaikkialta. Mutta ilman lepoaikaa hänestä tulee kärttyisä ja vihainen. Yrittäkää kuvitella itsenne uuden "sinun" taaperoksi. Vihanne on sitä, että maailmanne on jokseenkin rajoittunut nyt. Haluatte maistaa tätä ja kokeilla tuota, vaikka sen tekeminen uuvuttaa teidät. Kuten myös oleminen toisten lähellä, jotka eivät ole samassa siirtymävaiheessa kuin te.
 
Teillä ei ole energiaa auttaa muita muutoksensa läpi. Tosiasiassa huomaatte, että teillä on tuskin energiaa auttaa itseänne.
 
Tietäkää, että energiat joita nyt koette, vaikuttavat teihin syvästi tavoilla, joita ette ole vielä kokeneet. Sillä fyysinen olemuksenne muuttuu sisältä yhtä nopeasti kuin pienellä ihmislapsella – jos ei nopeammin. Opettelette kävelemään, puhumaan ja toimimaan uutena olentona. Millään mikä oli rationaalista ja oikein 3D:ssä, ei ole enää merkitystä. Näette uusin silmin ja liikutte uusin raajoin ja uusien kiinnostusten kera.
 
3D-pöytänne pyyhkiminen puhtaaksi on samanlaista, kuin tuleminen Maahan vastasyntyneenä toisesta ulottuvuudesta tai taajuudesta. Olette todella uusi.
 
Muutaman viime viikon olette sopeutuneet – vastaavaa, kuin olette saattaneet tehdä kohdussa ennen syntymistänne Maahan. Äskettäisessä syntymässänne avasitte silmänne, heilutitte käsiänne ja jalkojanne, totuttelitte uuteen vuorovaikutusmalliin ja oivalsitte, ettei entistä ollut enää.
 
Opettelette uusia tapoja ja ikävöitte, mitä oli. Ja he muistuttavat teitä siitä, mitä oli, jotka eivät ole yhtä pitkällä omassa siirtymässään. He haluavat liikkua tällä tavalla, ettekä te voi ymmärtää miksi. He haluavat liikkua tuolla tavalla, ja se saa teidät suuttumaan.
 
Te olette uusi olento siinä uudessa maailmassa, jota luotte.
 
Niin se on, että tunnette ylivoimaiseksi pienimmänkin vuorovaikutuksen, ja kuitenkin olette yksinäinen ilman vuorovaikutusta. Vaikka opitte hyvin paljon, teistä tuntuu, kuin olisitte lamaantunut. Missä elämänne on? Missä ilonne on? Missä uusi maailmanne on?
 
Kenties teitä auttaa paremmin ymmärtämään ajankohtaisen identiteettikriisinne, jos kuvittelette muuttavanne uuteen maahan sodan tai luonnonkatastrofin vuoksi. Kaipaatte ystäviänne, aiempia tapojanne olla vuorovaikutuksessa – myös ruokia jotka ennen miellyttivät teitä. Tämä uusi maa ei näytä tai tunnu oikealta, ja on uuvuttaa yrittää tehdä siitä sellainen. Ette voi palata sinne, mistä tulitte, eikä se ole mukava paikka teille, missä olette. Niinpä joka päivä yritätte käyttää joitain juuri opittuja sanoja tuon maan kielestä, huomataksenne vain, etteivät useimmat ymmärrä teitä. Teistä tuntuu eristyneeltä ja yksinäiseltä.
 
Niin se on, että alatte tutkia uutta maailmaanne. Mutta sen tekeminen on uuvuttavaa, sillä on paljon muistettavaa – uusi kieli, uudet liikkeet, uudet luomukset, uusi vuorovaikutus. Ja se kaikki tapahtuu samanaikaisesti.
 
Harjoitteluaika on ohi. Olette uusi "sinä" uudessa maassa.
 
Nimittäin mitään entistä ei ole enää. Jos kyseenalaistatte tuon toteamuksen, tarkastelkaa muutamaa viime päiväänne. Epämiellyttäviä ajatuksia, epämukavaa vuorovaikutusta, pienien ilonkipinöiden kera, palataksenne vain tuohon uudelta tuntuvaan, mutta tuttuun "miten, miksi, missä?" -tilaan.
 
Mikään ei tunnu oikealta, ja kuitenkaan moni asia ei tunnu väärältä – paitsi sisäinen myllerryksenne, joka putkahtelee pintaan ja yllättää teidät ja muut silloin, kun vähiten osaatte odottaa sitä.
 
Siis teillä on pientä kinaa, kiukkupuuskia ja suurta tietämättömyyden tunnetta. Missä olen? Kuka olen? Miksi olen täällä?
 
Vaikkei tämä tietämättömyyden tai kiinnostamattomuuden sumu kestä kauan, ette voi sivuuttaa sitä. Olette uusi olento uudessa maassa.
 
Uuden "sinun" syntymä on valmis. Uuden "sinun" hyväksyminen on jatkuvaa – ei ikuisesti jatkuvaa, mutta tällä erää. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >