HomeViestejäBrenda Hoffman3.8.2020 - Astian täyttäminen

3.8.2020 - Astian täyttäminen

ASTIAN TÄYTTÄMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
3.8.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Kaikki näyttävät olevan surullisia, vihaisia tai masentuneita – kenties te mukaan luettuna. Olette auringonsäde monille, kuitenkin teistä tuntuu siltä, kuin valonsäteenne ei olisi mahdollinen tai oikeutettu. Kuin teidän pitäisi sopia yhteen ihmisten mielialan kanssa.
 
On päivä, jolloin tiedätte, että kaikki on oikein olemuksessanne ja maailmassanne. Vain huomataksenne, että se mitä toivoitte, ei ilmesty, tai uusi epäinhimillinen toiminta on tullut osaksi maailmaanne.
 
Olette kuin antaneet kaiken – hyväksyen myös niiden halveksinnan, jotka eivät koskaan uskoneet uuteen "sinuun", sekä ystävien ja perheen menettämisen. Olette yksinäinen, vähän katkera ja syventynyt maailman vihaan.
 
Olette myös uupunut tuskanne puhdistamisesta, huomataksenne vain, että muut haluavat teidän auttavan heitä tekemään saman. Olette kyllästynyt olemaan Maassa, sillä näyttää siltä, kuin jokaista tuskaa, jokaista pelkoa, seuraisi vain uusi. Niin se on, että haluatte sulkea mielenne ja fyysisen olemuksenne kaikelta. Kuitenkin olette yksinäinen – yhdistelmä jota ette luultavasti ole koskaan ennen kokeneet samassa määrin tässä elämässä. Nimittäin luulette tietävänne tulevaisuuden, mutta palkkionne näyttävät siirtyvän vain kauemmas sen sijaan, että niihin pääsisi käsiksi nyt.
 
Kenties uneksitte lomasta, tietystä vuorovaikutuksesta, näyttämöllä esiintymisestä, juhlista tai koulutuksenne lisäämisestä – mitä kaikkea covid-19 on hankaloittanut. Vaikka teillä olisi resursseja tehdä jotain, usein teidän ei ole mahdollista tehdä sitä.
 
Liikkumisvapauttanne on hankaloitettu. Nekin jotka ovat mieluummin yksin, huomaavat liikkumisvapautensa muuttuneen. Mikään ei ole niin kuin ennen.
 
Olette menneet henkilökohtaisen helvetin läpi tämän vuoksi. Miksi? Mikä on tarkoitus?
 
No, me universumeissa informoimme teille jatkuvasti, että kaikki on upeasti ja etenee sen suunnitelman mukaisesti, jonka autoitte suunnittelemaan. Tällaisella informaatiolla on vähän merkitystä, sillä vaikka teihin ei vaikutettaisi suoraan, 3D-vapautenne menettäminen, ilman palkkiota toisella areenalla, on saanut teidät kyseenalaistamaan kaiken, mitä olette kokeneet tässä siirtymässä.
 
Teistä tulee – jos ei ole tullut jo – vähemmän ja vähemmän tunteellinen 3D-toimista. Mutta kun näin tapahtuu, menetätte myös 3D-ilontunteen. Niinpä uuteen iloon siirtymisen sijasta tuntuu siltä, ettei teillä ole iloa lainkaan.
 
Missä on palkkionne? On vaikeaa olla vapaasti vuorovaikutuksessa ystävienne ja perheenne kanssa. Ja jos olette, heidän innostuksensa ja huolensa eivät ole kovin kiinnostavia. Siis missä on ilonne?
 
Olette vihainen ja luultavasti kyllästynyt. Olette tyhjentäneet 3D-astianne, joten ette enää koe 3D-iloa.
 
Niin se on, että olette alkaneet etsiä uutta elämäänne. Se ei todennäköisesti ole kovin miellyttävää, sillä olette harjoitelleet aioneita tietämään, mikä antaa teille 3D-nautintoa ja -iloa. Uusi lelu. Uusi yhteisö. Uusi työpaikka. Vuorovaikutus perheen kanssa. Kenties häät, valmistuminen tai juhlat. Kuitenkaan mikään noista toimista ei tunnu samalta kuin ennen. Se tekee teidät vihaiseksi, sillä saavutitte sen, mitä ryhdyitte tekemään aloittaessanne tämän siirtymän – päästitte irti 3D-elämästänne. Ette vain odottaneet tuon menetyksen olevan niin syvä, miltä nyt tuntuu.
 
Luulitte, että siirtyisitte sujuvasti ja nopeasti 3D:stä 5D-iloon ja sen yli. Ette odottaneet tätä aika- tai tilatyhjiötä, jota covid pahentaa.
 
Niin se on, että astianne on valmis täytettäväksi uusilla ajatuksilla ja teoilla. Sellainen tapahtuu muutamana seuraavana viikkona. Ajatelkaa Maa-olemustanne tyhjänä vesilasina, jossa oli ennen tahmeaa ja haistavaa ainetta. Nyt kun olette tyhjä astia ilman näennäistä roolia, haluatte saada uutta nestettä astiaanne. Luotte tuota uutta nestettä minuutista toiseen.
 
Mitä tuossa tahmeassa ja haisevassa 3D-aineessa oli sellaista, mistä että pitäneet? Miten voitte luoda jotain ilmavaa, säkenöivää ja hauskaa? Sitä te pohditte nyt, tai ainakin sitten kun sallitte itsenne irrottautua vihastanne.
 
Oletteko koskaan osallistuneet riitaan vain oivaltaaksenne, että se on liian epämiellyttävä jatkettavaksi tai se ei ole aikanne arvoinen? Tässä vaiheessa olette nyt. Nimittäin olette vihainen, mutta alatte oivaltaa, että viha ei ole sitä, kuka olette tai haluatte olla. Sitten kun oivallatte, alatte täyttää lasianne säkenöivällä hauskuudella. Hauskuudella jota ei rajoita mikään ulkopuolellanne, edes covid-19. Sillä siinä vihassa jota tunnette, ei ole kyse teistä tai se ei ole teille. Kyse on pelkästään tarpeestanne ymmärtää täydemmin vastikään tyhjennettyä astiaanne.
 
Mikään 3D:stä ei ole osa uutta astianne, vaikka luultavasti yritätte sulloa 3D:tä siihen – vain huomataksenne, että se on edelleen tahmeaa ja haistavaa.
 
Olette tyhjä astia – ja peloissanne, että niin on. Tunnette tarvetta täyttää sen mahdollisimman nopeasti, mutta jokainen 3D-toimi ja -esine jolla yritätte täyttää astiaanne, tuntuu väärältä, elottomalta ja tylsältä. Se pelottaa teitä vielä lisää, sillä se merkitsee, ettei Maa-olemuksellanne/olemisellanne ole merkitystä, tarkoitusta.
 
Covid pakottaa teidät menemään sisään, sillä se mitä on ulkopuolellanne, on nyt pilaantunut. Se ei ole enää sama kuin ennen, vaikka yritätte tehdä siitä sellaisen.
 
Olette uusi olento, joka yrittää löytää itsensä, itsensä ulkopuolelta. Mikään itsenne ulkopuolella ei täytä teitä. Teidän on aika tuoda esiin tarpeenne sisältä. Mitä kaipaatte? Miten voitte täyttää tuon tarpeen sisältä?
 
Koska tämä siirtymä on prosessi, saatatte elää muiden kanssa, jotka ovat eri vaiheessa kuin te – mikä mutkistaa vuorovaikutustanne vielä lisää.
 
Mitä tarvitsette? Miten luotte sen sisältä? Se on tehtävänne nyt.
 
Vaikka teidän saattaa olla vaikea ymmärtää sitä, tämä eristäytymisaika on siunaus.
 
Uudet ilonne, uudet säihkeenne generoidaan sisältä. Alkaen siitä tiedosta, että haluatte täyttää tyhjän astianne säihkeellä ja ilolla, joka ilmaisee uutta "sinua" – ei sitä, kuka olitte ennen. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >