HomeViestejäBrenda Hoffman6.7.2020 - Hämmennystä ilosi ilmaisemisessa?

6.7.2020 - Hämmennystä ilosi ilmaisemisessa?

HÄMMENNYSTÄ ILOSI ILMAISEMISESSA?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
6.7.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tietäkää, ettei auta teitä tai muita, kun koodaatte tarpeenne olla oikeassa symboleilla ja sanoilla. Tämä on teille aikaa fokusoitua iloon, jakautumisen sijasta. Jakautumisen sivuuttaminen ei välttämättä ole helppo valinta useimmille. Sillä olemme rummuttaneet ajatteluunne, että kaikki löytävät rakkauden ja ilon. Niin se on, että monet teistä ovat kääntäneet nuo ajatukset ulospäin ja uskovat, että siihen saakka kunnes ulkoinen maailma ilmaisee iloa ja rakkautta, te ette voi tai teidän ei pitäisi tehdä sitä. Että teidän on väärin olla onnellinen omassa ympäristössänne. Niin monien kärsiessä teillä ei ole oikeutta elää ilossa.
 
Tämä on tulosta 3D-elämistänne ja nyky-ymmärryksestä, joka teillä on universaaleista periaatteista. Vaikka olemme jatkuvasti todenneet, että "olette yhtä", tuo universaali käsite on luultavasti eri asia kuin nykyinen ymmärryksenne. Olette hyväksyneet uskomuksen, että olette yhtä tärkeä kuin muut ja että itserakkaus ei ole paha asia, mutta olette edelleen hämmentynyt ilonne ilmaisemisen tai jakamisen osalta.
 
Eikö teidän pitäisi olla peloissanne, vihainen tai surullinen, kuten suuri osa yhteiskunnastanne on nyt? Ja mitä jos ette tunne iloa? Miten voitte loihtia sitä? Ongelmia jotka liittyvät enemmän 3D-koulutukseenne kuin nykytodellisuuteenne.
 
Tosiasiassa pelkäätte olla erilainen. Hymyillä kun toiset itkevät tai kuristavat kulmiaan. Jos tunnette iloa, uskotte pettävänne ystävät, sukulaiset ja yhteiskunnan. Miten voitte olla iloinen, kun toiset eivät ole? Niin se on, että monet teistä roikkuvat sosiaalisessa surussa – ei siksi, että teidän täytyy, vaan koska tunnette, että teidän pitäisi.
 
Onko elämänne kamalaa tai vaikeaa? Jos on, miten muutatte tuon todellisuuden? Jos ei, miksi olette surullinen tai vihainen? Uskotte edelleen, että ongelmat ulkopuolellanne ovat syy, kun todellisuudessa te luotte oman todellisuutenne.
 
Tuo "te luotte oman todellisuutenne" -fraasi oli yksi ensikosketuksistanne siirtymäkäsitteisiin. Niin se on, että "te luotte oman todellisuutenne" elää ja voi hyvin teidän elämässänne ja kenen tahansa elämässä, joka uskoo niin olevan. Teidän ei tarvitse olla huolissanne ulkoisesta maailmastanne, ellei se ole niin epämiellyttävä, että se tekee teidät toivottomaksi, sillä tunteenne muuttavat maailmaanne, eivät muut ihmiset ulkoisissa tilanteissa.
 
Ikävöitte eilispäivää, jolloin elämä tuntui oikealta ja mukavalta. Tuota eilistä ei koskaan ollut. Eilinen oli Maa täynnä raivoa, joka piilotettiin joillain latteuksilla tai muutamalla toimella, jotka puhuttelivat 3D-sydäntänne. Kivet peittivät ne sopimattomat asiat, joita kieltäydyitte tunnustamasta, mikä päti useimpiin yhteiskunnassanne. Nuo kivet on nyt käännetty. Se ei merkitse, ettei puutarha ole enää ihana, pelkästään että on aika käsitellä se, mitä oli kiven alla. Yhteiskuntanne tekee sitä.
 
Teidän rooliinne ei kuulu niiden holhoaminen, jotka löytävät, mitä kiven alla on. Teidän roolinne on siirtyä iloon ja ilmaista tuota iloa. Sillä myös se mitä on kiven alla, on kaunis – vain erilainen kuin muu puutarha.
 
Heräämisen toisessa ja kolmannessa aallossa olevat ilmaisevat tuota kaunista puutarhaa kokonaisuudessaan, myös mitä on kiven alla. Alatte tuntea heidän ilonsa sen tekemisessä. Sama pätee covid-19-virukseen. Vaikka se muuttaa elämäänne dramaattisesti, se sallii teidän myös ilmaista iloanne vapaammin, sillä yhteiskunnalliset säännöt karisevat yksitellen. Teistä saattaa tuntua yksinäiseltä tai levottomalta. Mutta samaan aikaan koette vapautta ulkopuolisista voimista, jotka kannustavat teitä toimimaan, pukeutumaan ja käyttäytymään tietyllä tavalla. Uutta vapautta joka alkaa tuntua herkulliselta. Tunnustakaa se. Ja tunnustakaa, että tarpeenne sanoa, kuka olette, sen sijaan mitä muut ajattelevat, että teidän pitäisi olla, on myös herkullista. Vaikka tämä virus muuttaa elämäänne tavoilla, joista ette aina pidä, se avaa myös vapautenne olla.
 
Jotkut väittävät viime lausetta vastaan. Uskoen, että yhteiskunta kertoo teille, miten käyttäydytään. Se on totta tietyssä määrin. Mutta toisaalta löydätte myös uusia tapoja tarttua uuteen elämäänne.
 
Tässä ajassa on kyse sen selvittämisestä, kuka olette ja mitä tarvitsette ollaksenne vapaa. Jotkut suhteet eivät kestä. Toisiin suhteisiin kehittyy uutta vuorovaikutusta. Ja toiset ovat apuna uusien suhteiden luomisessa.
 
Teitä eivät enää sido 3D:n pukeutumis-, ruoka-, verbaali- tai toimintakoodit. Niin se on, että löydätte uudet sisäiset koodinne. Ilo jonka olette ehkä ymmärtäneet tai josta nauttineet vasta viime aikoina.
 
Samaan aikaan löydätte uusia kiinnostuksia ja ohjeita. Avain niissä on olla huolehtimatta niistä, jotka löytävät, mitä kiven alla on. Teidän ei tarvitse tarkastella uudelleen pelkoa ja tuskaa, sillä olette jo tehneet sen. Mikä on iloista elämässänne? Luonto, aktiviteetit, keskustelut, nauru, suhteiden uusiminen, uudet uskomukset ja teot jne.
 
Teistä on tulossa uusi persoona. Tämä itsessään on iloista. Ette vielä ymmärrä sitä voimallista asemaa, jossa olette. Sen sijaan olette vähän kuin teini, joka haluaa olla suosittu, mutta ette saa noita suosittuja murkkuja antamaan tunnustusta teille.
 
Havaitsette pian – jos ette ole jo havainneet – että nuo suositut murkut eivät ole sitä, kuka te olette tai haluatte olla. Olette uusi olento, jolla on uudet ohjeet – mikä tärkeintä, uudet ilot. Ei, miten kamala yhteiskunta on, vaan miten upeita uudet vapautenne ovat.
 
Kuka sinä olet? Ja miten ilmaiset sitä uutta olentoa, joka sinusta on tulossa? Se on ilosi ja voimasi. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >