HomeViestejäBrenda Hoffman18.5.2020 - Lakkaa huolehtimasta uudelleenrakennusryhmästäsi

18.5.2020 - Lakkaa huolehtimasta uudelleenrakennusryhmästäsi

LAKKAA HUOLEHTIMASTA UUDELLEENRAKENNUSRYHMÄSTÄSI

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
18.5.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Sydänsuru näyttää säteilevän koko olemuksestanne. Teistä tuntuu luultavasti yksinäiseltä, surulliselta, kenties jopa vihaiselta, sillä elämänne ei pitäisi olla tällaista. Liian suuri osa päivästänne pyörii COVID-19-huolen ympärillä tai olette harmistunut niistä, jotka ovat huolissaan. Tämän oli määrä olla ilon ja rauhan elämänne. Niin tulee olemaan.
 
Se mitä koette nyt, on samanlaista kuin henkilökohtainen sielunne pimeä yö, lisättynä moninkertaiseksi niillä, joiden kanssa olette yhteydessä. Kenties ette ymmärrä viimeistä lausettamme, sillä oletitte, että maayhteyksiinne sisältyvät perhe, ystävät ja työtoverit. Se on totta, mutta on myös lisäryhmä – teidän uudelleenrakennusryhmänne.
 
Sillä ei ole merkitystä, oletteko tavanneet sen Maan uudelleenrakennusjoukon, joka on kiinni teissä taajuutenne ja roolinne kautta. Nimittäin olette niin läheisesti harmoniassa, että tunnette heidän tuskansa.
 
Kokemuksenne tähän ryhmään kiinnittymisestä on vähän kuin flunssa. Kun teillä on flunssa, koko olemuksenne tuntuu väsyneeltä ja voimattomalta, vaikka ainoastaan joihinkin fyysisen kehonne osiin vaikutetaan. Näin on, koska fyysinen olemuksenne on yhtä. Niin on myös kaiken kokonaisuudella. Ja mikä tärkeintä tämän viestin kannalta, niin on erityisesti uudelleenrakennusryhmässänne olevien osalta.
 
Jotkut uudelleenrakennusryhmässänne ovat johtajia, ns. tuote-esittelijöitä, mutta se ei vähennä kaikkien ryhmään kuuluvien panosta. Koska monet uudelleenrakennusryhmänne jäsenet ovat nyt sielunsa pimeässä yössä, koette osan heidän peloistaan ja tuskastaan.
 
Kenties teidän on aika laittaa itsenne turvakuplaan. Se on vaihtoehtonne, jos epämukavuutenne on suuri ja teillä on tarve luoda jotain, mikä ei ole osa uudelleenrakennusryhmäroolianne.
 
Olemme kauan ennustaneet, että sitten kun 3D-rakenteet on tuhottu, rakennatte uudelleen rakkauden ja ilon kera. Niin se on, että teillä on henkilökohtainen rooli sekä uudelleenrakennusryhmärooli. Nimittäin ilman tuota ryhmäprosessia Maan uudelleenrakennusta ei voisi tapahtua teidän elinaikananne tai monissa maaelämissä.
 
3D:ssä kunkin rakennuspalikan asetti yksi sukupolvi, kunnes prosessi oli valmis. Ette olleet massana kiinnostuneita pitkäaikaisesta uudelleenrakennuksesta. Niin se on, että päätitte ennen syntymää, mitä halusitte luoda sekä henkilökohtaisesti että globaalisti. Ne jotka halusivat osallistua teidän globaaliin uudelleenrakennusalueeseenne, löysivät taajuutenne ja kiinnittivät ajatuksensa ja tekonsa tuohon uudelleenrakennukseen.
 
Teitä vedetään ainakin kahteen suuntaan. Henkilökohtaisiin tarpeisiinne ja uudelleenrakentamisen ryhmäluomuksiinne. Samaan aikaan monet uudelleenrakennusryhmässänne vasta aloittavat sielunsa pimeän yön. Hämmentävää aikaa, sillä teillä on tarve juosta uusien ideoiden kanssa, vaikka teistä tuntuu voimattomalta, kenties uupuneelta.
 
Ne energiat jotka takovat Maata nyt, lisäävät hämmennystänne. Nimittäin nämä uudet energiat korostavat rakkautta ja hyväksyntää, kuitenkin tunnette, että teitä estetään joka käänteessä. COVID-19:n vuoksi voitte tehdä tätä, mutta ette tuota. Maailmanne tuntuu rajoittuneelta, vaikka tämä "seisokkiaika" salliikin teidän sopeuttaa sisäisen olemuksenne uuteen maailmaanne. Olette kuin ravihevonen, jonka ei anneta kilpailla.
 
Saavutatte kaiken, mitä haluatte saavuttaa – sekä henkilökohtaisesti että uudelleenrakennustiimissänne – heti kun olemuksenne on valmis siihen. Nimittäin jos porhallatte liian kaukana tiiminne edellä, kadotatte osan uudelleenrakennuskiinnostuksestanne. Ja jos viivyttelette liikaa henkilökohtaisten halujenne ja tarpeidenne luomisessa, menetätte kiinnostuksen kaikkeen.
 
Niin se on, että ehdotamme teille sen visualisointia, mitä haluaisitte luoda henkilökohtaisesti. Tiimirakentamisenne on vielä materialisoitumatta.
 
Palkitkaa itsenne ns. lyhytaikaisella luovuudella, mikä on vastaavaa, kuin päästäisi ravihevosen ravaamaan rataa ympäri ilman muita hevosia. Juoskaa vapaasti henkilökohtaisten luomustenne kanssa tietäen, että teidän täytyy ehkä eristäytyä tiimistänne sen tekemiseksi.
 
Nimittäin niillä uudelleenrakennustiimin jäsenillä jotka kokevat sielunsa pimeää yötä, on vain vähän tekemistä teidän kanssanne. He ovat vaiheessa, jonka te saitte loppuun kauan sitten. Teillä ei ole tarvetta peruuttaa tuohon vaiheeseen tyynnyttämään niitä jäseniä, jotka haluaisivat teidän kantavan omia taakkojaan. Toisten tunnetaakkojen kantaminen estää teitä luomasta henkilökohtaisia unelmianne. Ryhmäuudelleenrakentaminen tapahtuu, kun on sen aika. Lakatkaa huolehtimasta uudelleenrakennusryhmänne jäsenistä.
 
Fokusoitukaa palkkioihinne, ja olette oikeassa paikassa. Fokusoitukaa uudelleenrakennustiiminne pelkoihin, ja menetätte etulyöntiasemanne luomisessa – ja luultavasti kiinnostuksenne.
 
Nauttikaa elämästänne. Sivuuttakaa COVID-19-pelot – ei itsenne suojelemiseksi, vaan uuden elämänne luomiseksi uudessa olemuksessa. Palkitkaa itsenne. On jo enemmän kuin aika tehdä se. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >