HomeViestejäBrenda Hoffman3.2.2020 - Olet aina ollut ylisuorittaja

3.2.2020 - Olet aina ollut ylisuorittaja

OLET AINA OLLUT YLISUORITTAJA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
3.2.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Monet teistä ovat huolissaan siitä, että teillä on pieni rooli esitettävänä siirtymänäytelmänne seuraavassa näytöksessä. Se ei ole totta. Nimittäin jo rakkausmajakkanne säteileminen ylittää alkuperäiset maaodotuksenne tässä elämässä. Mutta toisaalta, olette aina olleet ylisuorittajia koko universaalissa olemassaolossanne. Sillä teidät luotiin luomaan, ei pelkästään pitämään paikkaa toisille.
 
Tietysti haluatte meidän kertovan uuden roolinne yksityiskohtaisemmin kuin oman ilonne löytäminen. Haluatte meidän kertovan Jamielle tai Stevelle, että hänen on määrä olla tätä tai tehdä tuota. Me universumeissa emme voi tehdä sitä, sillä olette epämääräisessä vaiheessa. Ette ole vielä muodostaneet mitään substanssia, joka ohjaa teitä sinne, missä haluatte olla. Niin se on, että odotatte jonkin virtauksen syöksyvän suonissanne ja ohjaavan teidät tähän tai tuohon. Mutta ennen kuin te tiedätte täysin, kuka olette, mekään emme universumeissa tiedä.
 
Monet oppaistanne ja enkeleistänne ovat kokeneet elämää maan päällä. Heidän viisaat sanansa olivat tulosta siitä, että he ymmärsivät 3D-maata. Sama päti teihin. Niin se oli, että kristallipallo, tarot-kortit, teenlehden tulkinnat jne. olivat toimintasuunnitelmia, jotka perustuivat menneisiin ja nykyisiin tapahtumiin.
 
Mutta koska uuden rakkauspohjaisen tulevaisuutenne muotoutuminen jatkuu, kenelläkään, myöskään teillä, ei ole ehdottomia suuntimia siihen, mitä haluatte tehdä muutamana seuraavana kuukautena. Lopputulos on selviö – rakkauden ja ilon maailma. Askeleet tuohon lopputulokseen eivät ole vielä muotoutuneet.
 
3D:n tarve vaatia alue, perhe, yhteisö, sosiaaliset tavat jne. yhdistettynä persoonallisuustyyppiin pelkopohjaisessa maailmassa, vähensi merkittävästi todennäköisten toimien lukumäärää. Vaikka tulkinnat tarjosivat mahdollisuuksia, nuo mahdollisuudet olivat toistoa siitä, mitä oli tapahtunut aioneita.
 
Tässä uudessa Maassa ei ole selviöitä, ei edes persoonallisuustyyppejä muodostamaan täsmällisiä toimintasuunnitelmia. Ilonne löytäminen ja pelkojenne romuttaminen on luonut rajattomat mahdollisuudet.
 
Niinpä kysymys on edelleen: "Mikä ja missä ilonne on?" Nimittäin kun päästätte irti peloistanne, ilonne muuttuvat. Sitä ei ole enää, mitä rakastitte eilen. Ja se ei ole vielä selvää, mitä rakastatte huomenna. Niin se on, että te ette vielä pysty määrittelemään, kuka olette, yhtään sen enempää kuin me universumeissa.
 
Kun te muututte, teidän ilonne muuttuvat. Ja kun ilonne muuttuvat, ympärillänne olevat muuttuvat vastaavasti. Nimittäin olette luultavasti kaventaneet toiminta/kaveripohjaanne vain muutamaan. Nuo muutama ottaa vinkkinsä teiltä. Ei siksi, että olette heidän johtajansa, vaan koska ymmärrätte tätä uskomatonta siirtymää paremmin kuin he.
 
Roolinne muuttuu päivittäin, kuten myös kiinnostuksenne ja taitonne. Sallikaa niin olla. Aivan kuten sallitte itsenne olla vauva, joka opetteli ravistamaan helistintä ja kääntymään ympäri.
 
Vaikka saatatte hymyillä tuolle vauva-analogialle, olette samanlaisessa paikassa ilokudelmanne pujottelussa. Tiedätte haluavanne olla "tuolla", mutta teillä ei ole vielä taitoja päästä sinne. Niinpä päivä päivältä testaatte tätä ja tuota iloa löytääksenne ne osat, jotka tekevät teistä kokonaisen.
 
Joidenkin teistä täytyy sallia fraasin "tehdä teistä kokonaisen" pyöriskellä vähän olemuksenne sisällä. Nimittäin tiedätte, että olette tähtiluoja, universumien jumala/jumalatar. Mutta aivan kuten ollessanne maalapsi, luotte kiinnostusalueitanne. Haluatteko lentää, kävellä vai pelkästään olla?
 
Olette uusi olento uudessa maailmassa. Niinpä ette voi määritellä, kuka teistä on tulossa, yhtään sen enempää kuin useimmat leikki-ikäiset tietävät, mikä heidän ammattinsa tai kiinnostusalueensa on aikuisena.
 
Kenties tuollainen ajatus tuntuu musertavalta, sillä olette halunneet tietää roolinne kuukausia, jos ette vuosia. Koko ajan uskoen, että tämä siirtymä oli pelkästään pieni poikkeama/muutos maanäytöllänne.
 
Olette ihmeellinen luojaolento, joka vasta alkaa ymmärtää mahdollisuuksiaan. Muutaman seuraavan viikon olette hyvin samanlainen kuin vauva, joka siirtyy nopeasti helistimen ravistelusta palikoiden kasaamiseen ja sitten moottoripyörällä kiitämiseen. Kyllä, moottoripyörällä kiitäminen on oikea fraasi, sillä te ette tarvitse ihmisen tapaan vuosia siirtyä vauvasta aikuiseksi. Teette sen muutamana seuraavana viikkona.
 
Sallikaa kiinnostustenne muuttua viikoittain, kenties päivittäin. Sillä kun karistatte enemmän ja enemmän 3D-maaolemistanne, löydätte kerros toisensa jälkeen luovuutta ja kiinnostuksia. Luomistaitoja jotka rakentavat Maan uudestaan tavoilla, joita ette pysty vielä kuvittelemaan. Nimittäin olette lisänneet toimintapohjaanne, 3D-maan auttamisesta siirtymään ylempiin ulottuvuuksiin sen uudelleenrakentamiseen, mikä näyttää nyt menetetyn. Sallikaa itsenne virrata tämän kasvun ja jatkuvalta tuntuvan muutoksen myötä siitä, kuka luulitte olevanne, uuteen toimintaolemukseenne.
 
Olette itsenne muotoilemisen prosessointivaiheessa. Havaitsette, että te ette ole välttämättä se, keneksi luulitte tulevanne 3D-todellisuutenne perusteella, vaan joku paljon suurenmoisempi, kuin voitte kuvitella.
 
Kenties pelkäätte, ettei teistä tule tuo uusi olento, ennen kuin on liian myöhäistä. Vähän kuin teini, joka haluaa deittailla 13-vuotiaana, vaikkei hän ole valmis siihen. Olette 3D:n ulkopuolisen olemisenne alkuvaiheissa. Ette valonne säteilemisessä, vaan sen tietämisessä, kuka haluatte olla tässä uudessa maailmassa. Älkää siis hermoilko, jos teillä ei ole mitään määrättyä suuntaa sisällänne – kehitytte hetkestä toiseen.
 
Sallikaa itsenne seurata iloanne, ja kehitytte nopeasti. Jatkakaa olettamista, että tämä toiminta on SE, ja vain hidastatte etenemistänne – kun tuo toiminta on saattanut tuntua oikealta eilen, muttei tunnu välttämättä enää huomenna.
 
Olette oleellinen osallistuja tässä muutoksessa pelosta rakkauteen. Mutta kukaan ei tiedä täsmälleen, myöskään me universumeissa, mitä te "tuotte pöytään". Roolinne on seurata iloanne, sillä kun teette niin, majakkanne säteilee. Sellaisen tulevaisuuden pohtiminen jota teidän ei ole vielä aika nimetä tai kuvailla, tai siitä huolestuminen pelkästään hidastaa tätä prosessia.
 
On aika olla "sinä". Aivan kuten sallitte vauvojen olla, keitä niiden täytyy olla tutkiessaan sitä, mikä niitä kiinnostaa tutkia. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >