HomeViestejäBrenda Hoffman13.1.2020 - Kanssaluojanne ovat saapuneet!

13.1.2020 - Kanssaluojanne ovat saapuneet!

KANSSALUOJANNE OVAT SAAPUNEET!

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
13.1.2020
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tammikuun 12. päivä 2020 on vedenjakajahetki teidän elämässänne ja kaikkien niiden elämässä, jotka asuvat maan päällä tänä aikana. Nimittäin jokin ikään kuin loksahti sydämessänne ja olemuksessanne ja siirsi teidät pelosta rakkauteen.
 
Tämä muutos ei näy välittömästi, koska monien, kenties myös teidän, täytyy sopeutua niihin uusiin aistimuksiin, joita tämä muutos sai aikaan. Vaikka olisitte valmistautuneet johonkin ennen 12.1., te tai kukaan maaolento ei ole koskaan kokenut tätä "jotain". Ikään kuin valonsäteet olisivat lävistäneet kovan maakuorenne.
 
Kenties ajattelette, että tällaiset kommentit ovat satua, sillä miten on mahdollista, että yksi päivä voi saada aikaan sellaisen mullistuksen?
 
Tämä muutos saa monet tuntemaan, että se mikä oli ylhäällä, on nyt alhaalla, ja se mikä oli alhaalla, on nyt ylhäällä. Koska nämä uudet tuntemukset koetaan luonnottomina ja pelottavina, on todennäköistä, että useimmat eivät puhu niistä. He uskovat, että se saisi heidät näyttämään oudolta.
 
Te jotka tiedätte, pelkästään sopeudutte, kuten olette sopeutuneet kaikkiin muihinkin energiaryöppyihin maaelämänne aikana. Muut ovat pelästyneimpiä tuntiessaan, että heidän elämänsä on kääntynyt ylösalaisin.
 
Vaikka muutospelko on ihmisille tuttu, tämä energiatapahtuma on muutostsunami. Ikään kuin joku heräisi yhtenä yönä uuden tunnekehon kanssa ja hänen pitäisi tehdä kaikki pimeässä ymmärtämättä, miten se tehdään. On pelkoa ja vihaa. Ei siksi, että tämä muutos on huono tai vahingollinen, vaan koska se tuntuu hyvin vieraalta. Niin se on, että monet testaavat näitä uusia tunteita tekemällä täysin intuitiivisten ohjeidensa vastaisesti. Hämmentävää aikaa useimmille.
 
Te, edelläkävijät, luiskahdatte uuteen olemukseenne helposti ja vaivattomasti, sillä olette valmistautuneet siihen siitä lähtien, kun aloititte tämän siirtymän. Ne jotka eivät ole yhtä avoimia siirtymään 3D:n ulkopuolelle, ovat hämmentyneitä ja yrittävät palata aiempiin tunteisiinsa – vain huomatakseen, etteivät pysty siihen.
 
Ette voi alkuunkaan kuvitella tämänlaajuista massasiirtymää. Nimittäin kaikki jotka ovat uneksineet siirtymisestä pelon ja ahdistuksen yläpuolelle, muuttuvat nopeasti. Tämä ei merkitse, että kahden päivän päästä kaikki maan päällä ovat teidän kaltaisianne, vaan että kaikkien halukkaiden sydän avataan.
 
Tammikuun 12. päivää ei kannata ottaa kevyesti. Sallikaa itsenne kulkea niin, kuin haluatte. Ja sallikaa sama kaikille muille. Nimittäin heidän pelkonsa ilmenee paljon ennen heidän sydäntekojaan. Aivan kuten tapahtui teillä aloittaessanne oman siirtymänne. Erona on, että te olette luultavasti olleet siirtymässä vuosikymmeniä tai vuosia. Ne jotka ovat nyt alkuvaiheissa, muuttuvat päivissä tai kuukausissa. Te olette heidän majakkansa – ja sallitte pelkäävien tietää, että kaikki on hyvin.
 
Tekin muututte. Mutta teidän muutoksenne on oman timanttiolemuksenne viisteiden lisäkiillottamista. Ne jotka aloittavat siirtymänsä, löytävät nyt oman timantti-itsensä raakana.
 
Teidän roolinne – ja ainoa roolinne – on jatkaa fokusoitumista iloon. Nimittäin jos sallitte itsenne olla pelossa noiden vasta siirtymäänsä aloittavien kanssa, heistä tulee pelokkaampia, kenties he eivät edes pysty toimimaan. Te olette maailman majakoita. Sallikaa itsenne tietää ja hyväksyä se. Kaikki jotka haluavat, tekevät siirtymän tai aloittavat siirtymänsä 12.1.2020 alkaen. Teillä on vähän muuta tekemistä, kuin kertoa niille, jotka haluavat tietää, että kaikki on hyvin.
 
Ne jotka eivät halua tehdä siirtymää, huomaavat elämänsä tulevan paljon vaikeammaksi. Nimittäin te olette tulevaisuutta, ja ne jotka eivät halua tehdä siirtymää, ovat menneisyyttä. Paljon samaan tapaan, mitä tapahtui silloin, kun autot esiteltiin. Ensin valtaosa Maan ihmisistä kieltäytyi hyväksymästä autoteknologiaa. Sitten autoista tuli statussymboli. Nyt autot ovat niin hyväksytty osa maaelämää, että vain ne jotka elävät täysin eristyneinä, eivät tiedä autoista tai hyväksy niitä.
 
Sama tapahtuu maaolennoille, kun siirrytään pelosta rakkauteen. Erona on, että se tapahtuu päivissä tai kuukausissa vuosien sijasta. Te aloititte tämän uskomattoman siirtymän. Ja niistä jotka seuraavat, on nopeasti tulossa teille tämän uuden rakkausmaan kanssaluojia. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >