HomeViestejäBrenda Hoffman18.11.2019 - Opettelette nyt odottamaan iloa

18.11.2019 - Opettelette nyt odottamaan iloa

OPETTELETTE NYT ODOTTAMAAN ILOA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
18.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Olette luultavasti väsynyt, välinpitämätön ja kaikkia muita sanoja, jotka merkitsevät, että te ette voi uskoa olevan aika jättää epätoivonne omaan arvoonsa.
 
Keitä me universumeissa oikein luulemme olevamme? Nimittäin jos olemme kaikkialla läsnä, kuten annamme ymmärtää viikoittain, tietäisimme, että teillä on tuskin riittävästi energiaa tehdä päivittäiset tehtävänne. Sellainen on tarinanne tänään. Mutta kun viikko kehkeytyy joksikin, mitä ette odottaneet, löydätte energiaa, jopa innostusta.
 
Kenties ymmärrätte paremmin, mistä puhumme, jos ajattelette jotain kouluainetta, josta ette pitäneet. Tylsä tunti kunnes ilmoitettiin kokeesta, joka sai adrenaliinin ja pelon syöksymään esiin.
 
Monet teistä ovat nyt huolissaan siitä, että pelko on osa uutta virkeyttänne. Ja se on luultavasti totta. Ei siksi, että on mitään pelättävää, mutta koska jokin uusi on aiheuttanut 3D-maassa tavallisesti pelkoa. Kun on aioneita vältelty pelkoa aiheuttavaa toimintaa, niin pelko on ensimmäinen tunne useimmilla. Nimittäin te ette ole vielä kokeneet riittävästi kahleetonta iloa luodaksenne iloa ilman pelkoa. Niin se on, että aiheutuu pelon pelkoa, kun ilmoitetaan, että löydätte pian uutta innostusta.
 
Mutta olette siirtyneet pelkopohjaisesta 3D-olemuksestanne uuteen 5D-ilo-olemukseenne. Niinpä myös ne asiat jotka rohkaisevat teitä tuntemaan pelkoa, häviävät parhaista pelkoyrityksistänne huolimatta. Jotkut teistä kieltävät viime toteamuksen ajatuksilla sairaasta lähimmäisestä tai taloudellisesta kriisistä, jota ette pysty tutkimaan pelotta. Niin se on, että kriisi toisensa jälkeen tulee ja menee nyt ilman niitä negatiivisia lopputuloksia, joita olette oppineet odottamaan.
 
Me universumeissa kerromme teille, että "kaikki on hyvin", eikä se juurikaan vakuuta pelkoajatuksianne, sillä sanojamme ei ole vielä tutkittu iloperustalta. Niin se on, että monet teistä tuntevat mahdollisia pelkoja – vain todetakseen, että pelko oli tarpeetonta. Alatte altistua sellaiselle, mikä auttaa teitä siirtymään useimpien muutosten välittömästä pelkäämisestä, välittömään innostukseen noista mahdollisuuksista.
 
Te ja muut 5D-edelläkävijät ette hyväksy siirtymistä pelosta iloon yhdessä yössä. Teidän täytyy kokea uusi todellisuutenne kerta toisensa jälkeen, ennen kuin uskomuksenne muuttuvat. Niin se on, että luultavasti laitatte itsenne mahdollisesti pelottaviin paikkoihin muutamana seuraavana päivänä, havaitaksenne vain, että pelkonne olivat tarpeettomia.
 
Jotkut teistä kysyvät, merkitseekö se, että teistä tulee multimiljonääri yhdessä yössä. Kenties. Mutta tämä muutos liittyy myös jokapäiväisiin pelkoihin, jotka keskittyvät siihen, mitä voisi tapahtua – ei siihen, mitä tapahtuu. Kenties olette mukana peltikolarissa ilman taloudellisia seuraamuksia. Tai sairaan lähimmäisenne terveys alkaa parantua. Tai saatte ylennyksen töissä pelättyänne, että tuntimääräänne vähennettäisiin. Ei välttämättä elämää mullistavia asioita, vaan pieniä mahdollisia pelkohippusia, jotka muuttuvat iloksi.
 
Tämän selityksen tarkoitus on auttaa teitä tunnistamaan se vaihe, jossa olette, ja miksi. Tarkoitus on siirtää ajatuksenne pelosta iloon. Se ei merkitse, että elämänne on 200-prosenttisen erilaista, vaan että alatte käyttää muutaman seuraavan päivän esimerkkejä sisäistääksenne, että pelko ei ole enää se tunteenne, johon mennä.
 
Jotkut teistä valitsevat tuskan tai pelon parhaaksi tunteeksi itsellenne nyt. Se on teidän valintanne. Mutta jos valitsette sen, tunnustakaa ainakin itsellenne, että alatte luoda erilaista toiminta-/tunnemoodia. Jotain mikä ei tapahdu yhdessä yössä, mutta mikä aivan ehdottomasti tapahtuu.
 
Koette monia esimerkkejä mahdollisista peloista, jotka haihtuvat "Huh, väistin sen" -tunteeksi, kunnes lakkaatte tuntemasta pelkoa ensin ja helpotusta myöhemmin. Ette voi siirtyä uuteen elämäänne odottaen pahinta tapahtuvaksi. Niin se on, että alatte harjoitella, miten hyväksytään se ilo, jota luotte. Kyllä, se on tämän vaiheen hauskuus. Nimittäin olette ottaneet siirtymänne hallintaan valmisteluna uuteen elämäänne.
 
Sisäiset muutokset jotka saatiin valmiiksi muutamana viime päivänä, oli suunniteltu siihen, että te voisitte kontrolloida itseänne. Voitaisiin kuvitella, että ennen esiinnyitte maan päällä 1/4 sinuna ja 3/4 veteli universaalisti langoista. Kun kehityitte 5D-edelläkävijäasemassanne, vaaditte enemmän ja enemmän olemuksestanne. Niin se on, että vetelette nyt omista langoistanne valmisteluna viimeisiin elementteihin 12.12. ja 21.12.
 
Suuri osa siitä on, että löydätte iloelämän pelkoelämän sijasta. Pelko on pysynyt niin suurena osana olemustanne, että nytkin tunnette sitä ensin, vaikka uskotte tietävänne toisin.
 
Jotkut teistä ovat huolissaan, että mikään ei elämässänne ole iloista nyt eikä koskaan enää. Sallikaa tuon käsityksen olla. Kun olette valmis, hyväksytte ja sisäistätte uuden ilopohjaisen olemuksenne. Pelko-olemuksenne on niin eilispäivää.  
 
Niin se on, että laitatte itsenne paikkoihin todistaaksenne, että elämä voi olla ja on iloista. Että eilisen pelkoja ei enää ole. Ja että te luotte uuden todellisuutenne – emme me, ei perheenne eivätkä ystävänne. Te toteutatte sen ilon, joka on uusi Maanne ja uusi olemuksenne. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >