HomeViestejäBrenda Hoffman11.11.2019 - Olette uuden 5D-Maan kokeilija

11.11.2019 - Olette uuden 5D-Maan kokeilija

OLETTE UUDEN 5D-MAAN KOKEILIJA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
11.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Teillä ei luultavasti ole energiaa ja innostusta toimintoihin, jotka ennen tuntuivat elämänne kulmakiveltä. Kiinnostumattomuutenne kaikkeen, paitsi hyvin rajalliseen toimintamäärään, on kaukana siitä, mitä odotitte, kun ilmoitimme, että uudet energiat muuttivat teitä sisältä.
 
Pelkäätte myös, että terveydessänne on jotain pielessä. Mitä 3D-yhteiskunta lisää keksimällä melkein päivittäin uusia pelättäviä vaivoja.
 
Niin se on, että olette siirtymässä kalenterivuotenne aktiivisimpaan aikaan ilman innostusta tai kiinnostusta. "Yksinkertainen" ja "helppo" ovat tämänhetkisiä sisäisiä ohjeitanne.
 
Ihmettelette, kuka olette, sillä niillä asioilla jotka innostivat ennen, ei ole enää merkitystä. Ja ne muutamat asiat jotka kiinnostavat riittävästi saadakseen teidät ylös sohvalta, kiinnostavat vain vähän aikaa.
 
Sisäiset muutokset joita nyt koette, ovat samanlaisia kuin kypsyysero leikki-ikäisen ja teinin välillä.
 
Vaikeutenne on olla 3D-maailmassa niiden ympäröimänä, jotka alkavat muuttua tai ovat muuttuneet jonkin verran. Niin se on, että teillä on ystäviä ja perhettä, jotka kyseenalaistavat innostumattomuutenne – toiset taas eivät halua enää olla kanssanne, koska olette niin erilainen.
 
Kenties olitte kikattelija 3D:ssä, mutta nyt olette vakavampi tai täysin päinvastainen. Sillä ei ole merkitystä, miten olemuksenne sopeutuu. Tietäkää vain, että te ette ole sama kuin eilen, ja olette huomenna vielä etäämmällä lokakuun 2019 tilanteesta. Hetki hetkeltä pääsette eroon niistä 3D-soluista, jotka pitivät teitä 3D:n ja 5D:n välisellä nuoralla.
 
Ihan viime aikoihin saakka teille oli melko tavallista sopeutua joko 3D:hen tai 5D:hen tarpeen mukaan. Pystyitte työskentelemään toimistossa, joka oli täynnä 3D-olentoja, ja kuitenkin omaksuitte 5D-informaatiota kotona.
 
Huomaatte, että tuollaiset ulottuvuusmuutokset eivät ole enää mahdollisia, mikä on hyvin pelottavaa monilla tasoilla. Nimittäin vaikka teistä on tulossa uusi olento, jatkatte elämistä 3D-maailmassa.
 
Niin se on, että ilmaisette uutta, erilaista ja tuntematonta. Kaikki se tulee tunnetuksi 2020. Olette ensimmäisiä, jotka kastavat kokonaan varpaansa uuden Maan muutosvesiin. Uusi maailma tuntuu epämukavalta, kenties pelottavalta, ja näin saattaisitte hyökätä (niin ajattelette) jonkun kimppuun, josta pidätte tai jota rakastatte. Huomataksenne vain, että hän ei oivaltanut, että te teitte niin. Melkein kuin teillä olisi ympärillänne salaperäisyyden viitta. Toiset eivät huomaa sitä, minkä te uskotte pahimmiksi teoiksenne tai sanoiksenne – he jatkavat eilisen "sinun" aistimista.
 
Olette keskellä muutosta, jota piditte mahdollisena vain science fictionissa. Mutta toisaalta, monista scifi-käsityksistä on tullut todellisuutta. Näin on, koska silloin kun jostain on aika tulla todellisuutta, nuo ajatukset kommunikoidaan yhtenä joukkona. Niinpä jotkut kirjoittavat noista asioista tai suunnittelevat niitä, ja toiset keksivät niitä. 1400-luvulla Leonardo Da Vinci suunnitteli monia mielikuvitusasioita, mm. helikopterin, sillä hän pystyi leijumaan tahdonalaisesti ajatuspilviin, kuten myös muut jotka yhteiskunta on sivuuttanut tai joille se on nauranut.
 
Elätte nyt sitä science fictionia, jota kerran luitte. Tulette uudeksi olennoksi uudessa maailmassa. Kyse on vain siitä, että Leonardo Da Vincin tapaan siirrytte siihen nopeammin, kuin ne jotka seuraavat. Ja tekemällä sen huomaatte, että entiset 3D-kiinnostukset jotka saivat ennen huomionne, eivät ole enää kovin kiinnostavia. Ja 5D-kiinnostuksia jotka tulevat saamaan huomionne, ei ole vielä ulottuvilla.
 
Kenties ymmärrätte paremmin tätä aikaa, jos kuvittelette sen varhaisteiniaikana, jolloin uneksitte treffeillä käymisestä, mutta teidän ei vielä annettu tehdä sitä. Voi, tuon varhaisteiniajan ahdistusta! Niin on nyt. Ette ole enää leikki-ikäinen, ettekä ole täysin kehittynyt teini-ikäinen. Se tapahtuu 2020.
 
Fyysinen, tunne- ja henkikehonne pelkästään valmistautuu tuohon muutokseen. Sallikaa itsenne ajelehtia uupumukseen, kiinnostukseen ja aktiivisuuteen. Ne jotka eivät ole vielä tässä vaiheessa, eivät huomaa eroa – yhtään sen enempää kuin leikki-ikäinen huomaa teini-ikäisen sisaruksensa muutoksia.
 
Riittää, kun tiedätte, että olette merkittävän siirtymän keskellä, joka saavuttaa huippunsa energiaryöpyn jälkeen 21.12. ja siirtää teidät 5D-havittelijasta täysin kehittyneeksi 5D-olennoksi.
 
Tietysti olemme pitkään kertoneet teille, että olitte 5D:tä. Ja niin te olitte ja olette. Erona on, että hiotte 5D-olemustanne karkeasti leikatusta timantista kimaltavaksi kiveksi, jonka monet tahkot säihkyvät.
 
Jokainen vaihe jonka saatte loppuun, sallii teidän säihkyä enemmän, kuten on tapahtunut siitä lähtien, kun tulitte uuteen 5D-olemukseenne. Mutta tämä vaihe eroaa kuin yö päivästä. Vaikka kumpikin on Maan ilmaismuoto, päiväaika on paljon kirkkaampi. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >