HomeViestejäBrenda Hoffman4.11.2019 - Seuraajanne eivät ole pikkulapsia

4.11.2019 - Seuraajanne eivät ole pikkulapsia

SEURAAJANNE EIVÄT OLE PIKKULAPSIA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
4.11.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Teistä luultavasti tuntuu siltä, että kaikki ei ole hyvin maailmassanne. Vaikka olemme puhuneet tästä aiheesta useita kertoja, olette edelleen huolissanne omasta ja Maan tulevaisuudesta. Nimittäin näette, että johtajat joita piditte ennen suuressa arvossa, eivät ole sen energian arvoisia, että heitä autettaisiin säilyttämään asemansa. Ja ne joita ennen pelkäsitte, ovat joka päivä ilmiselvempiä.
 
Niin se on, että teillä ei ole juuri muuta mihin yhdistyä, kuin oma sisäinen maailmanne, sillä kaikki muu on vaistonvastaista, ilkeää ja itseä palvelevaa. Oletitte, että tässä siirtymänne vaiheessa olisitte jo ilokuplassa, joka sulkisi pois ne, jotka eivät ole samaa mieltä uskomuksistanne. Vaikka ette enää usko, että eroaminen on mahdollinen, niin se on vielä tapahtumatta.
 
Teitte jokaisen vaikean siirtymävaiheen toivoen, että ilo olisi selvää seuraavan askeleen myötä. Mutta olette nyt niin loppuun kulunut, että te ette enää odota iloa – pelkästään lisää kamppailua, mikä oli totta maa-aioneina. Tämänhetkinen todellisuutenne on, että elämänne ei ole yhtä miellyttävää, kuin ennen siirtymänne aloittamista. Panette merkille Maan ja sen asukkaiden huonot puolet ilman sitä auringonpaistetta, jonka aiemmin uskoitte vaatimukseksi.
 
Varmaankaan ette voisi kärsiä ilman palkkiota niin paljon, kuin olette kärsineet tämän siirtymän aikana, mukaan luettuna perheen ja ystävien menettäminen. Niin se on, että te ette enää välitä, onko tuo palkkio 3D:tä vai 5D:tä. Tarvitsette pelkästään jonkin merkin, että kaikki se mitä olette saavuttaneet, on jonkin palkkion arvoista.
 
Sen sijaan tunnette yksinäisyyttä, surua, vihaa ja kyllä, pelkoa. Mitä jos ei ole mitään palkkioita? Mitä jos maaelämänne loppuosa on tätä tyhjyyttä ilman huippuja, iloja tai hauskuutta? Mitä jos puskitte itseänne melkein sietokykynne yli tähän latteaan elämään, joka on vastakohta sille, mitä me ja muut ennustimme?
 
Se ei ole totta. Mutta siihen saakka kunnes saatte merkin jostain muusta, olette menettämässä uskonne siihen, että jokin muuttuu. Niin se on, että teistä on tulossa pahantuulinen sisäisessä vihassanne. Vihassa ja ahdistuksessa joka on kohdistettu itseenne. "Miksi olin niin hullu, että uskoin muuttavani maailmaa?"
 
Te jotka olette eri paikassa – joko ennen tätä tunnetukosta tai sen jälkeen – ette voi ymmärtää henkisten sisarienne ja veljienne ahdistusta, sillä te olette tyyni, hillitty ja rauhallinen, tietäen että kaikki on hyvin. Kaikki on hyvin, mutta sitä on äärimmäisen vaikeaa todistaa, jos koette sielunne pimeää yötä tai siivoatte viimeisiä pelkovillakoirianne.
 
Olette edelläkävijöitä keskellä maameren muuttumista 3D:stä 5D:hen. Kuitenkin tunnette tai koette 3D:n seikkaperäisemmin, kuin luulitte mahdolliseksi. Osa epämukavuuttanne on kaikkien maaolentojen yleisen mullistuksen tunteminen.
 
Näkemyksenne ovat niin erilaisia kuin ihmisten yleisesti, että teillä on vähän yhteistä heidän kanssaan – ettekä halua löytää yhteisiä piirteitä useimpien piirinne ulkopuolisten kanssa. Nekin jotka ovat teidän piirissänne, alkavat vaatia apuanne – jos eivät fyysisesti, niin tunteellisesti. Ne jotka seuraavat, odottavat teidän, ylimmän huolenpitäjän, auttavan heitä vaiheidensa läpi. Niiden samojen vaiheiden joiden läpi te kamppailitte tietämättä, mihin nuo kamppailut johtaisivat tai päättyisivät.
 
Tietysti olette vihainen ja pelkäätte. Nimittäin ette ole ainoastaan tyhjiöajassa tehden viimeisiä valmisteluja vuoteen 2020, vaan myös nuo seuraajat jotka ovat yhteydessä teihin fyysisesti tai tunteellisesti, haluavat teidän kantavan heidät oman kalkkiviivansa yli. Niin se on, että aina kun tunnette ilonkipinän, joku seuraaja lähipiirissänne, tai ne joihin yhdistytte empaattisesti, huutavat apua ongelmiinsa. Niin se on, että teillä on vaikeuksia uskoa, että on jokin kalkkiviiva.
 
Lepo- ja hoivaamisaikanne on rajallinen. Uupumus samanlaista kuin lapsenne elämän ensimmäisinä vuosina. Kun lapsi itki, oli teidän velvollisuutenne saada selville, miksi hän itki, vaikka olisitte ollut miten väsynyt tai kiireinen. Päivystitte 24/7. Lankeatte samaan kaavaan uskoen, että teidän täytyy huolehtia muista 24/7 – vaikka pelkästään aistisitte heidät.
 
Lakatkaa huolehtimasta. Lakatkaa tuntemasta sääliä seuraajia kohtaan. Pankaa heidät keräämään lelunsa (puhdistamaan pelkonsa), älkääkä tehkö sitä heidän puolestaan.
 
Tietysti tämä käsky tuntuu ilkeältä ottaen huomioon, että kukaan ei näytä pyytävän apuanne. Tarvitseeko meidän muistuttaa, että te olette taitava maahuolenpitäjä sekä universaalisti herkkä? Niin se on, että luultavasti tunnette avunhuutoja enemmän, kuin saatte niitä fyysisesti. Aistienne ollessa täysin auki, nappaatte niiden olentojen tunnehuutoja, jotka eivät halua tehdä omaa siirtymätyötään.
 
Siirtymätyö ei ole helppoa, kuten hyvin tiedätte. Mutta te saitte työnne tehtyä, jotta ne jotka seuraavat, pystyisivät tekemään omansa ILMAN teidän apuanne. He eivät ole hauraita pikkulapsia, joista täytyy pitää huolta. Seuraajat ovat maa-aikuisia ja universaaleja olentoja. He haluavat – mikä päti myös teihin – mahdollisimman helpon reitin, jonka he tietävät teidän voivan antaa. Nimittäin kykenette pitämään heidän tuskaansa, kun he tutkivat uutta elämäänsä. Mutta sen tekeminen vahingoittaa teitä tunteellisesti eikä auta heitä tekemään omaa siirtymäänsä.
 
Monet seuraajista etsivät teidän kaltaisianne helikopterivanhempia vetämään läpi vaikeista asioista, mihin he vain pystyvät. Niin se on, että te jotka olette liian herkkiä, olette pulmatilanteessa, sillä olette luontaisia huolenpitäjiä. Sekä teidän että niiden jotka seuraavat, täytyy jättää tämä polku.
 
Olette luoneet moottoritien, jolta seuraajat voivat haarautua. Sen tekemällä teitte vaikeimman osan 5D-polun luomisesta. Pysähtyminen luomaan ainutlaatuista polkua niille, jotka seuraavat, vähentää niiden 5D-edelläkävijöiden määrää, jotka esittävät oman roolinsa.
 
Lakatkaa huolehtimasta – tunteellisesti ja fyysisesti. Ette voi luoda palkkiota itsellenne, jos olette sotkeutuneet seuraajien etenemiseen. Hoivatkaa itseänne tietäen, että ne jotka seuraavat, eivät ole enää pikkulapsia, vaan yläkoululaisia jotka haluavat teidän tekevän kotitehtävänsä, laittavan ruokaa ja siivoavan heidän puolestaan. He haluavat teidän tekevän kaiken.
 
Teidän on aika sanoa "EI". Kovaan ääneen "EI", minkä täytyy raikua niille, jotka ovat ympärillänne fyysisesti, ja niille jotka vuotavat empaattiseen olemukseenne, koska heitä pelottaa. Sanokaa vain "EI". Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >