HomeViestejäBrenda Hoffman28.10.2019 - Ilonne liittyvät vanhoihin 3D-pelkoihin

28.10.2019 - Ilonne liittyvät vanhoihin 3D-pelkoihin

ILONNE LIITTYVÄT VANHOIHIN 3D-PELKOIHIN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
28.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Monet teistä tuntevat huonovointisuutta, hämmennystä tai ettei jokin ole vain oikein. Näin on, koska sopeudutte uuteen "sinuun". Kun olitte 3D:tä, tiesitte, mitä odottaa. Nyt kun olette 3D:n yli, teistä tuntuu, että vaellatte pimeydessä – että sitä ei ole enää, mitä oli, eikä se ole vielä mukavaa, mitä on.
 
Ette halua mennä eteenpäin, ettekä varmasti halua astua taaksepäin. Mukavuusalueenne tuntuu rajoittuneelta ja pieneltä – se on kuitenkin tarpeeksi mukava jäädäksenne siihen, kunnes jotain parempaa tulee.
 
Niin se on, että odotatte kärsivällisesti – uskoaksenne – jotain, mitä tahansa mikä tuntuu innostavalta. Kuitenkin kokiessanne sen, minkä uskotte olevan innostavaa, se ei tunnu siltä. Se on pelkästään yksi aktiviteetti, joka ei kiinnosta kauan. Missä innostuksenne on? Missä ilonne on?
 
Olette kasvamassa iloonne. Jotain mitä ette vielä usko, sillä te olette aikuinen. Siis, entinen 3D-aikuinen, jolla on täydellinen tieto siitä, mitä odottaa ja mitä te haluatte – tai halusitte. 3D-ilojen soveltaminen nykyisiin kiinnostuksiin saa aikaan hyvin vähän muuta kuin "siinäkö kaikki?"
 
Kiinnostuksenne ovat latteita, elottomia. Helppous on nyt se, mitä haluatte ja ette halua. Nimittäin alatte ihmetellä, pitäisikö teidän kokeilla vaikeutta herättääksenne jotain kiinnostusta johonkin.
 
Jotkut teistä löytävät edelleen iloa tai kiinnostuksen kipinöitä aktiviteeteistaan, mutta paljon harvemmat, kuin oivallatte. Useimmat teistä esittävät kiinnostus-show'ta, koska teillä on vähän muuta tekemistä. Esimerkiksi joku soittaa jostain aktiviteetista, joka kuulostaa kiinnostavalta – kunnes ei enää kuulosta. Ette pysty selittämään kiinnostamattomuuttanne, edes itsellenne. Niinpä yritätte kerätä kiinnostusta huudahtamalla ilonne – ja katsoaksenne sitten vain sisäistä haukotustanne. Sisäistä haukotusta, joka pelottaa, sillä elämänne tuntuu olevan mullin mallin.
 
Jotkut teistä ovat antaneet periksi ja ajattelevat, että tämä muutos jonka saavuttamiseksi olette tehneet hyvin uutterasti töitä, ei tunnu tuon ponnistelun arvoiselta. Nimittäin olette täynnä odottamatonta vihaa, pelkoa tai kiinnostumattomuutta kaikkea kohtaan. Olette tyhjässä/mitättömässä kehitysvaiheessa.
 
Tietysti voitte löytää iloa luonnosta tai jostain uudesta lelusta, mutta mikään ei tunnu kestävän muutamaa hetkeä pidempään – erilaista kuin uskotte ilon olleen 3D:ssä. Nimittäin monet teistä muistavat huiput ja unohtivat tai yrittivät unohtaa notkot. Näin juuri ennustimme, sillä teillä ei ole enää 3D-pelkoa.
 
Sitä ette ymmärrä, että aioneita pelkonne olivat ilonne perusta. Pelkonne värittivät linssejänne tavoilla, joita ette voi kuvitella. Niistä asioista jotka poistivat pelkonne – edes muutamaksi hetkeksi – tuli iloasioitanne, joita elitte uudestaan ja uudestaan. Ellette ole sotkeutunut pelkoon, että voi muistaa iloa.
 
Joka tapauksessa, puhdistitte suurimman osan noista pelkoasioista – jos ette kaikkia – mikä jätti merkittäviä aukkoja muistiinne ja näin soluihinne. Jos teillä ei ole pelkoa, miten voitte tietää ilon? Niin se on, että olette kehitysristeyksessä. Teillä ei ole pelkoja, joista kimpoaisitte ilojanne. Mutta teillä ei ole myöskään aavistusta, miten koetaan iloa uudessa olemuksessanne. Olette puhdistuneet melkein tyhjäksi astiaksi. Ettekä tiedä, miten se täytetään ilolla.
 
3D-ilonne perustui pelon vastakohtaan. Ja koska teillä ei ole enää noita pelkoja, miten määritätte ilonne? Kysymys kuuluu: "Jos olette täynnä iloa, tarvitsetteko vastakohdan?" Pelko ei ole häviämässä maan päältä, se saa pelkästään paljon pienemmän roolin. Niin se on, että iloanne vastustaa minimaalinen pelko, aivan kuten 3D-pelkoanne vastusti hivenen iloa.
 
Kenties tällainen ajatus tuntuu musertavalta, sillä viimeinen asia jonka haluatte lisätä uuteen olemukseenne, on pelko.
 
Pelko pysyy osana Maata. Ei siksi, että se on hallinnut maaolentoja aioneita, vaan koska pienet pelkoasiat auttavat niitä, jotka seuraavat, muistamaan, miten uskomatonta ilo on.
 
Pelot joita koette uutena "sinuna", ovat minimaalisia. Pelkästään riittävän selviä hyväksyäksenne ilon ja ilmaistaksenne sitä. Vaikka jossain Maan kehityskohdassa ihmiset tietävät vain ilon, vielä ei ole sen aika. Nimittäin ilo on niin vierasta niille, joilla on ollut useampi 3D-elämä, että ilomahdollisuudet kielletään ilman vähäistä pelkotasapainotusta.
 
Kenties pelkäätte, että se ilo jota olemme ennustaneet pitkään, on pelkästään pelkoa paketoituna kauniilla rusetilla. Mikään ei voisi olla kauempana totuudesta. Uudet pelkonne voisi ehkä rinnastaa siihen, että oppii olemaan koskematta kuumaan hellaan, kuten tapahtui useimmille teistä lapsuudessa. Sen tietäminen ei vähentänyt kaipuutanne ruokaan, joka valmistettiin tuolla tai millä tahansa hellalla. Tietäminen kertoi teille pelkästään, että tämä ruuanlaittoväline voi olla myös vaarallinen.
 
Hyvin pian ilo ottaa valtaansa olemuksenne, kun hyväksytte tuon ilon minimaaliset rajoitukset.
 
Toistaiseksi monet teistä pohtivat ilon luomista romuttamaan pelkonne, ei pelkästään ilon kokemista varten. Siis haluatte luoda taloudellista vaurautta, suhteen tai perheen. Kaikki asioita jotka luultavasti pelottivat tai surettivat teitä 3D-olemuksessanne. Ette ole vielä luoneet niitä asioita, jotka antavat teille iloa ilman 3D-pelkoelementtiä.
 
Emmekö juuri kertoneet, ettei iloa ole vielä määritelty, sillä teillä ei ole sen vastapelkoa? Ahaa. Ymmärsitte väärin, sillä ilonne tulee ensin, mitä seuraavat vähäiset pelot. 3D-maailmanne vastakohta.
 
Ilot joita nyt kuvittelette, ovat jatkuvia yrityksiä lievittää 3D-pelkoja. Tunnistatte pian 5D-ilonne. Mutta toistaiseksi teistä tuntuu, ettei mikään tunnu oikealta. Kun olette tyhjentäneet astiastanne pelon, ette ole vielä alkaneet täyttää sitä 5D-ilolla. Itsenne täyttäminen pelkoon liittyvällä ilolla on niin eilispäivää. Ja huomisen ilot eivät ole vielä saapuneet.
 
Olette ilotyhjiössä ja yritätte täyttää sen vanhentuneilla iloilla, jotka saavat aikaan plääh-tunteita. Sallikaa itsenne kehittyä vähän enemmän, mikä tapahtuu muutaman seuraavan viikon kuluessa. Olette tyhjä pelosta, mutta ette vielä 3D-pelkopohjaisesta ilosta.
 
Niin se on, että alatte kokea uutta 5D-iloa muutaman seuraavan viikon kuluessa. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >