HomeViestejäBrenda Hoffman14.10.2019 - Taivas muuttuu, ei putoa

14.10.2019 - Taivas muuttuu, ei putoa

TAIVAS MUUTTUU, EI PUTOA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
14.10.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Muututte minuutista toiseen, vaikka teillä on vaikeuksia uskoa, että niin on. Nimittäin teissä on useita asioita, joiden täytyy olla paikoillaan, ennen kuin siirrytte vuoteen 2020. Ei siksi, että tuo vuosi on välttämättä taianomainen tai edes oikea kaikille kalenterinpitäjille, vaan koska siirrytte tuplakakkosen vuoteen.
 
Joillekin tämä tuplakakkosen vuosi merkitsee turvallisen kotipesän löytämistä – on se sitten nykyinen koti tai uusi koti tai yhteisö. Toiset löytävät uuden maaelämäperspektiivin. Nimittäin monet teistä ovat kaivanneet toista ulottuvuutta tai fokusta maan päällä ollessaan.
 
Sellainen on loogista ottaen huomioon, että teistä on tuntunut Maassa vierailijalta saapumisestanne lähtien, sillä olette kieltäytyneet tunnustamasta olevanne täysin Maata tässä elämässä. Ei siksi, että sen tunnustaminen on kamalaa, vaan koska teillä on liian monia muistoja siitä, mitä on ollut.
 
Maaelämä ei ole koskaan ollut erityisen helppo. Ja ottaen huomioon vastuunne auttaa Maata siirtymään 3D:stä 5D:hen, kun saavutitte saman itsellenne, tämä on ollut uuvuttava elämä. Kuten usein on totta 3D:ssä, olette luultavasti valmis lämpimään peittoon ja nojatuoliin takkatulen ääressä tyydyttääksenne mukavuustarpeitanne.
 
Sen sijaan löydätte maaelämän osia, joita ette odottaneet, ympäristöongelmista johtajuusjulistuksiin. Odotitte lepäävänne ja sitten kuulevanne hoosiannaa siirrettyänne Maan ja itsenne. Sen sijaan tunnette kulkevanne kuin lentohiekassa, sillä kehonne, erityisesti jalkanne, tuntuvat raskailta ja hankalilta. Missä on ilo? Missä ovat loppuunsaattamisjuhlat?
 
Niin se on, että monet asiat jotka ovat teistä nyt melkein sietämättömiä, helpottavat vuoden 2020 alussa ja saadaan viimeisteltyä vuoden loppuun mennessä. Ei siksi, että se on maasuunnitelma, vaan sen sisäisen draaman vuoksi, jota monet teistä käyvät läpi. Luultavasti huomaatte olevanne uupunut, eristäytynyt, huolestunut ja masentunut muutaman tulevan viikon. Ei sitä, mitä odotitte, vaan tunteita jotka työntävät teidät läpi tästä viimeisestä 2020-valmisteluvaiheesta.
 
Ne räikeät ongelmat joita on nyt, ovat aina olleet – pelkästään sokerikuorrutettuna teeskennellen, että kaikki oli hyvin. Ongelmat jotka takovat olemustanne, muutaman muutosidean kera, jos sitäkään. Sillä niiden ongelmien muuttaminen, jotka häiritsevät teitä nyt, ei ole teidän roolinne. Sen tekevät ne, jotka seuraavat. Olette saaneet valmiiksi pääaskeleenne.
 
Monet teistä pyytävät jatkuvasti roolinsa nimeämistä uupumuksestaan huolimatta. Uupumuksenne on sitä, että te ette tiedä, miten korjataan ne vääryydet, jotka näette hyvin selvästi. Taas kerran, nuo vääryydet ovat aina olleet – kieltäydyitte pelkästään näkemästä tai tuntemasta niitä. Niin se on, että samaistutte sellaiseen, mikä ei ole sopivaa 5D-sinulle. Niillä jotka seuraavat, on ratkaisuja.
 
Teidän roolinne on nyt lopettaa pelkonne ja draamanne siitä, miten kamalaa kaikki on. Nimittäin toimitte kuin Pikku Kananen, joka sanoo uudestaan ja uudestaan: "Taivas putoaa. Taivas putoaa", vaikka todellisuudessa taivas muuttuu.
 
Pelkonne ja masennuksenne perustuu siihen, mitä te ette voi tehdä. Nuo ratkaisut ovat seuraajillanne. Niin se on, että kalenterivuoteen 2020 mennessä luultavasti sallitte itsenne tietää, että teidän iloroolillanne on vähän tekemistä sosiaalisen median tai johtajienne kanssa. Teidän roolinne on olla ilossa.
 
Menneisyyden muistoilla jotka vainoavat teitä – joko johtajana tai osana ryhmiä joihin johtajat ovat vaikuttaneet negatiivisesti – on vähän tekemistä uuden "sinun" kanssa. Kuitenkin ennen kuin voitte hyväksyä sen, teidän täytyy puhdistaa nuo muistot, jotka liittyvät siihen, mitä nyt näkyy. Nimittäin aivan kuten teillä ei ollut ratkaisuja menneisyydessä johtajana tai seuraajana, teillä ei ole ratkaisuja nyt. Sillä se ei ole teidän roolinne. Sen hyväksyminen rooliksenne pakottaa pelkästään teidät hämmennyksen ja pelon "kaninkoloon".
 
Teidän osanne on siirtää itsenne pelosta iloon – tietäen, että te ette ole vastuussa niiden hetteikköjen muuttamista, joita löydätte johtajistosta, sosiaalisesta mediasta ja lehdistöstä. Jos se olisi roolinne, kävisitte innostuneena ja iloisena sen kimppuun, aivan kuten olitte omistautunut auttamaan Maan siirtymisessä 3D:stä 5D:hen.
 
Siirtykää iloa kohti, ja löydätte oman roolinne. Jatkakaa sen pelkäämistä, minkä muuttamiseen teillä ei ole taitoja, ja poljette paikoillanne.
 
Luottakaa niihin, jotka seuraavat, aivan kuten me luotimme teihin. Teillä on erilaisia taitoja esittää iloanne – ennen kaikkea 2020 ja sen jälkeen. Sillä olette niitä auringonsäteitä, jotka seuraajanne löytävät, kun he lopettavat maapelkoja rakentavilla muutoksilla, aivan kuten te olette tehneet koko siirtymänne ajan.
 
Pelkonne ovat haamuja menneistä elämistä – elämistä joilla on vähän tekemistä sen kanssa, kuka olette nyt. Tämän havaitsette muutaman tulevan viikon aikana. Nimittäin te ette voi loistaa täysin, jos pelkäätte, että Maa – teidän luomuksenne ja ilonne – ei pysty välttämään sitä vastenmielistä johtoa, joka tuhoaa nyt kaikkea, mikä on tärkeää teille. Sallikaa itsenne delegoida seuraava maamuutos niille, jotka ovat esittäneet samanlaisia rooleja kerta toisensa jälkeen – aivan kuten te olette luoneet monia planeettoja ja paikkoja Maan lisäksi.
 
Olette luojaolentoja. Ne jotka seuraavat, ovat seurapiiriperhosia, jotka muuttavat Maassa olevia – joko täydellisemmin 3D:hen tai 5D:hen. Teidän seuraajanne ovat yhteiskuntaluojia. Te olette planeettaluojia. Sallikaa teidän ja seuraajienne työskennellä yhdessä luodaksenne loistavan ja rakastavan esimerkin universaaleista mahdollisuuksista.
 
Nimittäin Maa oli kokeilu, jonka te muutitte universaaliksi todellisuudeksi. Sallikaa nyt ns. sisustussuunnittelijoiden elävöittää Maa ja sen asukkaat tavoilla, joita te ette ymmärrä. Auttaaksenne heitä teidän täytyy ainoastaan säteillä valoanne päivästä toiseen.
 
Niin se on, että päästätte muutaman tulevan viikon irti nykypeloistanne esimerkin ja tarpeen myötä. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >