HomeViestejäBrenda Hoffman30.9.2019 - 2020-valmistautumista

30.9.2019 - 2020-valmistautumista

2020-VALMISTAUTUMISTA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
30.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Päivänne tuntuvat lipuvan ohi ilman mitään muutosta – päivä toisensa jälkeen samaa. Voi, on kipinöitä siellä täällä, mutta ei tulta, ei tarvetta tehdä paljon mitään muuta, kuin teeskennellä olevansa kiinnostunut jostain. Se kaikki tuntuu liian paljolta.
 
Näin on, koska olette levossa, tai kenties paremmin sanottuna tyhjiövaiheessa, sillä teette paljon sisäistä työtä. Niin se on, että ulkoinen maailmanne näyttää melkein sumuiselta. Teillä ei ole mitään konkreettisia kiintymyksiä, paitsi ne jotka teillä on ollut muutaman kuukauden. Kiintymyksiä jotka eivät ole välttämättä kiinnostavia, ne pelkästään ovat. Nuo asiat ovat turvariepunne, joka ns. pitää teidät maassa, kun sisäinen olemuksenne muuttuu minuutista toiseen. Se johtaa mahdollisiin muutoksiin nukkumis- tai toimintatavoissanne.
 
Ennen kun puhumme sisäisistä muutoksistanne, toivomme teidän tietävän, että kaikki on hyvin. Tämä viimeinen työntö ennen kalenterivuottanne 2020 on varmistamaan, että olette valmis siihen globaaliin muutokseen, jota tapahtuu koko ensi vuoden ajan. Nimittäin ennen tätä globaalia 2020-muutosta olitte 5D:tä, mutta toimitte suuren osan ajasta, kuin olisitte ollut 3D:tä. Ette välttämättä ajatuksissanne, vaan toimissanne – osallistuitte tähän puolueeseen tai tuohon toimintaan tai ette toimineet niin, kuin ennen, sellaisten toimintojen aiheuttaman sisäisen hämmennyksen vuoksi.
 
Näihin 2020-valmisteluihin sisältyy sisäisen ja ulkoisen olemuksenne toimiminen eri tavalla kuin koskaan ennen ollessanne Maassa. Kenties teillä on ollut aavistus, mitä uudet toimenne ja reaktionne ovat, kenties ei. Sillä ei ole merkitystä. Vain sillä on merkitystä, ettei maailmanne ole koskaan enää sellainen, kuin se on ollut useamman kuluneen vuoden, ja että olette valmistautuneet tätä aikaa varten.
 
Nuo valmistelut ovat melkein ohi. Sillä ette ole enää 3D:tä, eikä teistä ole tarpeellista teeskennellä olevanne – sitä on tapahtunut niin kauan, kuin olette olleet 5D:tä. Nimittäin useimmat teistä ovat kätkeneet muutoksensa uskoen, ettei aitoa olemustanne voi näyttää.
 
Vuonna 2020 ja sen jälkeen ette välitä, mitä toiset ajattelevat teistä. Olette niin eri paikassa, etteivät 3D-odotukset enää vääntele teitä ulkoisesti tai sisäisesti. Niin se on, että jakautuminen 3D:n ja 5D:n välillä virallistuu.
 
Kenties olette nyt huolissanne, että ne joita rakastatte, eivät tee muutosta, että menetätte taas ystäviä ja perhettä. Päinvastoin, sillä tämä jakautuminen on niin selvä, että ne joiden kanssa olette tekemisissä, ovat joko seuraajia tai 5D:tä. Ja ne joita pidätte nyt ystävinä ja perheenä, ovat luultavasti seuraajia.
 
Jakautumisesta 3D:n ja 5D:n välillä tulee erittäin selvää, sillä Maa ei ole enää 3D:tä, ettekä ole tekään tai miljoonat muut. Jotkut teistä saattaisivat nimetä sen, mistä puhumme, ylösnousemukseksi. Tai uskoa, että nousette Maasta valkoisissa vaatteissa luomaan uuden Maan. Sillä ei ole merkitystä. Tietäkää vain, että sitä ei ole vuonna 2020, mitä on tänä päivänä – ei teillä, Maalla eikä useimmilla Maan asukkailla. Vaikka tuo tulevaisuus on nyt auringonnousukohdassa, se on täysi aurinko vuoteen 2020 mennessä.
 
Niiden vaikeudet jatkuvat ja lisääntyvät, jotka ovat 3D:tä. Jotain minkä havaitsette, mutta josta ette välttämättä välitä, sillä uusilla tutkimuksillanne on vähän tekemistä pelon ja raivon kanssa.
 
Ne jotka ovat 3D:tä, taistelevat keskenään turhaan, sillä tuossa taistelussa ei ole voittajia tai häviäjiä, pelkästään jatkuvaa raivoa jota ei voi hillitä. Te ja ne jotka seuraavat, olette niin eri paikassa, ettei sitä voi olla huomaamatta. Ns. täyskäännös siinä, mitä on tapahtunut edetessänne 5D-elämässänne.
 
Ennen merkkejä 5D-ajatuksista ja -teoista joko hämmästeltiin tai ne sivuutettiin, riippuen tarkkailijoiden terävyydestä. Ja jos ne jotka olivat 3D:tä, olivat kiinnostuneita, tuo kiinnostus ei johtanut jatkuvaan rakkauden harjoittamiseen eikä se merkinnyt, että he halusivat muuttua.
 
Te olitte vastakohta. Kun olitte kuulleet sisäisen olemuksenne kutsuvan teitä henkiselle 5D-polullenne, ette voineet estää itseänne muuttumasta. Tosiasiassa sen tekeminen tuntui vähemmän vaikealta.
 
Niin on nyt. Olette erilainen uteliaisuutenne ja tarpeenne vuoksi, kun taas ne jotka ovat 3D:tä, lisäävät panoksia siihen, minkä he uskovat oikeaksi poluksi. Se on heille, aivan kuten 5D ja sen yli on oikea polku teille.
 
Ne jotka ovat 5D:tä ja 3D:tä, asuvat Maassa samanaikaisesti, sillä 5D on visio tulevaisuudesta, kun taas 3D on menneisyyttä. Tämä eroaa vähän siitä, etteivät maasukupolvet ymmärtäneet toisiaan.
 
Kenties olette huolissanne, että ne jotka ovat 3D:tä, aloittavat sotia tai jatkavat ympäristön ja maaolentojen vahingoittamista. Niin olisi, jos eivät ne, jotka ovat 5D:tä ja sen yli, olisi enemmistö – kuten tapahtuu 2020 ja sen yli.
 
Tämä on uusi Maa uusien olentojen kera, joista vähäisempiä ette ole te. Te loitte uuden Maan, jotta voisitte leikkiä luomistaidoillanne konkreettisessa ympäristössä niiden epämääräisten ympäristöjen sijasta, joita koette silloin, kun ette ole Maassa.
 
Olette luoneet rauhanne, vaikkette ehkä vielä ymmärrä sitä. Ja 2020 käytätte tuota rauhaa luodaksenne uuden fyysisen maailman itsellenne ja kaikille muille, jotka haluavat olla 5D:tä ja sen yli. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >