HomeViestejäBrenda Hoffman16.9.2019 - Tuntuuko oudolta tai käyttäydytkö oudosti?

16.9.2019 - Tuntuuko oudolta tai käyttäydytkö oudosti?

TUNTUUKO OUDOLTA TAI KÄYTTÄYDYTKÖ OUDOSTI?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
16.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Huomaatte luultavasti uusia ja jokseenkin outoja reaktioita toisiin. Vaikka tiesitte, että toimisitte eri tavalla kuin 3D:ssä, ette enää ymmärrä tai pysty ennustamaan joitain uusia tekojanne. Tekoja ja sanoja, jotka ovat sekä innostavia että pelottavia. Kuka te olette?
 
Uusien osien sisäistämisestä ja uuteen Maahan sopeutumisesta huolimatta uskoitte jatkavanne 3D-itsenänne, muutaman rukkauksen kera siellä täällä. Kuten alkaa tulla selväksi teille ja muille, se ei ole ehdottomasti totta, sillä olette uusi olento, jolla on uusia suuntia ja tarpeita. Kenties se tuntuu pelottavalta ajatukselta, koska haluatte säilyttää 3D-elämänne, mukaan luettuna suhteet, koti, asuinpaikka, työpaikka jne.
 
Huomaatte, että parhaista yrityksistänne huolimatta olla vanha "sinä", vaaditte enemmän alaa itsellenne. Sen kielsitte itseltänne aioneita. Tämän tuloksena sanotte ja teette asioita, joita ette välttämättä ymmärrä. Niin se on, että huomaatte tiuskivanne rakkaille ihmisille sanoilla, jotka eivät tunnu olevan omaa olemustanne. Tai kieltäydytte tekemästä jotain, mitä piditte ennen hyvin innostavana.
 
Olette valmistautuneet tähän vaiheeseen kuluneet yhdeksän kuukautta. Silti tulokset eivät ole, mitä odotitte tai haluatte. Kenties muistatte teini-iän, jolloin toimitte samalla tavalla. Erona on, että vanhempien tai yhteiskunnan vastustamisen tarkoituksena oli varmistaa niiden hyväksyntä, joiden tunsitte olevan oma teiniryhmänne. Teette ja sanotte nyt asioita, joilla ei tunnu olevan muuta tarkoitusta kuin ärsyttää tai loukata niitä, joita rakastatte.
 
Älkää hermoilko. Sisäpiirissänne olevat käyvät läpi samanlaisia asioita. Niin se on, että tunnette olevanne jotenkin väärä, kuten kaikki muutkin. Ikään kuin yrittäisitte osua pesäpalloon selkä selin syöttäjään.  
 
Mikään ei ole kuin ennen. Eikä mikään tunnu oikealta kaavalta teille tai muille. Olette epäselvä, hyökkäävä, typerä, ilkeä ja hämmentynyt – kuten kaikki muutkin. Tämä ei ole aika ns. mitata kuumettanne. Eikä aika aloittaa tai lopettaa suhteita. Nimittäin kaikki on vinossa – myös te.
 
Haluatte meidän universumeissa kertovan teille, että palaatte pian 3D-järkevyyteenne. Emme voi tehdä sitä. Nimittäin teistä ja kaikista muista on tullut uusia olentoja viimeaikaisten energioiden tuloksena. Olette ikään kuin olleet palapelinpaloja, jotka sopivat yhteen aika ajoin. Nyt olette kokonainen/täydellinen palapeli, jonka kuva ei vielä näy.
 
Teistä ei tietenkään tunnu täydelliseltä, tai ette edes tiedä, kuka olette. Kuvitelkaa, että katselette koottua palapeliä tuuman päästä yleisnäkymän sijasta. Kun kuljette loppuvuoden läpi, näkökulmanne laajenee sisältämään kokonaisen kuvan ja ymmärryksen, mitä tuo kuva esittää teille.
 
Olette joukkona päättäneet, että olemuksenne hyväksyminen vähemmässä ajassa olisi liian pelottavaa teille ja rakkaillenne. Olette kasvamassa itseymmärrykseen ja itsehyväksyntään, hyvin samaan tapaan kuin nuorena 3D-aikuisena. Nimittäin silloin – kuten nytkään – ette luultavasti pystyneet kuvittelemaan, kuka teistä tulisi. Näin on muutaman seuraavan kuukauden, kun kasvatte uuteen olemukseenne.
 
Kenties jotkut teistä ovat huolissaan siitä, että päätätte suhteita, joita luulitte pysyviksi tässä elämässä. Ja niin saattaa tapahtua. Mutta on luultavampaa, että kehitätte läheisemmän suhteen sisäpiirinne kanssa. Nimittäin olette puhdistaneet polkunne ja olemuksenne, joten teitä ei kiinnosta hyvin erilaiset, kuin te itse.  
 
Ne joiden kanssa ette ole enää vuorovaikutuksessa, eivät ole tällä hetkellä kiinnostuneita siirtymään 3D-elämänsä yli. Vaikka he saattavat muuttaa suuntaansa viimeaikaisten energioiden tuloksena, he ovat niin kaukana perässänne omassa evoluutioprosessissaan, että te ette luultavasti palaa noihin suhteisiin.
 
Teistä on tulossa uusi "sinä" odottamattomina stoppeina ja startteina, kuten tapahtui ollessanne teini tai nuori aikuinen. Erona on, ettei ole mitään tiekarttoja, ei ketään, joka on kulkenut teidän polkuanne. Niin se on, että tämä muutos tuntuu pelottavammalta joillekin, kuin heidän ollessaan jonkin teiniryhmän jäsen.
 
Kukaan ei muutu samalla tavalla kuin te, sillä vain te voitte sallia itsenne muuttua niin, kuin sisäisen olemuksenne täytyy. Ei siksi, että tiedätte ne palkkiot, joita sen tekeminen tuo, vaan koska on aika – kuin lohi joka ui jokea ylös.
 
Olette uusi "sinä", jolla on rajoittunut kuva siitä, kuka se on. Kuva joka laajenee päivittäin niistä peloistanne huolimatta, mitä löydätte. Sallikaa itsenne tutkia täysin omia tarpeitanne ja näin muutoksenne on helpompi, kuin kieltäessänne itseltänne vapauden olla.
 
Ette menetä niitä, jotka myös tekevät siirtymää. Ja ne jotka eivät tee, ovat jo poissa maailmastanne. Siis sallikaa itsenne olla mahdollisimman helpolla ja jännittävällä tavalla – ilman syyllisyyttä, katumusta tai itsensä kyseenalaistamista. Yhtään sen enempää kuin ollessanne vihainen vanhemmillenne teininä.
 
Kehitytte nopeasti noin seuraavat neljä kuukautta. Sallikaa niin olla. Ei ole tarvetta kyseenalaistaa motiivejanne, sillä ainoa motiivinne on kasvu. Ja niin tulee olemaan. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >