HomeViestejäBrenda Hoffman9.9.2019 - 3D ei tiedä, että on "sisällä"

9.9.2019 - 3D ei tiedä, että on "sisällä"

3D EI TIEDÄ, ETTÄ ON "SISÄLLÄ"

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
9.9.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Tänään ei ole tulevaisuutenne pohtimisen päivä. Mutta toisaalta ei ole huomennakaan eikä ylihuomenna, sillä luotte tulevaisuuttanne päivä päivältä.
 
Monet teistä miettivät rooliaan tässä uudessa Maassa, ovat myös huolissaan siitä. "Pitäisikö minun olla kärsivällinen, etäinen tai jotain muuta, kuin mitä tunnen? Miksi en saa suurta kuvaa tulevaisuudestani?" Tämä kaikki on tekemistä olemisen sijasta, 3D-fokusta.
 
Olemisella tekemisen sijasta alkaa olla uusi merkitys teille. Nimittäin kun poistutte kotelovaiheestanne, mikään ei luultavasti tunnu riittävän suurelta luodakseen uuden suunnan. Vaikka olette rauhallisempi ja rennompi, se ei voi olla tuleva roolinne, sillä teidän pitäisi tehdä jotain laajempaa.
 
Ennustimme, että teistä tuntuisi rauhallisemmalta, mutta nyt kun se alkaa tapahtua, ihmettelette, mitä tapahtui innostukselle ja ilotulitukselle. Koska ilotulituksenne ei ole enää pelkopohjaista, uutta innostustanne ei voi vielä kuvata. Nimittäin alatte vasta kokea uusia aistimuksia ja tunteita.
 
Suuri osa 3D-innostuksestanne perustui saavuttamiseen tai yhteiskunnan pitäisi-asioiden juhlimiseen, oli kyse sitten avioliitosta, akateemisesta kehittymisestä, promootiosta, lapsista, uudesta kodista tai autosta jne. Suurin osa siitä oli, koska teidän oli aika tehdä niin yhteiskuntanne mukaan.
 
3D-innostus ei ollut huono asia, mutta se keskittyi pakenemiseen tai jonkin saavuttamiseen, mitä toisilla ei ollut tai voisi olla. Enää toiset eivät ihastele täydellisiä häitänne tai kaunista uutta mekkoanne, työpaikkaanne, taloanne tai autoanne, sillä sitä ei välttämättä halua kukaan muu, mikä antaa teille iloa.
 
Olette ainutlaatuisella polulla, ainutlaatuisten tarpeiden ja palkkioiden kera. Niin se on, että uusi innostuksenne saattaa olla myös pelottava, sillä enää ei ole monia ulkoisia menestysmittareita. Uudet mittarinne generoidaan sisältä.
 
Kenties tämä tuntuu vähemmän jännittävältä kuin se, kun ennen voitte keskustella uudesta autostanne, kodistanne tai mistä tahansa, mikä salli teidän tuntea salaa iloa siitä, että teillä oli enemmän kuin jollain toisella.
 
3D-ilo ja -innostus oli kilpailuhenkistä. 5D-ilo ja -innostus on sisäistä.  
 
Niin se on, että yhteiskuntanne jakautuu tavalla, jonka useimmat ymmärtävät vain, jos he ovat 5D:tä tai sen yli. Nimittäin ne jotka ovat kokonaan 3D:tä, ihmettelevät innostumattomuuttanne heidän viimeisimmästä lelustaan tai saavutuksestaan. Ja te jotka olette 5D:tä, olette uskomattoman tyytyväinen sellaiseen, mitä ette olisi koskaan voineet kuvitella mahdolliseksi ennen siirtymäänne.
 
Olette uusi olento, jolla on uudet tarpeet, ajatukset ja teot. Mikään niistä ei ole yhteensopiva 3D-haikailujen kanssa. Niin se on, että ne jotka ovat täysin kietoutuneet 3D:hen, katselevat teitä säälien, ja te jotka olette 5D:tä, teette samoin 3D:ssä olevien osalta. Tämä jakautuminen tulee päivä päivältä merkittävämmäksi.
 
Jatkatte vuorovaikutusta 3D-ihmisten kanssa, mutta ette samalla tasolla kuin aiemmin. 3D-ihmiset kukoistavat, kun he jatkavat maailmansa ulkopuolisten tekojen ja ihmisten pelkäämistä. 5D-ihmiset ihmettelevät, miksi yhteiskunta merkitsee mitään kenellekään, ottaen huomioon, että nyky-yhteiskunta perustuu pelkoon ja ryhmäajatteluun. Niin se on, että vaikka nämä kaksi ulottuvuutta on samassa paikassa, kaikki – tarpeista innostukseen – tulee kahdesta filosofiasta.  
 
Haluatte meidän universumeista olevien kertovan teille, että kaikki ovat lopulta 5D:tä. Se on totta, mutta ei välttämättä tässä elämässä. Nimittäin joidenkin täytyy säilyttää 3D-identiteettinsä antaakseen teille jonkin vertailukohdan – se on heidän roolinsa. Mutta koska ne jotka ovat täysin 3D:tä, ovat nyt vähemmistössä, heidän pelkonsa pahenee päivä päivältä. Se mikä toimi ennen erittäin hyvin – pelko ja viha – näyttää päivä päivältä vähemmän tehokkaalta.
 
Vaikka saatatte edelleen suuttua 3D-tempuista, teillä ei ole mitään tarvetta liittyä mukaan. Ennen kuin te ja muut teitte siirtymän, te kaikki yrititte saada samoja asioita samoissa peloissa. Nyt yhteiskunta jakautuu, mikä kannustaa teitä 5D:ssä katsomaan sisälle, kun taas 3D:ssä olevat eivät edes ymmärrä, että on "sisällä".
 
Siirtymänne on ollut uskomaton menestys – niiden avustuksella, jotka uhrasivat ilonsa ja uuden olemuksensa tässä elämässä auttaakseen työntämään teidät uuteen olemukseenne. Nimittäin jos 3D-pelko ei olisi hillitöntä, olisitte saattaneet epäröidä pidempään ennen siirtymän tekemistä. Muutos on vakio, muttei tuon muutoksen ajoitus. Niinpä ne jotka ovat syvällä 3D:ssä, ovat salaisia ponnahduslautojanne, jotka kannustavat teitä sukeltamaan tuntemattoman syviin vesiin.
 
Huolimatta raivostanne toisiaan heidän temppujaan kohtaan, 3D-vastakohdistanne tulee urheampia päivä päivältä. Nimittäin kun useammat tekevät siirtymän, 3D:ssä olevista tulee hämmentyneempiä ja kyllä, yksinäisempiä – aivan kuten teistä ehkä tuntui aloittaessanne siirtymänne vuosikymmeniä sitten. Nimittäin vaaka on kallistunut teistä kummallisena henkilönä siihen, että muut ihmettelevät, miten teistä heijastuu rauha, ottaen huomioon kaiken, mitä maailmassa tapahtuu.
 
Totta, monet teistä ovat hypänneet takaisin pelkorattaille kerta toisensa jälkeen, vain huomatakseen, että pelkonne olivat perusteettomia tai liian epämukavia jatkaa.
 
Te ette ole enää 3D:tä, eivätkä ole useimmat ihmiset. Jotkut ovat vasta aloittamassa siirtymän. Toiset ovat 4D:ssä ja vielä toiset 5D:ssä, kuten te. Mutta enemmistö ei ole enää 3D:tä. Jotain minkä vasta alatte huomata, sillä olette nyt niin rento outoudessanne, että te ette huomaa toisten tarkkailevan teitä ihmetellen, ei pelosta.
 
Teistä on tullut uusi "sinä" uusien roolien kera, joihin ei sisälly paremmuus toisiin verrattuna. Uusi roolinne saattaa olla katsella lintuja, käydä kävelyllä tai tanssia koko yö. Sillä ei ole merkitystä, mikä antaa teille iloa tai saa aikaan innostusta. Se on teidän ilonne, teidän polkunne ja teidän innostuksenne. Ja sama pätee kaikkiin, jotka kehittyvät.
 
Mitä niihin rakastaviin olentoihin tulee, jotka uskaltavat jäädä 3D:hen, ymmärtäkää heidän tuskansa, kun he näkevät ilonsa vallasta ja toisten hallinnasta valuvan sormiensa läpi. Ansaitsevatko he sääliänne? Se riippuu teistä. Jos se tuntuu oikealta teistä, tuntekaa. Mutta jos ei, sitten on niin. Nimittäin tässä elämässä, kuten kaikissa elämissä, teillä on vaihtoehtoja.
 
Teidän roolinne ei ole kantaa niitä, jotka ovat 3D:tä, yhtään sen enempää, kuin heidän roolinsa oli pitää huolta teistä, kun löysitte ainutlaatuisen 5D-polkunne. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >