HomeViestejäBrenda Hoffman26.8.2019 - Lakatkaa kantamasta muita polullanne

26.8.2019 - Lakatkaa kantamasta muita polullanne

LAKATKAA KANTAMASTA MUITA POLULLANNE

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
26.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Siirrytte toisten tarpeisiin myöntymisestä kertomaan heille omia ajatuksianne ja tunteitanne. Ette ole enää se suostuvainen "miimikko", jonka toiset haluavat teidän olevan. Tämä informaatio ei ole tietenkään uutta. Se on uutta, että te ette enää tunne syyllisyyttä omasta totuudestanne. Ette enää mieti, loukataanko jonkun tunteita, tai murehdi, että toiset eivät ehkä välitä teistä, jos ette osallistu. Niin se on, että olette kipakka ja noudatatte sisäisiä periaatteitanne, vaikka toiset voivat olla vihaisia tai hämmentyneitä toimistanne.
 
Olette aioneita tienneet olevanne voimakas, mutta käytitte tuota voimaa sopiaksenne joukkoon, ette kehittymiseen. Olitte helppo kohde kenelle tahansa, joka tarvitsi jotain, mitä voisitte antaa tai antaisitte huolenpitäjänä.
 
Nyt kun tutkitte sisäistä voimaanne, olette vahvempi ja äänekkäämpi olento. Sellainen joka ei enää seulo toisten tarpeita ja ajatuksia ennen oman äänensä löytämistä. Niin se on, että toiset ovat yllättyneitä uudesta käytöksestänne – eivätkä aina miellyttävästi.
 
Ne joihin uusi äänenne vaikuttaa, saattavat yrittää palauttaa teidät siihen, kuka olitte. Ja silloin te yllätätte itsenne ja muut vapautenne julistamisella. Vapauden olla ilman niitä rajoituksia, kuka toiset haluavat tai tarvitsevat teidän olevan. Tämä vapaus, tämä ääni, on suorasukainen, ilman sosiaalista hyvätapaisuutta. Olette uupunut tämänhetkisestä maakaaoksesta, ja niin se on, että olette haluton "heikentämään" ajatuksianne ja uskomuksianne sellaisiksi, jotka sopivat paremmin ympärillänne oleville.
 
Olette nopeasti huomaamassa, että yritys sopia joukkoon ja olla se kiltti tyttö tai poika, joka teidät kasvatettiin olemaan, on epämiellyttävämpää, kuin koskaan kuvittelitte. Vähän kuin niille jotka ovat musikaalisesti lahjakkaita, on tuskaa kuulla laulettavan nuotin vierestä.
 
Ympärillänne olevat haluavat teidän palaavan siksi kiltiksi ja lempeäksi ihmiseksi, jonka kanssa he ovat aina olleet tekemisissä. Te pidätte huolta maailmasta, eikö vain? Nimittäin sitä he odottavat teiltä. Ja se antoi teille ennen lohtua – piiloutua valehuolenpitoverhon taakse, kun sivuutitte omat tarpeenne ja voimanne. Vähän kuin Clark Kent, joka ei koskaan mennyt puhelinkoppiin tullakseen Supermieheksi. Nyt te supermiehet ja supernaiset ette ainoastaan halua tulla löydetyksi, vaan on välttämätöntä, että teidät löydetään, sillä universumit odottavat.
 
Luultavasti teitä ei kiinnosta maailman pelastaminen. Olemalla oma itsenne pelastatte maailman. Nimittäin siihen saakka kunnes pakotatte toiset ottamaan vastuun itsestään, teeskentelette edelleen olevanne joku, kuka ette ole.
 
Ihmiset eivät muutu, ennen kuin epämukavuus on riittävän tuskallista. Jos jatkatte toisten kiinniottamista, kun he kaatuvat, heillä ei ole koskaan tarpeeksi epämukavaa muuttuakseen. Aivan kuten teidän ei ole tarkoituksenmukaista kerätä aina lastenne leluja, koska se on helpompaa, ei ole enää tarkoituksenmukaista varmistaa, että toiset eivät epäonnistu tai kaadu. Olette vastuussa vain itsestänne. Ja sama pätee kaikkiin.
 
Niin se on, että olette uupunut, tunteellisesti loppuunkulunut. Vaikka huolenpitäjäroolinne ei tunnu enää oikealta, toiset odottavat vielä täysin teidän jatkavan, jotta heidän ei tarvitse ottaa vastuutta toimistaan. Kuvitelkaa ne, jotka seuraavat, omiksi lapsiksenne, jotka haluavat teidän keräävän lelunsa – aivan kuten oli totta teillä, kun aloititte siirtymänne. Siirtymämme alussa te pyysitte jatkuvasti suuntaa ja apua ja itkitte, että tämä siirtymä oli liian vaikea teidän kestettäväksenne. Me vastasimme: "Olette oma gurunne" ja tuhansia muita sanoja, jotka kannustivat teitä tulemaan omaksi itseksenne.
 
Niin se on nyt, että ne jotka seuraavat, haluavat teidän tekevän työn heidän puolestaan. He yrittävät monia tunnejuonia varmistaakseen taas kerran, että osallistutte heidän elämäänsä. Nimittäin miten paljon helpompaa heillä olisi, jos opastaisitte heidät kuoppaisten osien läpi pitämällä heitä kädestä ja katkaisemalla fantastisella valomiekallanne heidän tuskansa? Te halusitte samaa suuren osan matkastanne. Ja vaikka usein halusimme tehdä siitä helpompaa teille, tiesimme, että tämä pitkittäsi vain tuskaanne.
 
Niin on nyt teillä. Ette ole enää huolenpitäjiä, sisartenne tai veljienne vartijoita. Te olette te, jolla on uusia voimia tutkittavana. Voimia, joita teillä on ilman niitä suodattimia, kuka yhteiskunta tai seuraajat haluavat teidän olevan. Kaikkien jotka osallistuvat tähän siirtymään, täytyy löytää oma äänensä. Se tapahtuu vain, jos kaikkien sallitaan tehdä se.
 
Mutta varoitamme teitä, että aivan kuten oli totta teillä sielun pimeänä yönä ja vaiheissa sen jälkeen, ne jotka seuraavat, odottavat teidän auttavan taakkojensa kantamisessa. Se ei ole teidän roolinne. Teidän roolinne on sallia heidän nähdä ja tuntea sen lopputulos, kun uskaltaa olla vapaa.
 
Ette ole huolenpitäjä. Ette ole heidän vanhempansa. Ette ole heidän gurunsa. Teidän roolinne – ja ainoa roolinne – on olla vapaa yhteiskunnallisista ja henkilökohtaisista rajoista, jotka himmentävät sitä valoa, jonka on välttämätöntä säteillä kirkkaammin kuin viha ja pelko.
 
Sallikaa niiden, jotka seuraavat, löytää oma paikkansa, oma ilonsa, sillä heidän ilonsa ei ole enää teidän vastuunne, vaikka olette ehkä esittäneet tuota roolia tässä elämässä ja monissa muissa. Heidän täytyy löytää oma polkunsa, mitä he eivät pysty tekemään sitä, jos kannatte heitä omalla polullanne – hidastaen tai pysäyttäen oman kasvunne. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >