HomeViestejäBrenda Hoffman19.8.2019 - Uskotko olevasi 3D:tä vai 5D:tä?

19.8.2019 - Uskotko olevasi 3D:tä vai 5D:tä?

USKOTKO OLEVASI 3D:TÄ VAI 5D:TÄ?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
19.8.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Teillä ei ole enää kykyä toimia toisten tarpeiden ehdoilla. Olette havainneet tämän monien kuukausien saatossa, kun olette yrittäneet tehdä sen ilman toivomianne tuloksia. Nimittäin ne ihmiset joita yritätte auttaa, eivät ehkä tee niin, kuin käskette tai vaaditte, ja kuitenkin he pyytävät jatkuvasti apua. Tämä johtaa teidän uupumiseenne ja pieneen tai olemattomaan muutokseen heidän elämässään. Niin se on, että putositte 3D-huolehtimisvyöhykkeelle.
 
Pystyitte ennen sivuuttamaan tuollaisen vuorovaikutuksen, sillä olitte kietoutuneet täysin 3D-auttajamoodinne. Nyt kun ette ole enää 3D:tä, tuollainen vuorovaikutus vain uuvuttaa teidät. Yritätte olla kahdessa maailmassa samanaikaisesti, eikä se ole enää mahdollista. Huolehtijaroolistanne on tullut tuskaa.
 
Mutta tietenkään ne jotka ovat vielä 3D:tä, eivät pysty ymmärtämään haluttomuuttanne kertoa heille, mitä tehdä, tai kuunnella samaa tarina "sadannetta" kertaa vähillä todisteilla siitä, että he haluavat muuttua. Niin se on, että olette löytämässä uuden polkunne, joskus sentti sentiltä, sillä toisten murheiden kuunteleminen oli ennen ilahduttavaa.
 
Väitätte jatkuvasti, että te ette ole muuttuneet, että olette se, kuka olette aina olleet. Saanemme olla eri mieltä. Suuntanne, ilonne ja ruokamieltymyksenne muuttuvat päivittäin. Mutta ennen kuin huomaatte jotain kaikille osallisille ilmiselvää, jatkatte uskomista siihen, että olette samanlainen, kuin olette aina olleet.
 
Mitä merkitystä sillä on, uskotteko olevanne 3D:tä vai 5D:tä? Ajatuksenne ja uskomuksenne luovat todellisuutenne. Siis jos uskotte, ettei jokin ole mahdollista, se ei ole. Mutta jos uskotte, että olette erilainen uusien suuntien, voimien ja tarpeiden kera, niin sitten on.
 
Teidän on aika vaatia sisäinen voimanne, mikä merkitsee vain uskomustenne muuttamista: "en voi" -> "voin helposti". Yksinkertaista itsehypnoosia, mutta niin dramaattinen uskomusmuutos, että elämänne ei ole koskaan enää sellaista, kuin se oli.
 
Nimittäin useimmat teistä yrittävät tanssia 3D-pelon ja 5D-uskon välillä itsessään. Nämä kaksi eivät ole lainkaan samanlaisia tai edes mahdollisia samaan aikaan. Teidän täytyy myöntää, että te ette ole enää 3D:tä riippumatta siitä, miten usein joku yrittää vetää teidät takaisin sinne, mikä oli teitä varten, muttei ole enää.
 
Useimmiten kun 3D-ihmiset yrittävät raivata tiensä ulos tuskastaan jollain hoidolla, muutolla tai suhteen lopettamisella, ne jotka ovat vielä 3D:tä, haluavat tuon ihmisen palaavan siihen, mitä oli. Nimittäin jos heidän ystävänsä tai sukulaisensa muuttuu, niin heidän odotustensa tai tekojensa täytyy muuttua myös.
 
3D ei ole muutosformaatti, sillä vaikka muutos on hallitseva kasvumalli kaikissa ulottuvuuksissa, 3D ei kannusta sellaiseen, jos jonkun muunkin täytyy muuttua. Samanlaisuutta kunnioitetaan. Muutosta ei.
 
Niin se on, että kietoudutte edelleen syvälle toiveeseen 3D-maaelämänne samanlaisuudesta. 5D ja sen yli ovat täynnä muutosta. Tosiasiassa muutos on avainsana kaikissa ulottuvuuksissa 3D:n ulkopuolella. Siis kun te muututte, ympyröissänne olevat luultavasti yrittävät estää teitä tekemästä sitä.
 
Yhtä lailla ne joita te rakastatte ja jotka myös muuttuvat, saattavat pelottaa teitä. Nimittäin vaikka odotatte joitain henkilökohtaisia muutoksia, että odota muutoksia toisissa. Olette pulmatilanteessa. Te tunnette ja käyttäydytte eri tavalla. Mutta samalla haluatte ympärillänne olevien pysyvän sellaisina, kuin olivat. Nimittäin teillä ei ole energiaa katsoa heidän muuttuvan ja kasvavan – ja tehdä saman itse. Olette uupunut sekä omista muutoksistanne että niiden muutoksista, jotka ovat rakkaita teille. Ja kun yritätte palata vähän "normaaliin" valmentamalla niitä, jotka ovat syvällä 3D:ssä ja jotka eivät halua muuttua, uuvutte vielä lisää.
 
Ette välttämättä tiedä, kuka olette nyt, eikä teillä todellakaan ole niitä sosiaalisia taitoja, joista olitte kerran ylpeä introverttina tai ekstroverttina. Niinpä kaikki tuntuu hankalalta, epämukavalta tai väärältä, parhaista sopeutumisyrityksistänne huolimatta.
 
Te ette ole, kuka olitte ennen, ja huomaatte nopeasti, etteivät nekään ole, jotka seuraavat. Ainoastaan 3D-ihmiset toimivat niin, kuin ovat aina toimineet, ja hekin muuttuvat hieman ärsyttävistä täysin epämiellyttäviksi teille. Mitä tapahtuu teille ja maailmallenne?
 
Te muututte, ja niin muuttuvat miljoonat muutkin. Mikään ja kukaan ei ole niin, kuin ennen. Kaikki on uutta sisällänne. Ja huomaatte, että sama pätee ulkoiseen maailmaanne. Sitä ei ole enää, mitä oli. Se on vasta muodostumassa, mitä tulee olemaan. Teistä tuntuu, että olette ei-kenenkään-maalla.
 
Tämä tuska, tämä epävarmuus, pakottaa teidät luomaan sen, mitä ette tienneet mahdolliseksi 3D:ssä. Ja niin se on, että sisäinen voimanne tulee johtoasemaan, vaikka tällainen ajatus on epämukava nyt. Päivien kuluessa alatte muodostaa ideoita, jotka eivät muistuta mitään, mitä olette ajatelleet tai uskoneet aiemmin. Nimittäin siirrytte muutospelosta seuraavan vaiheenne tietämiseen – sisältä ohjatun voimanne käyttämiseen.
 
Näin on, koska mikään mikä loi 3D-elämänne, ei päde enää. On aika luoda uudesta. Jotain mikä on tuntunut liian pelottavalta pohtia. Siis siihen saakka, kunnes se mikä tiedetään, on liian epämukavaa elää. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >