HomeViestejäBrenda Hoffman29.7.2019 - Tule esiin, tule esiin, kuka ikinä olet

29.7.2019 - Tule esiin, tule esiin, kuka ikinä olet

TULE ESIIN, TULE ESIIN, KUKA IKINÄ OLET

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
29.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Monet teistä jatkavat sellaisena, kuka ette ole. Vaikka teillä on tarve elää 3D-oikeellisuuden rajoissa, näin on vain lyhyen aikaa. Nimittäin havaitsette vaikeammaksi tehdä sen, mitä odotetaan, sen sijaan mitä haluatte tehdä.
 
Kenties uskotte, että teidän täytyy jatkaa työtä tai toimintaa, josta ette välttämättä pidä, säilyttääksenne kodin tai elättääksenne perheen. Sellainen ei ole kamalaa, ainoastaan 3D-pelko. Nimittäin tämä pelko mahdollisesta tuskasta, jos ette toimi niin, kuin ajattelette pitävän toimia, on sellaisen pelkoa, mitä oli ennen.
 
Olette havainneet tai havaitsette pian, ettei sitä ole enää, mitä oli. Nimittäin kun olette uskollinen sisäiselle olemuksellenne, eilisen pelot eivät ole enää perusteltuja. Vähän kuin katselisi lumisadetta peläten, että on epämukavaa mennä ulos, ja sitten huomaatte vain, että lumella leikkiminen ja lumen tutkiminen on hauskaa. Koska te ette ole enää 3D-olento eikä Maakaan, niin sitä ei voi olla, mitä oli.
 
Niin se on, että 3D-pelkonne ohjaavat teitä jatkuvasti, ja vaikka tiedätte syvällä sisällä, että te ette ole sama ihminen, kuin ennen, kätkette uskomuksenne ja tunteenne yhteiskunnan pitäisi- ja täytyy-asioiden taakse.
 
3D:ssä ulkoisella maailmalla oli suurin merkitys, joten tyydytitte ympärillänne olevien tarpeet, useimmiten samalla sivuuttaen omat tarpeenne ja halunne. Nyt vaaditte äänekkäästi vapautta.
 
Tuloksena on, että monilla teistä on epämukavaa, kun yritätte ylläpitää sen, mitä oli, vaikka sen tekeminen antaa teille vähän iloa. Vastaatte, että teidän täytyy pitää tämä työpaikka tai tuo suhde, vaikka se tekee teidät surulliseksi, jopa vihaiseksi, sillä ilman tuota yhteyttä elämänne olisi kurjaa. Jos uskotte tuollaisiin ajatuksiin, elämänne on jo kurjaa.
 
Mitä sisäinen olemuksenne haluaa sanoa tai tehdä? Se on uusi oppaanne. Nimittäin vaikka ennen teitte kuiluun siltaa tanssimalla 3D:n ja 5D:n välillä, ette voi enää tehdä niin. Olette 5D:tä. Vaikka tämä toteamus ei ole uusi, tämä tosiasia alkaa luultavasti olla epämukava. "Kuka olen?" täytyy olla yksi ensimmäisistä ajatuksistanne aamulla ja viimeinen ennen nukkumaanmenoa, sillä aivan kuten oli totta 3D:ssä kehittyessänne lapsuudesta aikuisuuteen, sitä mikä oli, ei ole enää.
 
Monet teistä viivyttelevät ja yrittävät pysäyttää 5D-evoluutionsa. Ei siksi että haluatte jäädä 3D:hen, vaan koska ette vielä luota 5D-sinuun. Niin se on, että kävelette naurulla kahden maailman välissä ja olette uupunut. Teistä tuntuu sitä, että te ette ole täällä ettekä siellä ja hyväksytte sen, mitä tekee olonne epämukavaksi ja saa pelkäämään luottamista sydämeen ja sisäiseen ääneen.
 
Mitä sisäinen ääni kertoo teille tällä hetkellä? Viis veisaako se hypystänne uuteen "sinuun" vai säkenöikö se tuon ajatuksen ilosta? Uskallamme arvata, että sisäinen olemuksenne on uupunut yritykseen löytää iloa ilottomista toimistanne. Totta, voitte muuttaa havaintotapaanne, mutta sekään ei enää riitä tyydyttämään tarvettanne lentää 5D-olemukseenne.
 
Monet teistä ovat valmiita hyppäämään 5D-kokonaisuuteensa – huomenna, ensi kuussa tai ensi vuonna, mutta ei tänään. Mitä jos pilaatte jonkin suhteen, menetätte työpaikkanne tai loukkaatte jotain arvovaltaista henkilöä olemalla "sinä"? Jos tuo viesti leijuu mielessänne, ennen kuin puhutte tai toimitte, niin haudotte tarvetta pysyä 3D:ssä samalla, kun puhutte tai ajattelette, että 5D kuulostaa upealta – ei vain nyt tai tällä viikolla.
 
Vaikka olette yrittäneet valita helpon reitin kahdessa maailmassa olemiseen, sellainen eskapismi ei ole enää perustelua. Nimittäin ette ole ainoastaan julistaneet itsenne olevan 5D:tä, vaan myös fyysinen olemuksenne on sopeutunut. Ette ole 3D:tä sanoissa ettekä teoissa. Sallikaa niin olla. Sitten sallikaa itsenne toimia tuon ajatuksen mukaan.
 
Kehitysajatuksenne eivät eristä teitä, sillä nyt on niin paljon seuraajia, etteivät uudet ajatuksenne ja tekonne ole niin vallankumouksellisia, kuin nyt kuvittelette. Ette ole ainoa, joka ajattelee tai toimii, kuten monissa aiemmissa elämissä, jolloin radikaalien sisäisten ajatustenne vartioiminen usein merkitsi eroa elämän ja kuoleman välillä. Tämä on erilaista aikaa syystä.
 
Aiemmissa elämissä testasitte kaikenlaisia lähestymistapoja, asenteita ja toimia. Vaikka teitte sen eristyksissä, roolinne oli palauttaa noiden ponnistelujen tulokset ryhmillenne elämästä toisen, kuten oli totta myös luomisryhmienne kohdalla. Informaatio jonka te ja ryhmänne keräsitte, yhdistettiin luomaan 5D-lähestymistapa, jota te ja ryhmänne olette hyvin menestyksekkäästi käyttäneet luodaksenne uuden "sinun" ja uuden Maan.
 
Nuo kokeet loivat myös pelottavia muistoja kuolemasta tai rangaistuksesta. Niin se on, että uskalsitte luoda 5D-sateenvarjon itsellenne ja Maalle, mutta nyt epäröitte sulkea tuon sateenvarjon ja seistä auringonpaisteessa ilman suojaa. Olette vahvempi, mitä nyt kuvittelette, ettekä ole yksin. Niin se on, ettei teidän tarvitse enää kätkeä itseänne tai ajatuksianne.
 
Teillä ei ole tarvetta seistä kulmassa ja julistaa oikeellisuuttanne. Mutta teidän on aika tehdä se omassa olemuksessanne, ja teoissanne sitten kun teistä tuntuu sopivalta. Tiedätte, mikä on oikein, siitä ilosta jota tunnette toimintanne aikana ja sen jälkeen. Samaan aikaan tiedätte epämukavuudestanne, vihan, pelon tai masennuksen myötä, milloin seuraatte 3D-määräyksiä.
 
Sallikaa uudelle olemuksellenne se vapaus, jonka se ansaitsee, sillä olette tehneet aioneita töitä paljastaaksenne sen Maassa ollessanne. Teidän on aika näyttää uusi olemuksenne koko kauneudessaan. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >