HomeViestejäBrenda Hoffman22.7.2019 - Ette ole enää 3D-ajassa

22.7.2019 - Ette ole enää 3D-ajassa

ETTE OLE ENÄÄ 3D-AJASSA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
22.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Luultavasti tunnette tarvetta kehittää 5D-itseänne, ennen kuin fyysinen kehonne on valmis siihen. Nimittäin olette kyllästyneet ajelehtimaan kotelovaiheesta toiseen ilman suurta aikomusta tai iloa. Haluatte tehdä tätä tai tuota, niin kuin meidän tai muiden kanavien informaatio on ennustanut. Niin se on, että yritätte puskea itseänne toimintoihin, jotka eivät ole vielä ulottuvilla tai täysin kehittyneet – aivan kuten useimmat nuoret teinit.
 
Olette ottaneet ratkaisevan 5D-askeleen. Ei ole tarpeellista tai hyödyllistä työntää itseänne mihinkään suuntaan, sillä olette saavuttaneet "pehmeän" tasanteenne. Kuitenkin monet teistä toimivat niin, kuin teidän täytyisi tehdä jotain julistaaksenne uuden olemuksenne jollain muulla tavalla kuin hengittäminen. Että teidän pitäisi luoda jotain suurta dramatisoidaksenne uuden olemuksenne ja säteilläksenne valoanne kirkkaammin.
 
Tosiasiassa pelkkä oleminen on valonne säteilemistä kirkkaammin kuin missään maaelämässä. Kuitenkin kaipaatte jotain fyysistä ilmaisumuotoa, joka vakuuttaa teille ja niille jotka seuraavat, että olette saaneet loppuun siirtymävalmistelunne. Sellaista ei luultavasti tapahdu muutamaan päivään tai viikkoon. Tämä on lepovaihe – mikä ei välttämättä ole 3D-sinulle mukavaa. Nimittäin 3D:ssä lepääminen merkitsi pysähtyneisyyttä, ei valmistautumista. 3D esitettiin ulkopuolellanne.
 
Jos lepäsitte 3D:ssä kerätäksenne informaatiota tai valmistellaksenne fyysistä olemustanne ennen siirtymistä eteenpäin, te ja muut ihmettelitte, pitäisikö teidän käydä jonkun asiantuntijan pakeilla määrittämässä, miksi olitte innoton tai kiinnostumaton siinä, missä ennen olitte kiinnostunut. Sen sijaan että onnittelitte itseänne uskalluksesta tarkastella 3D-tarpeitanne yksityisesti, hyväksyitte usein yhteiskunnalliset nimikkeet, kuten masennut, epäsosiaalinen käyttäytyminen, ahdistus jne.
 
Niin se on, että ihmettelette nyt, mikä teissä on vikana, sen sijaan että onnittelisitte itseänne saavuttamastanne kyvystä seurata sisäisiä ohjeitanne. Teissä ei ole mikään vikana. Tosiasiassa kaikki on ok, sillä sallitte itsenne kasvaa sisältä, siitä huolestanne huolimatta että teidän on ehkä väärin tehdä niin. Sen uskominen on 3D-jatkoa, ei 5D-todellisuutta. Koska muututte hetkestä toiseen, saatatte huomata olevanne surullinen, iloinen, vihainen ja täynnä katumusta muutaman minuutin sisällä, kuten oli totta varhaisteinivuosinanne. Ette ole enää lapsi (3D), ette ole kuitenkaan vielä täysin 5D-aikuinen. Niinpä ikävöitte taitoja, jotka olette luultavasti nyt löytämässä, mutta joita ette pysty vielä täysin toteuttamaan.
 
Teistä tuntuu siltä, että 5D-kiinnostuksenne tai -taitonne leijuvat jossain tuolla, missä voitte tuntea ne, mutta ette voi koskettaa niitä – aivan kuten tapahtui ollessanne teini. Vaikka näitte ne vapaudet, joita saisitte nuorena aikuisena, vanhempanne tai yhteiskunta luultavasti estivät teitä ottamasta noita vapauksia ennenaikaisesti.
 
Niin on nyt. Ehkä pystytte tuntemaan uudet taitonne ja kiinnostuksenne, mutta ette ole vielä fyysisesti valmis täysin vaatimaan niitä. Sallikaa fyysisen kehonne päästä uuden kokonaisuutenne tasalle. Jos muistatte, niin fyysinen keho on sopeutunut viimeisenä kaikissa siirtymävaiheissanne.
 
Monet teistä ihmettelevät, milloin tämä lepojakso on ohi, sillä olette levoton. Ei niin, että tiedätte, mitä haluatte tehdä – haluatte vain tehdä jotain sytyttämään kiinnostuksenne elämään. Nimittäin tuntuisi kuin olevan vuosia siitä, kun jokin kiinnosti teitä. Tavallaan se on totta, sillä siirtymänne – vaikka onkin lyhyt universaalissa ajassa – on vienyt suurimman osan aikuisuudestanne maaelämässä. Olette kuin ravihevonen lähtöportilla, täysin valmiina antamaan kaikkenne, ja odotatte kärsimättömänä, että portit avautuvat ja voitte juosta vapaana.
 
Henki- ja tunneolemuksenne on valmis, sallitte pelkästään fyysisen olemuksenne saada ne kiinni. Mutta tuo selitys ei luultavasti tee odottamisesta yhtään helpompaa, sillä te eturintamassa olette olympiamestareita, jotka on luotu juoksemaan, luomaan ja olemaan ilossa ja rakkaudessa.
 
Niin se on, että teistä tulee päivä päivältä kärsimättömämpi. Portit avautuvat sitten, kun kykenette juoksemaan täysin kävelemisen sijasta, johon useimmat teistä kykenevät nyt. Levätkää. Kaikesta muusta on haittaa.
 
Te ette ole hidas oppimaan ettekä kehittymättömämpi kuin 5D-joukkonne. Olette täsmälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Sallikaa nyt itsenne levätä tai toimia niin, kuin sisäinen olemuksenne ohjaa, sillä ette ole enää 3D-ajassa. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >