HomeViestejäBrenda Hoffman8.7.2019 - Seuraajat ovat nyt rumia ankanpoikasia

8.7.2019 - Seuraajat ovat nyt rumia ankanpoikasia

SEURAAJAT OVAT NYT RUMIA ANKANPOIKASIA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
8.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Haluaisimme puhua tarpeestanne hoivata itsenne lisäksi myös ympärillä olevia. Kenties vastaatte tähän, että olette kyllästynyt toisten hoivaamiseen. Puhumme toisten sallimisesta olla tuomitsematta. Vaikka se saattaa tuntua melkein mahdottomalta tänä kaaosaikana, se on lahja niille, joita rakastatte, sillä hekin kompuroivat löytääkseen paikkansa maan päällä.
 
Aivan kuten te, seuraajat testaavat taitojaan ja kiinnostuksiaan. Kenties kyseenalaistatte, onko se totta, ottaen huomioon että monet ovat edelleen 3D:tä. Tosiasiassa ne joiden kanssa haluatte olla tekemisissä, ovat joko 5D:tä tai matkalla siihen. Ne jotka ovat asettuneet syvälle 3D:hen, kiinnostavat teitä nyt vähän.
 
Jotkut teistä ehkä ajattelevat, että työpaikkanne tai koulunne on täynnä 3D-persoonia, joiden kanssa ette halua olla tekemisissä tai joita ette halua auttaa. Tuollaisella 3D-asenteella on vähän tekemistä uuden "sinun" kanssa. Nimittäin jos ympärillänne olevat olisivat niin eri taajuutta, ette voisi olla heidän kanssaan tekemisissä millään tavalla, kuten ne ovat näyttäneet teille, jotka ovat muuttaneet uuteen paikkaan, lähteneet asemastaan tai vaihtaneet koulua. Teistä on tullut niin hienovirittynyt, että te ette voi olla enää tekemisissä syvälle 3D:hen kietoutuneiden kanssa.  
 
Kenties protestoitte taas, sillä kohtaatte kivoja ihmisiä, joiden kanssa ette halua enää olla. Se on totta. Lyhyiden kohtaamisten sijasta, puhumme tässä vuorovaikutuksesta samojen yksilöjen kanssa päivästä toiseen. Nimittäin olette varmaan havainneet jo todeksi, että 3D:tä olevat joilla on vähän tai ei mitään aikomusta siirtyä 3D:n yli, nauttivat toistensa seurasta ja pitävät teitä epämiellyttävänä, kuten pätee myös päinvastoin. Kun tutkitte pidemmälle ja pidemmälle 5D:tä ja sen yli, havaitsette luonnollista teiden eroamista.
 
Jos teistä tuntuu raskaalta tai epämiellyttävältä jonkun seurassa, jota ennen ihailitte tai jota halusitte matkia, todennäköisyys hänen siirtymiselleen sellaisessa ajassa, jossa voisitte olla hänen kanssaan tekemisissä tässä elämässä, on kovasti vähentynyt. Niin se on, että jos olitte ympäristössä, jossa oli sellaisia, jotka eivät halua siirtyä 3D:n yli, olette luultavasti lähteneet tuosta paikasta. Puhumme niistä, joiden kanssa olette edelleen tekemisissä. He ovat siirtymänoviiseja, jotka hapuilevat peläten ja ihmetellen, aivan kuten te ennen.  
 
Kenties teitä auttaisi ymmärtämään paremmin oman roolinne, jos ajattelette itseänne vanhempana sisarena tai veljenä. Vaikka tiedätte, mitä nuo seuraajat luultavasti kohtaavat aikuistuessaan, he eivät ehkä ota samoja askelia kuin te. Se ei merkitse, että te ette välitä heistä tai he ovat vähemmän taitavia, pelkästään että te ymmärrätte, miksi he tekevät, mitä tekevät, saavuttaakseen aikuisuuden.
 
Kuten pätee ihmissisaruksiin, tulee aika, jolloin olette tasavertaisia – kenties vähän eri alalla, mutta samalla tavalla aikuistuneina. Vaikka heidän polkunsa on erilainen kuin teidän, he ovat polulla – mikä ei päde niihin, joiden kanssa ette voi olla enää tekemisissä.
 
Luonnollinen teiden eroaminen on alkanut, kuten on ennustettu jonkin aikaa. Teillä ei ole tarvetta tai kiinnostusta olla tekemisissä niiden kanssa, jotka haluavat säilyttää 3D-taajuutensa. Saatatte olla myös vähän turhautunut niihin, jotka seuraavat teitä – aivan kuten vanhempi sisarus tarkkailee nuoremman veljensä tai sisarensa yritystä saavuttaa sen, mihin hän itse pystyy vaivattomasti.
 
Olkaa ystävällisiä niille, jotka seuraavat teitä, sillä he ovat melko hämmentyneitä nyt. Nimittäin niistä jotka turhauttavat teitä nyt, tulee luultavasti tärkeitä ystäviä melko lähitulevaisuudessa.
 
Kasvatte ja kehitytte kaikki – ette samaa tahtia tai samalla tavalla, mutta samaan aikaan. Lopputulos on taivas maan päällä, jossa 5D-aikuiset hyväksyvät toistensa merkityksen, vaikkei heillä olekaan sama fokus. Tämä on sellaisten yksilöjen klubi, joilla on erilainen rooli Maan ja näin ollen universumien kohentamisessa.
 
Sallikaa niiden, jotka seuraavat, kokea, mitä heidän täytyy kokea, rakastaen vihan tai tuomitsemisen sijasta. Niin se on, että luotte omaa paikkaanne, kun pidättäydytte tuomitsemasta niitä, jotka aloittavat matkaansa tai ovat sen keskellä. Te olette heidän majakkansa. Tämän ei ole tarkoitus sanoa, että teidän täytyy pitää huolta heistä heidän siirtymämatkansa aikana, vaan olla tuomitsematta heitä sopimattomaksi tai matkalla olemattomaksi.
 
Jokaiselle on aika kehittyä tarvittavalla tavalla rumasta ankanpoikasesta kauniiksi joutseneksi – ainutlaatuinen askel kerrallaan – aivan kuten teille on tapahtunut. Älkää hermoilko tai olko huolissanne – Maan rumat ankanpoikaset ovat tunteellisesti, mentaalisesti, henkisesti ja fyysisesti toipumaan päin.
 
Niin se on, että te loitte tilaisuuksia, joita miljoonat nyt hyväksyvät, rakentaen niille. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >