HomeViestejäBrenda Hoffman1.7.2019 - Universaalin kudelmapalasenne kutominen

1.7.2019 - Universaalin kudelmapalasenne kutominen

UNIVERSAALIN KUDELMAPALASENNE KUTOMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
1.7.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Monet teistä ovat edelleen huolissaan, että ihmiskunta on syöksykierteessä ja tuhoutuminen tapahtuu jälleen, kuten Atlantiksella. Täysin päinvastoin.
 
Kenties teitä auttaisi ymmärtämään paremmin, jos voisitte tarkkailla etäältä, kuten me universumeista olevat teemme, sillä olette liian lähellä Maan uuden kudelman kuvioita nähdäksenne kuvat.
 
Monet teistä julistavat, että tämä on pelkästään uusi porkkana, joka kannustaa teitä jatkamaan tätä loputtomalta näyttävää itsensä löytämisen matkaa. Nimittäin unelmanne pysyvät epämääräisessä kenties-jonain-päivänä -tilassa sen sijaan, että ilmestyisivät helposti ja vaivattomasti, kuten me ennustimme. Tuollainen vaivaton luominen on vielä tulematta.
 
Olette lepotilassa, sopeutuen muutaman kuluneen viikon energioihin ja valmistautuen tuleviin energioihin, jotka ovat dramaattisempia kuin useimmat. Nimittäin olette siirtyneet pelkän energioihin sopeutumisen yli, luomaan uutta olemustanne.
 
Ne jotka seuraavat teitä, käyttävät tulevia energioita, kuten te teitte kerran, luodakseen uuden olemuksensa, käynnistääkseen itserakkausprosessinsa, johon te olette nyt kietoutunut syvälle. Nimittäin vaikka olette ehkä huolissanne tarpeesta levätä seuraavaa energiakuuroa varten, teette sen pelkäämättä, että teitte jotain väärin tai että te ette koskaan tee siirtymää.
 
Määrittämättä tarkkaa päivämäärää, luultavasti rentoudutte nyt uuteen olemukseenne – ei huutamalla ilossa, vaan tutkimalla tarvetta sivuuttaa pitäisi- ja täytyy-asiat. Se ei todennäköisesti tunnu valtavalta askeleelta, mutta se on yksi suurimmista hypyistä, jonka olette tehneet tähän päivään mennessä.
 
Ensimmäinen siirtymäponnistelunne oli puhdistaa ne osat, jotka pitivät teidät 3D:ssä, huolimatta parhaista pyrkimyksistänne siirtyä sen yli. Toinen oli oppia rakastamaan itseänne. Ja kolmas on seurata omia tarpeitanne niiden sijasta, joiden ennen uskoitte olevan tärkeämpiä kuin te.
 
Seuraava – ja kenties dramaattisin vaihe tähän mennessä – on yhdistää itserakkautenne muista riippumattomaan olemukseenne. Tietäen kyseenalaistamatta, kuka olette ja mihin haluatte siirtyä seuraavaksi. Se on asia, johon valmistaudutte tämän lepovaiheen aikana. Nimittäin itsenne rakastaminen toimimatta tuon tiedon pohjalta ei ole erilaista, kuin ne monet oma-apukurssit, joille osallistuitte ollessanne 3D:ssä. Kukaan ei voi opettaa teille, miten ollaan "sinä".
 
Kuitenkin tuo itsetietäminen on edelleen pelottavaa monille 5D:ssä, sillä haluatte jonkun kertovan teille, että olette oikeassa – varmistaen, että toiset ovat väärässä. Asenne joka on teille hyvin tuttu, mutta joka ei enää kiehdo teitä entiseen tapaan.
 
Halunne olla erityinen on 3D-tarve. Halunne olla erilainen on 5D-yllyke. Kuitenkin jatkatte sitä tarvetta, että toiset tunnustavat ainutlaatuisuutenne. Jotain minkä opitte 3D:ssä edellytykseksi itsenne vaatimiselle.
 
Tämä seuraava muutos on täysin vastakkainen sille, mikä teille on tuttua, sillä kukaan muu ei taputa ainutlaatuisuudellenne, kuin te. Olette nyt muista riippumaton olento, joka päättää, milloin ja missä on. Jotain mikä vaikuttaa helpolta, mutta on tehtävä, jota saatatte pitää yhtä vaikeana kuin oppiminen rakastamaan itseänne. Tämän ei ole tarkoitus pelästyttää teitä, vaan informoida, miksi saatatte vaatia lepoa muutaman seuraavan päivän.
 
Nimittäin julistatte itsenne kohta kaikille, jotka yrittävät laittaa teidät tiettyyn lokeroon. Ette ole ilkeä julistuksessanne, mutta teidän on vaikeaa ymmärtää, miksi kenenkään täytyy työntää teitä mihinkään suuntaan. Teistä tulee itsenäisempi, kuin olette olleet koskaan maa päällä missään elämässä. Samaan aikaan pidätte sitä melkein ärsyttävänä, että toiset haluavat seurata teitä, sillä ette vaadi kuuliaisuutta keneltäkään – lopulta. Tämän uuden aiheen alkupäivinä ihmettelette, miksi kukaan ei näytä kiinnostuvan niistä toiminnoista, jotka teistä ovat kiehtovia. Mutta tarpeenne päästä eroon "minä myös" -toimista syvenee, kun tutkitte tätä uutta vaihetta.
 
Itsensä rakastaminen ja toimiminen sen perusteella ovat kaksi eri vaihetta, vaikka nuo vaiheet eivät ole niin selvästi määriteltävissä, miltä ehkä näyttää. Nimittäin ensin julistaudutte itsenäiseksi ja sitten teistä tuntuu epämukavalta, yksinäiseltä tai olette vihainen siitä, että olette tehneet niin. Aivan kuten tapahtui silloin, kun otitte ensimmäiset pikkuaskeleenne itserakkauteen jatkaen monia 3D-pitäisi-asioitanne, vaikkette nauttineet niiden tekemisestä.
 
Tämä seuraava vaihe on, ikään kuin olisitte sulkeneet oven noihin 3D-pitäisi-asioihin ihmetellen, miksi kukaan kyseenalaistaisi sen. Ikään kuin te olisitte tietämätön toimistanne – ei omasta perspektiivistänne, vaan toisten perspektiivistä. Teidän mielestänne useimmat ovat tylsiä, ikäviä tai eivät aikanne arvoisia – vaikka olette vähän yksinäinen tehdessänne niin. Pulmatilanne johon valmistaudutte ja jonka voitatte muutamassa päivässä, kun julistatte tietävänne itse.
 
Älkää pelästykö uusia väitteitänne, vaikka saatatte järkyttää ympärillänne olevia. Käyttäydyitte jokseenkin samalla tavalla, kun siirryitte itserakkauteen. Erona on, että te ette tunne syyllisyyttä tässä seuraavassa vaiheessa. Tosiasiassa teidän on vaikea ymmärtää, miksi tarpeenne olla "sinä" häiritsee ketään. Nimittäin olette siirtyneet tai siirtymässä toisten miellyttämisestä itsenne miellyttämiseen 3D-seuraamuksista riippumatta.
 
Kehitytte nopeammin, kuin nyt kuvittelette luodessanne uuden "sinun" kudelmaa – palasen uutta universaalia rakkauskudelmaa. Kudelmaa joka kasvaa eksponentiaalisesti joka päivä, kun useammat siirtyvät 5D:hen ja sen yli.
 
Autoitte luomaan tuon kudelman reunan, kun käynnistitte siirtymänne – kuten on totta niillä, jotka aloittavat siirtymän tai ovat keskellä sitä. Te valmistaudutte nyt täyttämään tuon kudelman kuvilla, jotka ovat pelkästään teidän. Niin se on, että teidän täytyy sallia itsenne levätä, jotta uudet värikkäät kuvanne säteilevät kirkkaasti ja toiset näkevät ne ja voivat laajentaa niitä. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >