HomeViestejäBrenda Hoffman24.6.2019 - Tiedän, kuka olen

24.6.2019 - Tiedän, kuka olen

TIEDÄN, KUKA OLEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
24.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Oletteko valmiita? Oletteko avanneet sydämenne ja mielenne mahdollisuuksille? Oletteko kieltäneet pitäisi- ja täytyy-asiat – ainakin mielessänne? Niin se on, että tänään alkavat uuden "sinun" seikkailut – ei leikki-ikäisenä tai nuorena teininä, vaan aktivistiaikuisena.
 
Monet teistä jotka olette 1960- ja 1970-luvuilta, väitätte, että olette kyllästyneet käymään samaa taistelua tasavertaisuuden, rauhan ja rakkauden puolesta. Että teillä ei ole enää energiaa tai tarvetta osoittaa mieltänne tämän tai tuon asian vuoksi. Muistutamme, että se kapina josta puhumme, alkaa sisällänne.
 
Uuden "sinun" kapina alkaa saada muodon. Ennen viimeaikaisia energioita teillä ei luultavasti ollut konkreettisia ajatuksia siitä, mitä halusitte. Tietysti säilytitte 3D-toiveenne kumppanuudesta, taloudellisesta turvallisuudesta ja toisten rakkaudesta, mutta ette olleet vielä muotoilleet, mitä uusi "sinä" tarvitsi siirtyäkseen eteenpäin.
 
Kastoitte varpaanne 5D-vesiin ja sen yli huomataksenne vain, ettei lämpötila ollut odottamanne. Niinpä kokeilitte uudesta paikasta ja uudesta ja uudesta, kunnes löysitte, mihin sovitte 5D-kudelmassa.
 
Tämä ei tarkoita, että romutitte mahdollisuuden määritellä itsenne uudelleen myöhemmin, vaan että olette löytäneet perusleirinne. Aivan kuten nuorena "3D-sinuna" tiesitte, että kun kypsyisitte, sama tapahtuisi myös kiinnostuksillenne.
 
Kenties ymmärtäisitte paremmin muistamalla, miten valitsitte yhteisön lähdettyänne 3D-syntymäkodistanne. Teitte sen työnne, perheenne, koulutuksenne tai kiinnostustenne vuoksi. Kaikki se luultavasti muuttui, kun tuli lisää ikää.
 
Niin on nyt. Olette julistaneet perusleirinne tällä erää – omien tarpeidenne ja kiinnostustenne perustella, ei toisten. Tämä perusleiri kannustaa teitä toimimaan eri tavalla, mikä oli norminne uuden "sinun" leikki-iässä. Vaikka kiukkupuuskanne saattavat jatkua jonkin aikaa, ne ovat erilaisia kuin vasta muutama päivä sitten.
 
Uuden "sinun" leikki-ikäisenä teidän täytyi julistaa vapautenne olla. Nyt kun olette vaatineet vapautenne olla, haluatte ehkä toisten seuraavan teidän johdollanne, mikä eroaa vain vähän siitä, mitä projisoitte nuorena 3D-aikuisena. "Sinun pitäisi kokea ilo lapsista, kuten minä olen kokenut." Tai "Olen niin innoissani, että olen kihloissa, että sinunkin pitäisi rakastua." Tai "Tämä kaupunki on täydellinen. Mikset sinäkin muuttaisi tänne?"
 
Vaikka kysymykset näyttävät erilaisilta, teidän pitäisi-aikomuksenne on sama. Ihmettelette, miksi toiset eivät uskalla "olla", niin kuin te olette nyt. Miksi heidän tarvitsee seurata ketään? Te vaaditte oman vapautenne – miksi ette halua heidän tekevän samoin? Mutta toisten vakuuttelu seuraamaan teidän johdollanne ei tietenkään eroa 3D-pitäisi-asioista.
 
Olette siinä vaiheessa, että haluatte toisten olevan enemmän kuin te, mikä on vastoin kaikkea, mikä on vapautta olla. Silti tämä vaihe indikoi, että olette tehneet valintoja, joita pidätte ilahduttavina.
 
Teidän täytyy nyt sallia toisille sama vapaus, sillä olette ensimmäisistä ensimmäisiä. Vaikkeivät teitä seuraavat ole kaukana takananne, heidän selkeytensä on erilainen kuin teillä. Sallikaa niin olla. Ja sallikaa heidän käydä läpi ne vaiheet, joita te tarvitsitte, ennen kuin tiesitte olevanne oikeassa ympäristössä.
 
Jotkut tätä viestiä lukevista ihmettelevät, mistä puhumme, sillä teistä tuntuu, että olette väärässä yhteisössä, kodissa, suhteessa tai työpaikassa. Ette ole vielä löytäneet, mikä antaa teille iloa. Tämä ei ole sättimään teitä, vaan informoimaan, että se vaihe jossa tiedätte valinneenne hyvin, on vasta tulossa. Nimittäin kun navigoitte tietänne ilossa, tiedätte suuntanne ja sen, kuka on oikea teille. Ei ole tarvetta kysyä toisilta tai universumeilta, sillä te vain tiedätte.
 
Tuo oikeudentunne ei tule pauhaavien trumpettien tai enkelikuoron kera, vaan tietämisenä syvällä sisällä, että te ette enää etsi, mitkä ikinä etsittekin. Se on vastaavanlaista kuin 3D-puolison löytäminen tarvitsematta tavata enää toisia.
 
Taas kerran, se ei merkitse, että uusi "sinä" -löytönne kestää ikuisesti. Tämä vaihe on valmis, kun tiedätte epäilemättä, että olette valinneet omien tarpeidenne ja omaan ilonne perusteella, ei toisten. Ilon joka ei välttämättä ole pramea tai edes, mitä odotitte. Se vain on. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >