HomeViestejäBrenda Hoffman17.6.2019 - Luotte joustavaa perustaa

17.6.2019 - Luotte joustavaa perustaa

LUOTTE JOUSTAVAA PERUSTAA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
17.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Pelkäätte, että te ette enää koskaan tunne olevanne kotona maan päällä tässä elämässä. Että olette siirtyneet niin kauas omien ja muiden maa-asukkaiden odotusten yli, että teistä on taas kerran tullut outo. Tosiasiassa te ette ole se maakummallisuus, joka olette olleet monta edellistä elämää – olette johtaja. Olette nykyajan ruma ankanpoikanen.
 
Olette luultavasti olleet pidättyväinen siirtymätunteidenne, -kiinnostustenne ja -läpimurtojenne ilmaisemisessa useimmille, sillä tiesitte, että sen tekeminen leimaisi teidät kauas normin ulkopuolelle. Nimittäin teitä on hyljeksitty ja häpäisty samanlaisista toimista ja uskomuksista elämä toisensa jälkeen.
 
Niin se on, että piditte siirtymäajatuksenne ja -tunteenne itsellänne tai ilmaisitte ne harvoilla ja valituille, jotka olivat samanlaisissa olosuhteissa. Se antoi teille puhevapauden, mutta rajoitti useimpia toimia. Vähän kuin älykäs nero, joka yrittää sopia niiden joukkoon, jotka eivät jaa hänen kiinnostuksiaan.
 
Olette erilainen kuin normi – aivan kuten halusitte ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä. Käsitättekö, miten rohkea olette? Sillä uskalsitte toistaa aiemman maaelämän tekoja, jotka jättivät teille syviä psyykkisiä ja fyysisiä haavoja – tietämättä, olisiko tämä se maaelämä, jossa hyväksyttäisiin vapautenne olla.
 
Te ette ole kuin naapurinne, ystävänne tai työtoverinne, syystä. Roolinne tässä elämässä oli olla erilainen, siirtyä normin ulkopuolelle seuraamuksista piittaamatta. Niin olette tehneet. Ja tekemällä sen olette muuttaneet Maan, itsenne ja nyt ihmiset.
 
Aivan kuten ajattelitte, että oli mahdotonta tehdä silta vanhan ajan ja uuden ajan välille, silloin kun aloititte tämän prosessin vuosikymmeniä sitten, niin teillä on nyt. Nimittäin olette tehneet enemmän muutamassa lyhyessä vuosikymmenessä, kuin koskaan ennen maavierailuillanne. Muutatte ihmisiä pelkästään uskaltamalla olla itsenne.
 
Monet kyseenalaistivat aiempien seikkailunhaluisten ihmisten viisauden – tutkimusmatkailijat, lentäjät, nykyisten kotitalousihmeidenne keksijät – sellaisilla viisauden sanoilla kuin: "Jos Jumala tarkoitti meidän lentävän, hän olisi antanut meille siivet." Kuitenkaan nuo keksijät eivät epäröineet toteuttaa unelmiaan, taloudellisista, fyysisistä ja tunnepuolen vaikeuksista huolimatta. Teillä on sama taipumus. Erona on, että te ette luo yhtä tavaraa – te luotte uuden yhteiskunnan.
 
Niin se on, että turhaudutte toisinaan, kun kaikki ei näytä muuttuvan niin nopeasti, kuin haluaisitte. Sillä se mitä nyt katselette, on yhteiskunnallisten normienne epäinhimillisyys. Ennen tätä kaiken sen dramaattista näyttämistä, mitä on – sen sijaan, mitä ihmiset toivoivat – kaikki teeskentelivät, että kaikki oli hyvin. Vaikka olikin muutamia ongelmia siellä täällä, kuten massamurhaajia tai taloudellista epätasa-arvoa, yleisesti uskoitte yhteiskunnan kunnioittavan ihmisyyden ja Maan pyhyyttä. Nyt laastarit on ikään kuin poistettu, mikä paljastaa märkivät haavat, joita ei koskaan parannettu. Ja te ja muut olette kauhistuneita. Miten oli mahdollista tuntea tuota syvää raivoa paljastamatta sitä lisää yhteiskunnassa?
 
Se mitä näette nyt, on sen mädäntyneen perustuksen putoamista, jota oli maalattu ja rapattu uudestaan ja uudestaan teeskennellen, että oli vakaa muoto, vaikkei sitä ollut.
 
Roolinne on näyttää, mikä on mahdollista, kun tuo mätä perustus on poistettu. Niillä jotka seuraavat teitä, on vaihtoehto – mitä teillä ei ollut. He voivat jatkaa tuon mädän perustan rappaamista tai seurata teitä ilossa.
 
Tuollaiset toteamukset aiheuttavat pelkoa sisällänne, sillä mitä jos ponnistelunne tässä elämässä eivät ole saavuttaneet mitään muuta, kuin siirtymisenne itserakkauteen? Itserakkauden hyväksyminen ja sen mukaan toimiminen on enemmän, mitä olette koskaan saavuttaneet maan päällä kaikissa aiemmissa elämissänne.
 
Mutta toisaalta, tämä ei ole edellisten elämien kaltainen, sillä toiset eivät enää leimaa teitä oudoksi. Jotain mitä ette välttämättä ole huomanneet uutteruudessanne päästä tälle saavutustasolle. Nimittäin olette niin rento tuon leiman osalta, että te ette ole huomanneet toisten hämmästelevän ja matkivan teitä.
 
Kukaan ei kivitä teitä tai polta roviolla. Tai julista teitä pannaan. Tai todennäköisesti hyljeksi teitä. Teistä on tulossa valtavirtaa, vaikka ette vielä huomaakaan, että näin on. Nimittäin olette niin sotkeutuneet siirtymäänne, että te ette ole huomanneet toisten antavan teidän olla. Vaikka sama ei päde moniin muihin yhteiskunnassanne, siirtymäryhmänne on suhteellisen vapaa siitä vihasta, jota ilmaistaan toisille ryhmille.
 
Niin se on, että teistä on tulossa valtavirtaa. Kenties puolustaudutte, ettei sillä ole paljon vaikutusta, jos muita kohdellaan niin, kuin teitä kohdeltiin aiemmissa maaelämissä. Ahaa, olette unohtaneet, että te olette niitä uusia joustavia rakenteita, jotka rakentavat uudelleen Maan, sillä teille on annettu vapaus olla. Tosiasiassa olette paljon vaarallisempia vallitsevalle tilalle, kuin mikään muu ryhmä. Kuiteinkin teidän sallitaan toimia muutamin rajoittein, jos ei ilman niitä. Se on merkki, että rakennatte uudelleen Maan ihmisyyttä – yksi itserakkausteko toisensa jälkeen.
 
Sallikaa itsenne tietää, että olette erilainen kuin useimmat muut. Koska olette erilainen, keksitte Maan uudelleen yksi rakkauspommi kerrallaan. Nuo rakkauspommit alkavat itserakkaudesta, jota ilmaistaan helposti muille. Antaen kaikille ihmisille näkymän mahdollisuuksista.
 
Epäonnistuvat ja hajoavat rakenteet vs. joustavat rakkausrakenteet. Tuon valinnan ovat tehneet jo ne, jotka seuraavat teitä suoraan. Maayhteiskunta on nyt samanlainen kuin pyramidi, te ja 5D-ryhmänne huipulla ja seuraava taso jo sitoutuneena. Niin se on, että kerros kerrokselta jokainen kerros muodostuu nopeammin kuin edellinen.
 
Vain kuukausien päästä ette enää kyseenalaista, onko Maa siirtynyt murenevasta viharakenteesta joustavaan rakkausperustaan. Niin olkoon. Aamen.
  
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >