HomeViestejäBrenda Hoffman10.6.2019 - Teidän vuoronne

10.6.2019 - Teidän vuoronne

TEIDÄN VUORONNE

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
10.6.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Kenties olette huolissanne tulevaisuutenne suunnasta – tai ette. Sillä ei ole merkitystä, koska kun kehitytte, suuntanne muuttuu päivittäin.
 
Joillakin teistä on vaikeuksia uskoa, että mikään elämässänne tai ymmärryksessänne muuttuu. Kuitenkin saatte itsenne kiinni siitä, että nauratte typerälle esineelle tai suututte jostain, mikä on tapahtunut monta kertaa aiemmin.
 
Sekä sisäinen olemuksenne että ulkoinen maailmanne kehittyy nopeammin, kuin ymmärrätte. Kenties jotkut teistä kokivat aiempia maailmanlaajuisia mullistuksia, kun henkilökohtainen 3D-elämänne oli muuttumassa. Kaikella todennäköisyydellä elämänne oli teille tärkeämpi tuolloin, kuin maailmantapahtumat. Niin on nyt.
 
Kyseenalaistatte arvostelukykynne, tekonne ja ystävänne, ollen vain vähän kiinnostunut globaaleista tapahtumista. Vaikka luultavasti tiedätte hivenen siitä, mitä raportoidaan, pääkiinnostuksenne kohdistuu lähimaailmaan. Vaikuttavatko nuo maailmantapahtumat elämäänne tai maailmankatsomukseenne? Jos vaikuttavat, niin olette kiinnostunut. Jos eivät, lisäätte tuon informaation pelkästään vähämerkityksiseen tietokokoelmaan.
 
Maailmanne ja olemisenne siirtyy makrotasolta mikrotasolle. Niin se on, että olette nyt kiinnostuneempi omasta elämästänne, kuin toisten elämästä. Luultavasti väitätte, ettei se ole totta eikä ole koskaan ollut. Saanemme olla eri mieltä. Teidän maailmanne oli kerran globaalimpi kuin nyt. Ei siksi, että olette ei-välittävä olento, vaan koska opettelette rakastamaan itseänne.
 
Kenties hämmästelitte kerran tuota erityislaatuista ihmistä, joka antoi henkensä pelastaakseen toisen. Ja vaikka saatatte edelleen tehdä samoin ottaen huomioon 3D-kasvatuksenne, ette tee sitä kyseenalaistamatta tuon teon viisautta, sillä uusi olemuksenne on oppimassa ja hyväksymässä "sinun" tärkeyden.
 
Aiempien toimenpiteiden oli tarkoitus pelastaa naiset, lapset ja sairaat – kaikki jotka yhteiskunta määritteli heikoiksi. Teidän turvallisuutenne ei ollut osa tuota yhtälöä – erityisesti jos olitte mies. Nyt kun itsensä rakastamisesta on tulossa "maan laki", useammat kyseenalaistavat toisten pelastamisen ennen itseään.
 
Tällaiset toteamukset saavat teidät kavahtamaan, sillä teille opetettiin aioneita, että toiset olivat tärkeämpiä kuin te. Että teidän pitäisi kieltää itsenne ennen toisten kieltämistä. Että te kykenette aina huolehtimaan itsestänne, mutta noilla muilla raukoilla ei ole kapasiteettia siihen.
 
Onko se totta? Tuollaisia ovat uudet pelottavat ajatuksenne. Ei siksi, että olette kamala ihminen, vaan koska itsenne rakastamisen logiikka kertoo teille, että te olette yhtä kykenevä kuin kuka tahansa ja sama pätee niihin, joita ennen pidettiin heikkoina.
 
Luultavasti jatkatte uskomista siihen malliin, että olette vahvempi kuin kuka tahansa, että muut eivät koskaan kykene huolehtimaan itsestään yhtä hyvin kuin te, että olette parempi kuin muut. Samaan aikaan olette huolissanne siitä, että te ette ole riittävä, yhtä hyvä kuin muut. Näettekö, miten olette kiduttaneet itseänne aioneita? Tietäen sisäisesti, että olitte Maan pelastaja ja uskoen kuitenkin, että te ette ollut hyväksytty sellaisena, kuin olitte. Ristiriita joka loi sisällenne sellaista tuskaa, että te ette enää arvostaneet itseänne.
 
Te ja naapurinne olette yhtä arvokkaita. Tätä siirtymää jonka te aloititte, ei voi tehdä ilman globaaleja ystäviänne ja naapureitanne. Olette maaenkeli oikeassa maapaikassa. Toiset jotka seuraavat, alkavat pian tuntea enemmän yhteensopivuutta kanssanne, sillä hekin oppivat rakastamaan itseään.
 
Mutta siihen saakka älkää painostako itseänne yrittämällä määrittää, kuka on arvokkaampi tai heikompi tai mikä ikinä erottaakin teidät muista. Ainoa roolinne nyt on oppia rakastamaan itseänne. Ja te teette niin löytämällä ilonne ja seuraamalla sitä. Kuten nekin, jotka seuraavat.
 
Ne jotka seuraavat, eivät ole heikompia tai vähäisempiä kuin te – he esittävät pelkästään eri roolia tässä siirtymädraamassa. Vaikka he astuvat näyttämölle teidän jälkeenne, ilman heidän panostaan draama epäonnistuisi – teidän sisääntulonne lopettaisi näytelmän, ei olisi keskiosaa tai loppua.
 
Niin se on, että teidän täytyy muistaa, että te ette ole enemmän tai vähemmän tärkeä kuin ne, jotka seuraavat. Aivan kuten teidän täytyy muistaa, että te olette vahva, ja niin ovat hekin. Erilaisia rooleja äärimmäisen dramaattisessa näytelmässä, joka vaatii täyden huomion ja panoksen kaikilta näyttelijöiltä riippumatta siitä, miten pieneltä heidän roolinsa vaikuttaa.
 
On myös aika oivaltaa, että teidän vauvanne tai naapurin vauva tulee Maahan tässä elämässä lisäämään jonkin roolin tähän uskomattomaan näytelmään. Ei ole pikkuosia, sillä ilman kaikkia näyttelijöitä tätä siirtymää ei voisi olla.
 
Sisäinen äänenne kertoo teille, miten tärkeä tämä itserakkauden oppimisen ja hyväksymisen uusi vaihe on. Ei ole "meitä", kun teette sitä, sillä olette antaneet elämänne ja monia muita tuolle käsitykselle. 3D-me ei ole enää voimakkaampi entiteetti – se joka sai tuntemaan, että te olitte väärässä, sillä uskoitte niiden, jotka loivat 3D-me-käsityksen, olevan tärkeämpiä kuin te.
 
Vaikka sydämenne ehkä edelleen menee lasten ja vanhusten luo, muistakaa, että heilläkin on oleellinen rooli toteutettavana. Nimittäin jos teistä tuntuu, että teidän täytyy kontrolloida heitä, koska olette paljon viisaampi tai tärkeämpi, menetätte itserakkaustunteenne.
 
Te ja muut olette tasavertaisia Maassa. Jotain mitä ette ole koskaan ennen tunteneet siellä ollessanne. Sillä henkilökohtainen historianne on, että toiset ovat parempia ja te olette outo tai ette ole jotenkin kokonainen. Tuo ajattelutapa häviää nyt, mikä huolettaa teitä, sillä teistä tuntuu, että teidän "pitäisi" olla rakastavampi, enemmän huolehtija ja enemmän se antaja, joka olette olleet aioneita.
 
Tämä on uusi maailma ja uusi aika. Olette uusi olento uudessa näytelmässä. Sallikaa itsenne oppia rakastamaan itseänne, ennen kuin tunnette tarvetta huolehtia muista. Tässä uudessa maailmassa ei ole enemmän tai vähemmän tärkeitä entiteettejä kuin te. Sellainen ajatus joka teidän on nytkin vaikea ymmärtää.
 
Rakkaus jonka jaatte, on nyt tasavertaista, siinä missä te ennen annoitte toivoen jotain vastineeksi. Teillä on oikeus sanoa "ei" tai "kyllä", minkä olette kieltäneet itseltänne aioneita, kun suodatitte toisten tarpeet ja oman tarpeenne olla rakastettu kummankin teon läpi.
 
Lopultakin sallitte itsenne olla. Kun teette sen, tekonne eivät ehkä ole, mitä odotatte, mutta kaikki se auttaa teitä ymmärtämään, että te ette ole enemmän tai vähemmän tärkeä, kuin muut. Ja muut opettelevat samaa. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >