HomeViestejäBrenda Hoffman20.5.2019 - Puskeminen vai virtaus?

20.5.2019 - Puskeminen vai virtaus?

PUSKEMINEN VAI VIRTAUS?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
20.5.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Vaikka olette voimakas luoja, Maa näyttää taantuvan ja henkilökohtainen maailmanne on samanlainen, kuin on aina ollut. Koska ette pysty näkemään tai tuntemaan edistymistänne, teistä tuntuu, että olette epäonnistuja, ikään kuin ette tekisi koskaan riittävästi saamaan loppuun siirtymänne.
 
Toisten raportoimat upeat tapahtumat eivät tunnu mahdollisilta teille. Sillä olette edelleen huolissanne vuokrasta, ruokakuluista, suhteista, perherakkaudesta, automaksuista jne., kun taas toiset jotka eivät näytä olevan valoa, luovat helposti sen elämän, josta te uneksitte.
 
Tuon tuskan tuloksena alatte toimia epäonnistujana, kuten olette tehneet suurimman osan maaelämistänne. "Muut tuottavat sen, mihin minä en pysty."
 
Näin mennään päivästä toiseen muutaman toivonhetken kera, joita saa aikaan niiden lukeminen tai löytäminen, jotka piristävät henkeänne noin tunniksi, ja sitä seuraa paluu ankealta näyttävään todellisuuteenne.
 
Olette rukoilleet, meditoineet, pohdiskelleet ja ennen kaikkea toivoneet, että elämänne olisi sellaista, kuin haluatte – ei sellaista mitä se näyttää olevan.
 
Emme voi sanoa teille, että kaikki on hyvin elämässänne, sillä monissa tapauksissa ei ole. Ei siksi, että te ette kykene enempään, vaan koska harjoittelette taitojanne. Olette vauva niissä henkilökohtaisissa luomistaidoissanne, joita universumien isoveljenne ja -siskonne pitävät itsestäänselvyytenä.  
 
Ennen työnsimme teitä kykyjenne yli. Paljon samaan tapaan kuin vanhempi sisarus arvioi väärin leikki-ikäisen veljensä tai sisarensa taidot. Vuosia kerroimme teille, että olitte täysin kykenevä tekemään tätä tai tuota. Vaikka se oli totta sisällänne, ette olleet vielä murtautuneet pelkoesteidenne ja Maan raskauden läpi. Sitä teette nyt.
 
Niin se on, että me universumeissa arvoimme väärin, miten syvälle olitte kietoutuneet Maan raskauteen. Arvioimme myös väärin, miten hyvin pitkä toimiminen seuraajana – johtajan sijasta – viivyttäisi uuden "sinun" taitojen kehittymistä. Pyydämme anteeksi tätä.
 
Tosiasiassa haluamme teidän aloittavan alusta uusien odotusten ja toimien kera. Mistä uneksitte? Mikä on pieni toiminta-askel tuohon suuntaan, ja sitten seuraava ja seuraava ja seuraava?
 
Homma menee teillä nyt niin, kuin ollessanne Maan leikki-ikäinen. Ensin opitte seisomaan, sitten kävelemään ja lopulta juoksemaan itsevarmasti. Ette aloittaneet jalkojenne käyttöä juoksemalla, vaan rakensitte tuota upeaa hetkeä kohti vaiheissa, jotka näyttivät toisista joskus epätavallisilta, mutta tuottivat sen, minkä sisäinen olemuksenne kertoi olevan seuraava vaihe, jota vaadittiin.
 
Teidän on aika palata sisäisen olemuksenne ohjeisiin sen sijaan, että yritätte seurata universumien ohjeita. Nimittäin vaikka olette saavuttaneet paljon muutamana kuluneena vuotena, olette henkilökohtaisen luomisen alkuvaiheissa. Kannustimme teitä lentämään ihmisvaatimustenne läpi – vaikkette voineet. Niin se on, että tunnette olevanne ikään kuin luomisepäonnistuja sen suurenmoisen luojamenestyksen sijasta, joka olette.
 
Maapallonne muuttuu tavoilla, joita ette pysty kuvittelemaan. Mutta tuo ajatus ei paljon kiinnosta teitä, jos henkilökohtainen maailmanne tuntuu edelleen raskaalta ja alistetulta. Sallikaa itsenne tietää, että luotte uutta henkilökohtaista maailmaanne pienissä paloissa niiden merkittävien elementtien sijasta, joiden uskottelimme teille olevan mahdollisia, ennen kuin todella arvoimme ihmiskykyjä.
 
Taas kerran, hyväksymme vastuun toimimisesta vanhempana sisaruksena, joka oli innostunut siitä, että voi leikkiä kanssanne tasavertaisena, mutta täysin ymmärtämättä, miten monen tason läpi teidän täytyi mennä ennen tuon vaiheen saavuttamista.
 
Tämä ei tarkoita, että räpiköitte vuosia tai edes kuukausia, vaan että edistytte sillä tahdilla ja sinä aikana, joka on oikea teille. Sallikaa itsenne rentoutua henkilökohtaiseen luomiseen siihen uskomisen sijasta, että te ette kehity riittävän nopeasti.
 
Vaikka pyritte luomaan, vähän tapahtuu, koska jätitte tekemättä pari askelta. Askelta jotka ovat teidän askelianne – eivät veljenne, ystävänne tai samalla kadulla asuvan gurun.
 
Olette asiantuntija universaalissa muutostiimissä. Niin se on, että teille on täysin vaivatonta muuttaa planeettojen ja muiden kappaleiden dynamiikkaa tai luoda niitä, mutta opettelette vasta, miten fokusoidaan tuo energia yksittäiseen olemukseenne. Jotain mitä me universumeissa pidämme suhteellisen helppona, mutta toisaalta, emme ole koskaan kehittäneet planeettaluomistaitoa, jota te pidätte itsestäänselvyytenä.
 
Luotte makromuodosta mikromuotoon, mitä useimmat meistä universumeissa eivät ole koskaan yrittäneet. On aika palata virtaamiseen.
 
Sallikaa itsenne virrata, ja luotte sen, mistä uneksitte – sitten kun on teille oikein tehdä se. Pakottakaa itsenne luomaan, ja pelkästään turhautatte itsenne ja muut. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >