Päivän uffo

Myöhäistä itkeä kun on jo uffot housuissa
HomeViestejäBrenda Hoffman14.1.2019 - Ahdistusta tuntemattomasta

14.1.2019 - Ahdistusta tuntemattomasta

AHDISTUSTA TUNTEMATTOMASTA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
14.1.2019
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat ystävät,
 
Entiset 3D-pelkonne ovat olleet ymmärrettäviä, sillä olette joko itse kokeneet samanlaisia asioita tai joku muu on. 3D-pelot rajoittuivat tunnettuihin asioihin. Sellainen ei ole enää totta, koska astutte uuteen elämään uutena olentona.
 
Niinpä aktivoidessanne uusia taitojanne, pelot saattavat vallata olemuksenne. Ei siksi, että se on tarpeellista, vaan koska teillä ei ole tietoa uudesta normaalistanne. Kaikki on uutta, ja siksi vähän pelottavaa.
 
Murrosikä oli turhauttavaa ja pelottavaa aikaa monille siitä huolimatta, että aikuiset kertoivat teille, että ailahtelevia tunteita ja fyysisiä muutoksia oli odotettavissa ja kaikki oli hyvin elämässänne. Mutta kukaan 3D-maassa ei voi vakuuttaa "oikeuttanne" nyt, sillä ette enää toimi niin, kun te tai he odottivat.
 
Tietysti viime lause aiheuttaa pelonväristyksiä monissa edelläkävijöissä, sillä olette nyt huolissanne siitä, että saatatte kasvattaa hännän tai käyttäytyä niin eri tavalla, että teidät suljetaan yhteisönne ulkopuolelle. Niin ei tapahdu, sillä tiedätte, mitä teidän täytyy tehdä ollaksenne osa yhteiskuntaa. Erona on, että luultavasti ette enää halua esittää monia noista rooleista.
 
Ajatelkaa perhosta, kun se lähtee kotelostaan. Ettekö oleta, että tuo perhonen on vähän peloissaan, kun se tekee ensimmäisen lentotestinsä? Niin on teillä nyt. Aktivoitte luontaisesti ne taidot, jotka loitte tätä siirtymää varten. Mutta ensimmäinen yritys tehdä se tuntuu luultavasti vähän pelottavalta tai kömpelöltä, sillä teillä ei ole ketään meidän tai siirtymäyhteisönne lisäksi kertomassa "oikeudestanne".
 
Erityistaitonne ovat nyt tuossa esiin – ja ne ilmestyvät ilman ponnistelujanne. Mutta kun niitä ilmestyy, ihmettelette, oletteko normaali – asia jonka puolesta teitä on opetettu aioneita taistelemaan.
 
Olette harvoin, jos koskaan, kertoneet erityistaidoistanne toisille maan päällä ollessanne. Niin se on, että teitä pelottaa se mahdollisuus, että sen tekeminen laittaa teidät normin ulkopuolelle, siitä luontaisesta tiedostanne huolimatta, että se on teidän roolinne.
 
Ette tietenkään välttämättä pysty katsomaan perhosen ajatuksia, mutta kerromme teille, että jokaisessa uudessa vaiheessa se kyseenalaistaa tapojensa viisauden, kunnes se aloittaa seuraavan vaiheen. Perhoselle on hämmentävää siirtyä toukasta koteloon. Ja yhtä hämmentävää lähteä kotelosta ja lentää pois.
 
Monet teistä väittävät, että se on niin luonnollista, ettei perhonen ole huolissaan jokaisesta siirtymästä. Se on totta tietyssä määrin, mutta aivan kuten kasvi työntyy maasta läpi sen vaatimasta ponnistuksesta huolimatta, perhonenkin tietää luonnostaan, mitä sen täytyy tehdä, muttei se tiedä miksi. Niinpä joka vaihe aiheuttaa hämmennystä ja vähän pelkoa, kunnes se on perhonen.
 
Näin on teillä nyt. Olette luultavasti vähän hämmentynyt, sillä tiedätte muuttuvanne, mutta teillä on vähän aavistusta, miten teette sen. Heräättekö joku päivä taikasauva kädessänne? Tunnetteko tarvetta istua luolassa vuosikausia? Onko naapurinne kateellinen teille, kun luotte lelun toisensa jälkeen?
 
Kuka tietää? Kaikkein varmimmin ette te. Ja se on pelkonne. Miksi tämä antaa minulle iloa eikä tuo? Miksi muutun? Miksi en muutu? Eikö minun pitäisi olla jo taitavampi? Niin se menee, kun vaihdatte pelkonne 3D-muistoista edelläkävijän taitosettiin.
 
Ette enää täysin ymmärrä itseänne, eikä kukaan voi selittää teitä teille, sillä universumit eivät ole niin informoituja uusista taidoistanne, kuin haluaisitte. Olemme enemmän kuin vanhempanne, jotka tietävät teidän muuttuvan murrosiän aikana, mutta eivät tiedä milloin tai välttämättä miten. Milloin ääneni madaltuu? Tuleeko rinnoistani suuret, keskikokoiset vai pienet? Kaikki samanlaisia kuin ne kysymykset, joita teillä on nyt.
 
Kehitytte tunteellisesti, henkisesti ja fyysisesti tyydyttämään tarpeet, joita te edelläkävijät loitte aionien saatossa, käynnistääksenne ja saattaaksenne loppuun tämän siirtymän. Niin se on, että aloititte tämän siirtymän nopeammin, kuin luulimme mahdolliseksi, ja saatatte sen loppuun samalla tavalla. Kyse on vain siitä, että haluatte tänään vastaukset, vaikka kukaan – mukaan luettuna te – ei tiedä, mitä nuo vastaukset ovat.
 
Riittää, kun tiedätte olevanne äärimmäisen taitavia. Saatatte loppuun siirtymäroolinne. Ja taidot joita tarvitsette sen tekemiseen, ilmestyvät, kun se on tarkoituksenmukaista. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >