HomeViestejäBrenda Hoffman23.9.2024 - Sopeutuminen

23.9.2024 - Sopeutuminen

SOPEUTUMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
23.9.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

kenties olette huolissanne, että tulevaisuus sisältää minimaalisesti iloa teille, tai olette uupunut näistä muutoksista, joita tapahtuu olemuksessanne. Sillä ei ole merkitystä. Tiedätte vain, että elämänne tuntuu monimutkaisemmalta, kuin toivoitte siirryttyänne 3D:n yli.

Pelkonne ovat samanlaisia, joita teillä oli luultavasti muutamana ensimmäisenä päivänä uudessa työpaikassa.

Kaikki on uutta ja odottamatonta. Entisiä toiminta- tai tapahtumastandardejanne ei ole enää. Niinpä tunnette kuormittuvanne toimista, joilla on minimaalinen merkitys ja jotka ovat edelleen pitäisi-asioita, koska nuo toimet rohkaisevat teitä uskomaan, että ne antavat sitä rauhaa ja iloa, jota kerran tunsitte.

Olette uudessa maailmassa, tai – jos teidän on helpompi hyväksyä se – paikassa, jota ette ole vielä kokeneet. Vihjeitä jotka auttoivat teitä menemään 3D-toimintojen läpi, ei ole enää. Mitä teidän tulisi tehdä? Paljon parempi kysymys nyt on: ”Mitä haluatte tehdä?”

Huomaatte jäätyvänne tiettyinä aikoina ja olevanne sopimaton toisina. Vaikka hymyilette ja osallistutte keskusteluun, odotatte useimmiten sen loppuvan, jotta voitte tehdä jotain – jotain mikä ei näytä olevan helposti saatavilla tai edes kovin kiinnostavaa. Mielenne porhaltaa, mutta kehonne pysyy vakaasti Maassa. Tai kehonne pyytää tiettyjä toimia, joita mielenne pitää ärsyttävinä. Ja niin jatkuu loputtomiin, kun painitte viimeisten 3D-pitäisi-asioiden kanssa, yrittäen löytää rehellisyyden jyväsen itsestänne. Rehellisyyden, joka tuntuu muuttuvan päivittäin.

Unirytminne on myös häiritsevä sisäiselle ja ulkoiselle maailmallenne. Joinain päivinä toivotte, että olisitte täällä, toisina haluatte olla tuolla. Mutta vaikka liikutte tai ajattelette sen mukaisesti, se ei koskaan aivan riitä. Olette väsynyt ja ahdistus vaivaa, ja haluatte tämän olevan ohi, jotta voitte kokeilla jotain muuta, mikä ei myöskään tunnu oikealta, kun pääsette siihen.

Mikään ei tunnu oikealta tai tarpeeksi kiinnostavalta tavoitella, ja kaikki tuntuu saavuttamattomalta. Se mikä oli kerran kiinnostavaa, ei ole enää – se mikä tulee olemaan kiinnostavaa, ei ole vielä tullut.

Tämä pulmatilanne, tämä epäröinti tutkia, on lyhytaikainen tapahtuma. Kenties helpompi tapa ymmärtää on kuvitella, että olette odottaneet vuosia täydellistä työpaikkaa. Mutta nyt kun teillä on tuo täydellinen työ, teidän täytyy sopeutua tuon aseman omituisuuksiin tunteaksenne olonne mukavaksi – kenties vuorovaikutustilanteisiin, jotka tuntuvat ylivoimaisilta, tai tehtävävaatimuksiin jotka vaikuttavat ylittävän taitonne. Niin on nyt. Teidän odotetaan sopeutuvan välittömästi uusiin ominaisuuksiinne, vaikka nuo odotukset ovat taitoja, joita ette ole koskaan käyttäneet Maassa ollessanne.

Vapaus olla on prosessi – ei välttämättä pitkä prosessi, mutta prosessi. Muutamana seuraavana päivänä sopeudutte uuteen olemukseen, joka teistä on tullut. Joinain päivinä tuo sopeutuminen on helppoa – toisina päivinä se on uuvuttavaa.

Sallikaa itsenne olla pelästynyt sekä seikkailunhaluinen. Aivan kuten odotitte kuukausia tai vuosia sitten, sopeudutte uuteen ”sinuun” uudessa maailmassa – mutta ette välttämättä helposti muutamana seuraavana päivänä. Ajattelette, että te ette koskaan saavuta mitään mukavuutta uudessa elämässänne – kunnes saavutatte.

Niin kuin on ollut kaikissa 3D-maaelämissänne, te sopeudutte. Monet asiat joita teillä on nyt itsessänne, ovat osia eri elämistä eri paikoissa – kaikkien sekoittuessa yhteen rauhalliseksi kokonaisuudeksi. Auringon ja kuun ajankohtainen toiminta on tavallaan elämän liimaa, joka sitoo kaiken yhteen kokonaisuudeksi, joka ohjaa teidät uusiin tunteisiin ja toimiin.

Olette valtavassa sisäisessä kasvupyrähdyksessä, joka kehittyy uudeksi maailmaksenne. Maailmaksi joka tuntuu siltä, että olette tulleet kotiin itseenne. Ja niin se on. Ei kuukausissa tai vuosissa, vaan päivissä. Sallikaa itsenne olla, kun pujottelette tämän itsen astrologisen hetteikön läpi.

Olette täsmälleen oikeassa paikassa oikeaan aikaan – tuntuu pelkästään siltä, kuin ette olisi. Tunne joka häviää päivissä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >