HomeViestejäBrenda Hoffman26.8.2024 - Edelläkävijänä oleminen ei ole aina mukavaa

26.8.2024 - Edelläkävijänä oleminen ei ole aina mukavaa

EDELLÄKÄVIJÄNÄ OLEMINEN EI OLE AINA MUKAVAA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
26.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

mitä tapahtuu teille ja niille, joita rakastatte, sitten kun vaaditte täysin itsenne ylittämällä siltanne uuteen ”sinuun”? Pysyttekö sellaisena, kuka olette, vai oletteko niin erilainen, ettei teidän tarvitse saada mitään valmiiksi nyt? Avautuuko taivas kultaiseen auringonpaisteeseen päivästä päivään? Pidättekö uudesta itsestänne tai niiden uudesta itsestä, joita rakastatte?

Nämä ovat samanlaisia kysymyksiä, kuin pohditte nuorena 3D-aikuisena. Erona on, että teillä oli konkreettisia 3D-tavoitteita tai -toiveita.

Uusi olemuksenne tuntuu epämääräiseltä, melkein vaikeasti käsiteltävältä. Miten voitte kuvata tulevaisuutta, jota te tai kukaan universumeissa ei ole kokenut? Uusi elämänne on samanlaista kuin ensimmäisillä tutkimusmatkailijoilla, jotka purjehtivat ympäri maailmaa.

On iloelämän lupaus toive vai todellisuus? Miten me jotka olemme universumeista, voimme olla varmoja, että ne jotka nyt Maassa siirtyvät 3D:n yli, luovat rakkautta pelon tai vihan sijasta? Mitä jos enemmistö siirtyvistä ei hyväksy rakkautta ja iloa?

Vaikka olette innoissanne, olette myös epäröiviä. Niinpä kastatte varpaanne iloon ja rakkauteen ja sitten peräännytte, ennen kuin erotutte epätavallisena, koska muut eivät tunne samoin.

Olette nyt katumisvaiheessa, joka oli usein osa 3D-elämäänne. Erona on, että 3D:ssä ne jotka saivat tehtyä sen, mitä te yrititte, voivat antaa informaatiota vähentämään ahdistustanne. Tuntematon on nyt todella tuntematonta. Pidättekö uudesta elämästänne? Me jotka olemme universumeista, voimme vastata vain ”kyllä”, koska olette uneksineet siitä ja valmistautuneet siihen aioneita. Silti lopullinen päätös ilotasostanne on teidän.

Muuttuuko elämänne? Täysin epäilemättä. Onko muutos parempaan? Jos olette kyllästynyt pelkoon ja raivoon, KYLLÄ. Mutta jos suhteenne perustuvat pelkoon ja vihaan, siltanne ylitys on mutkikkaampaa, kuin odotitte.

Kenties esimerkki selittää paremmin. Kuvitelkaa, että nautitte työpaikasta, jossa on ympärillä työtovereita, jotka tuntuvat enemmän rakastavalta perheeltä kuin työtoverilta. Teille tarjotaan suurempipalkkaista työtä, joka sopii paremmin taitoihinne, mutta jos otatte sen vastaan, lähdette noiden rakastavien työtovereiden luota. Monista teistä tuntuu, että teette nyt samanlaisen liikkeen. Myönnettäköön, että suhteissanne saattaa olla joitain töyssyjä, ja kotinne ja/tai työpaikanne voisi olla parempi, mutta yleisesti teillä on suhteellisen mukavasti. Merkitseekö tuon sillan ylittäminen, että hävitätte sen elämän, jonka olette luoneet itsellenne, vai onko se parannus siihen, mitä teillä jo on?

Siis tuon sillan ylitys, uusi maailma, tai mikä tahansa fraasi kuvaa parhaiten, mitä odotatte, kuulostaa fantastiselta, kunnes oivallatte, ettei se ole enää unelma, vaan uusi todellisuutenne. Päästätte irti siitä, mitä oli, tarttuaksenne tuntemattomaan – pelottava ajatus monille. Mitä uusi elämä merkitsee? Mitä haluatte sen merkitsevän? Mitä jos päätätte, että te ette pidä tuosta uudesta elämästä? Mitä jos uuden elämän hyväksyminen merkitsee aiemman elämänne kieltämistä?

Muutaman seuraavan päivän saatatte kyseenalaistaa itsenne, koska uuden kaipaaminen oli jännittävää, ennen kuin se oli lähellä. Voitteko muuttaa mielenne uuden maailmanne hyväksymisestä? Ei. Niinpä se pelko, jonka me jotka olemme universumeista, olemme nostaneet esiin tässä viestissä, saattaa tuntua ylivoimaiselta muutaman seuraavan päivän. Pelko joka on seurausta osallistumisesta ensimmäiseen aaltoon, jolloin ei ole ketään muita kuin universumit kertomassa teille, että kaikki on upean hyvin maailmassanne.

Olette tehneet uutterasti töitä saavuttaaksenne tämän kohdan siirtymässänne. Nyt teidän on aika ”haukkoa henkeänne” ja päättää, mitä haluatte ja kuka olette. Tämä on pelottava ajatus monille – ei siksi, että olette huono tai väärä ihminen, vaan koska olette ensimmäisiä uudessa. Ettekä ole luultavasti vielä avanneet henkilökohtaista kristallipalloa kuvitellaksenne kaiken, mitä saavutatte, sitten kun olette ylittäneet siltanne.

Tässä vaiheessa oivallatte, miten dramaattinen siirtymänne on ollut ja kenties voitte kuvitella ne tulokset, joita toivoitte. Tulokset jotka saavutetaan, jos soljutte uuteen maailmaanne, sen sijaan että viivytätte vääjäämätöntä tai yritätte estää sen. Oivallatte, miten uusi olemuksenne on, vasta kun olette ylittäneet siltanne.

Tämä viesti ei ole pelottelemaan teitä, vaan auttamaan peloissanne – monet niistä ovat samanlaisia kuin silloin, kun teidän oli aika lähteä 3D-syntymäkodistanne. Erona on, että muut jotka olivat lähteneet ennen teitä, voivat kertoa teille, että kaikki sujuisi hyvin.

Tämä siirtymä riippuu ilonne oivaltamisesta, kun siirrytte uuteen elämäänne, ja tuon tunteen vahvistamisesta niille, jotka seuraavat. Olette edelläkävijöitä – ei aina kadehdittavin paikka. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >