HomeViestejäBrenda Hoffman19.8.2024 - Silta on ylitetty vuoteen 2025 mennessä

19.8.2024 - Silta on ylitetty vuoteen 2025 mennessä

SILTA ON YLITETTY VUOTEEN 2025 MENNESSÄ

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
19.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

vaikka rukoilitte ja teillä oli kaikenlaisia ohjelmia vähentämään tai poistamaan stressiänne, monet teistä ovat huolissaan, että tarpeenne olla mukavasti ja iloinen on saavuttamaton tavoite.

Osa tuosta stressistä tulee läheisiltänne, jotka tarvitsevat rauhoittelua, että te ette jätä heitä tai ettei heissä ole mitään vikaa, kun he aloittavat polkunsa. He huutavat teitä ”korjaamaan sen”, mitä ikinä tuo lause tarkoittaakin heille.

Mutta, olette uupunut sisäisen olemuksenne muutoksista ja tietyn asian tai suhteen jatkuvasta tarpeesta.

Vihdoin ulkoinen maailmanne pyörii uusien ajatusten ja huolien kera, kun vanha maailma jonka kerran tunsitte, haalistuu olemattomaksi.

Ajatelkaa itseänne taaperona, joka opettelee kävelemään, puhumaan ja ratkaisemaan mutkikkaita matemaattisia yhtälöitä, samaan aikaan odottaen, ettei aikuisen tarvitse valvoa teitä – ja alatte ymmärtää nykyistä monimutkaista elämäänne.

Asiat joita viimeistelette, eivät ole yksikertaisia eivätkä vähäpätöisiä teille tai Maalle. Kaikki jotka ovat nyt maan päällä, tuntevat tämän globaalin muutoksen vaihtelevassa määrin.

Niin se on, että teihin jotka siirrytte 3D:n yli, vaikuttavat sisäiset muutoksenne, ne joita tämä muutos pelottaa, ja se mullin mallin oleva maailma, joka Maasta on tullut.

Menee muutama viikko, ennen kuin tunnette kaiken olevan oikein maailmassanne.

Vaikka luultavasti kadutte päätöstänne siirtyä 3D:n yli, tai olette järkyttynyt näennäisestä taidottomuudestanne tuottaa, mitä haluatte, tietäkää, että olette ylittäneet sillan jo yli puolivälin.

Voitte nähdä toisen puolen säihkeen ja ilon, mutta ette ole varma, onko teillä rohkeutta saattaa matka loppuun. Tosiasiassa olette enemmän kuin päteviä ylittämään siltanne turvallisesti, ja siihen mennessä kun olette päässeet loppuun, olette valinneet henkilökohtaisen polkunne.

Kun olitte astuneet tälle siirtymäsillalle, rakkauden ja ilon tulevaisuutenne oli selviö. Annatte itsellenne pelkästään aikaa sopeutua uuteen sisäiseen ja ulkoiseen maailmaanne.

Ennen tämän kalenterivuoden loppua taitonne ja kiinnostuksenne ovat linjassa, jotta voitte turvallisesti tutkia tätä ja luoda tuota, ilman huolta vuorovaikutuksesta muiden kanssa tai globaaleista ongelmista. Mutta tällä erää sopeudutte uuteen olemukseenne, mikä on mutkikkaampaa, kuin kuvittelitte ennen tulemistanne Maahan tässä elämässä.

Siirtymästänne on tullut monimutkaisempi, koska ette ajatelleet vuorovaikutusta rakkaidenne kanssa, kun he tekevät siirtymäpäätöksiään. Ettekä aavistaneet, miten uutterasti ne jotka jäävät 3D:hen, pitäisivät kiinni jokaisesta 3D:n palasesta, jonka he löytävät.

Kun tarkkailette niitä, jotka ovat kietoutuneet tiukasti 3D:hen, teistä tuntuu aina vain epämukavammalta. Ei välttämättä siksi, että olette huolissanne heistä, vaan koska heidän pelkonsa ovat niin syvällä, että vihaa ja kiukkua syöstään maailmanlaajuisesti. Tuo viha ja kiukku katoavat teiltä, kun siirrytte lähemmäs uutta polkuanne. Mutta tällä erää se on äänekästä, karkeaa ja tuskallista.

Luultavimmin olette edenneet tarpeeksi pitkälle sillalla unohtaaksenne, miten osallistuitte ennen tuohon vihaan ja raivoon, sillä olette kokeneet täysillä jokaisen maatunteen valmisteluna tähän siirtymään. Mutta nyt katsotte Maata eri linssein, joten he jotka ovat 3D:tä, ovat silmiinpistävämpiä, kuin olette kokeneet tässä elämässä, mutta ette välttämättä muissa.

Tämä on loppupeliä niille, jotka haluavat pysyä 3D:ssä – toivoen ihmeratkaisua, jota ei tapahdu.

Sillä aikaa te katselette kauhuissanne ja hämmästyneenä, koska olette unohtaneet, että teillä oli kerran samanlainen ajattelutapa, vaikka kenties hienovaraisempi – kuten finanssinero joka varastaa rahaa, pankkiryöstäjän sijasta joka murhaa monta pankin työntekijää saadakseen rahaa.

Siirtymäsiltanne loppuosan ylittäminen on vähemmän mutkikasta, koska jokainen ottamanne askel keventää tunnetaakkaanne. Vaikka teiltä on vienyt vuosikymmeniä, vuosia tai kuukausia saavuttaa tämänhetkinen sillanylityskohtanne, lopullinen ylityksenne tapahtuu ennen tämän kalenterivuoden loppua.

Ja se tapahtuu – rohkaisette/edistätte sitä tai ette. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >