HomeViestejäBrenda Hoffman12.8.2024 - Mutkitteleva polku vai elämää sykkivä valtatie?

12.8.2024 - Mutkitteleva polku vai elämää sykkivä valtatie?

MUTKITTELEVA POLKU VAI ELÄMÄÄ SYKKIVÄ VALTATIE?

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
12.8.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

haluatte luultavimmin tietää, mikä uusi polkunne on. Mutta koska olemuksenne on muodostumisvaiheissa, polkunne on enemmän yksi askel eteenpäin, kuin tarkka tieto, mihin se johtaa.

Vaikka tiedätte polkunne tässä elämässä, se ei ole vielä selvä kenellekään, myöskään teille – vähän samanaista, kuin ettei tiedä lukion jälkeen, minkä muodon elämänne saa.

Niin monia aktiviteetteja ja ajatuksia pyörii nyt olemuksenne ympärillä, että te ette voi mitenkään nähdä selvää polkua. Tämä vaihe on selkeytymätön suunnan tai tarpeen osalta.

Kenties sana ”tarve” pitäisi olla määritelty polkunne kontekstissa.

Teidän täytyy löytää taloudellisia resursseja, jos päätätte lähteä korkeakoulutukseen lukiosta valmistumisen jälkeen. Menettekö töihin? Maksavatko vanhempanne lukukausimaksunne? Lykkäättekö koulutustanne, kunnes olette keränneet tarpeeksi resursseja pyrkimyksenne rahoittamiseen? Niin on teillä nyt.

Päätätte, mikä suunta tuntuu sopivimmalta teille, kun testaatte reittejä tai polkuvaatimuksia.

Sitten kun olette selkeyttäneet suuntanne, luotte resurssit, joita tarvitaan tuon polun seuraamiseen loppuajan, jonka olette Maassa tässä elämässä.

Kenties tuo viime lause vaikuttaa pahaenteiseltä, koska haluatte olla vapaa kaikista odotuksista ja pitäisi-asioista. Sisäinen olemuksenne muotoili aioneita sitten polun, jota alatte tutkia. Tavallaan tämä on se ongelmallinen soratie, jonka loitte elämä toisensa jälkeen, verrattuna valtatiehen, joka sallii teidän suhahtaa seikkailusta toiseen, tai verrattuna mutkittelevaan polkuun, joka kannustaa teitä hidastamaan ja tutkimaan kauneutta tuo polun varressa.

Kumpikin suunta muuttaa nykyolemustanne tavoilla, joita ei voi vielä ilmaista, koska päätöksenne luovat tiekartan, joka on sopivin teille.

Tuo päätös valita toinen kahdesta käytettävissä olevasta suunnasta, jotka aiemmin mainittiin, tuntuu todennäköisesti sopimattomalta, ottaen huomioon, että teillä on nyt vapaus olla. Miksi ette voi valita kumpaakin reittiä tai eri reittiä?

On epätodennäköistä, että valitsette eri reitin kuin nämä kaksi hahmoteltua, koska olette yhtenä joukkona luoneet kummankin varmistamaan, että Maa on rakkaudessa ja ilossa, pelon ja viha sijasta. Vaikka teitä kannustetaan luomaan sopivin polku, polku jonka luotte, ei sisällä runsaasti pelkoa tai ahdistusta.

Kenties vaihtoehtojenne rajoittaminen kahteen antaa ymmärtää, ettei teillä ole vapaata tahtoa. Teillä on. Voitte tutkia, mitä haluatte, milloin haluatte, kunhan nuo tutkimukset sopivat niiden rakkausrajojen sisään, jotka loitte yhtenä joukkona, silloin kun sovitte Maan siirtämisestä pelosta rakkauteen.

Yksinkertaistettu ymmärrys tästä viestistä on, että te ette voi olla elämättä nykyisen maaelämänne loppua rakkaudessa ja ilossa, koska ohjelmoitte itsenne etukäteen tekemään niin, ennen tämän uskomattoman itsen ja maasiirtymän hyväksymistä ja luomista.

Ainoa tapa jolla voitte luiskantaa niiden pelkorajojen yli, jotka muodostitte aioneita sitten, ennen tämän siirtymäroolin hyväksymistä, on kieltää kiinnostuksenne rakkauteen, mikä on samanlaista, kuin kieltää silmienne väri. Se ei ole mahdollista. Olette ottaneet  ratkaisevan ”uuden sinun” -askeleen. On aika valita, miten kuljette ilossa ja rakkaudessa – mutkittelevaa polkua vai elämää sykkivää valtatietä pitkin. Teillä ei ole enää pääsyä 3D-soratielle.

Nuo viime toteamukset eivät vaadi päätöstä tänään tai huomenna, vaan kannustavat teitä pysymään avoimena polkunne mahdollisuuksille, kun vaihtoehtoja ilmaantuu. Ei ole enää väärän liikkeen tai askeleen mahdollisuutta – pelkästään monia pieniä päätöksiä, jotka johtavat elämään, jonka päätitte luoda aioneita sitten.

Salli itsesi yllättyä ja olla iloinen, tietäen, että valitsemasi polku sopii täydellisesti uuteen olemukseesi ja niihin unelmiin, joita olet pitänyt aisoissa aioneita.

Yllätä ulkoinen itsesi sisäisellä itsetuntemuksellasi, kun jokainen uusi päätös muuttaa sitä, keneksi luulit tulevasi. Teetkö virheen? Et. Koska jokainen päätös ja kysymys on suunniteltu auttamaan sinua löytämään parhaiten se polku, jota olet ikävöinyt. Kamppailu on ohi.

Salli itsesi virrata uuteen olemukseesi jokaisella askeleella, joka ehkä näyttää intuitionvastaiselta, mutta on täsmälleen oikea sille, kuka sinusta on tullut. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >