HomeViestejäBrenda Hoffman29.4.2024 - Taajuuksien, ulottuvuuksien ja aikamatkustuksen alitajuista tutkimista

29.4.2024 - Taajuuksien, ulottuvuuksien ja aikamatkustuksen alitajuista tutkimista

TAAJUUKSIEN, ULOTTUVUUKSIEN JA AIKAMATKUSTUKSEN ALITAJUISTA TUTKIMISTA

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
29.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

sitä minkä piti tapahtua äskettäin, ei luultavasti tapahtunut, ja se mitä ei pitänyt tapahtua, tapahtui. Ohi menneet tapaamiset/ajanvaraukset, väärät ohjeet ja sekavat viestit aiheuttivat totaalista hämmennystä.  

Seilaatte edestakaisin aikavyöhykkeillä – täällä tänä aamuna, mutta ei iltapäivällä – ja palaatte myöhemmin päivän aikana. Tämä on hämmentävää, kuten kaikki muutkin viimeaikaiset vaiheet. Ette tunne olevanne fyysisesti täällä ettekä tuolla, samanlaista miltä teistä tuntui hiljattain niiden ihmisten kanssa, jotka tunnette ja joita rakastatte.

Kuten aiemmissa merkittävissä muutoksissanne, ulkoinen olemuksenne muuttui, sitten sisäinen olemuksenne, ja lopulta fyysisyytenne – niin on nyt. Ajelehditte edestakaisin aika-, ulottuvuus- ja taajuusalueiden välillä, mikä on hämmentävää teille ja ympärillänne oleville ja aiheuttaa pelon ja vihan tunnetta. ”Miksi tämä tapahtuu nyt? Mitä tein väärin?”

Pelkoon ja vihaan ei ole tarvetta, sillä tämä vaihe on pelkästään kurkistus siihen, mitä voi olla, jos valitsette. Esimerkiksi, saattaisitte tutkia tiettyä aikaa tai taajuutta – tai ette – perustuen kokemuksiinne, samalla kun teette sitä, muutaman minuutin muutamana seuraavana päivänä.

Valintanne jotka perustuvat kiinnostukseen, pitäisi- tai täytyy-asioiden sijasta, parantavat ainutlaatuista polkuanne.

Sen seurauksena nykyelämänne on todennäköisesti pirstoutunutta eikä kovin miellyttävää. Ette tiedä, oletteko ajoissa oikeassa paikassa odotettujen vuorovaikutustilanteiden kera, vai näytättekö haaskaavan minuutteja, tunteja tai jopa päiviä, kun tutkitte eri vaihtoehtoja.

Luomaan vielä lisää hämmennystä, 3D-ajattelunne ei rekisteröi näitä aikoja muuten, kuin epävarmuutena. Kuitenkin sisäinen olemuksenne on ruksannut uuden tutkimistilaisuuden tai kieltänyt tietyn seikkailun.

Koska niiden seikkailujen määrä, joita koette päivittäin ajelehtiessanne edestakaisin aikojen, taajuuksien ja ulottuvuuksien välillä, olisi liian hämmentävää, jopa haitallista, että pysty tulkitsemaan näitä tutkimuksia tietoisesti. Olisitte häkeltynyt ja kyvytön valitsemaan sisäisen kiinnostuksen perusteella, eikä ohikiitävän mieliteon. Sitten kun olette päässeet täysin käsiksi tuohon olemuksenne osaan, jota vasta alatte tutkia, ette tarvitse tätä lapsellista ”valitse ilman suuntaa tai ymmärrystä” -peliä.

Olette (joksikin) tulemisen tutkimisvaiheessa sisällä, ulkona ja eri aikajanojen, taajuuksien ja ulottuvuuksien läpi. Vaikka todennäköisesti uskotte, että voisitte tutkia kaikkia noita kerroksia ja ylläpitää jokapäiväisen elämänne, informaatio jota keräätte, ei yhdisty muutamaan viikkoon.

Tavallaan otatte tunteja uusista maailmoista, joita aiotte tutkia, mm. maantiede, historia, tiede, sosiologia, kalastus, kerääminen, metsästys, selviytyminen ja tuolle alueelle sopivat kielitunnit. Varsinainen tutkiminen on ennenaikaista, ennen kuin noille alueille on päästy ja sopeuduttu. Ettekä voi tehdä kumpaakaan, ennen kuin tarkastelette vaihtoehtojanne, kuten teette nyt.

Maailmanne on muuttunut moniuniversumeiksi ja on enemmän vaihtoehtoja iloon, hauskuuteen ja tutkimiseen, kuin uskoitte koskaan mahdolliseksi. Siis sallikaa itsenne löytää jotain kiinnostavaa täältä ja jotain yhtä kiinnostavaa sisältä. Rakennatte sisältä käsin polkua konkreettisten kiinnostusten, vuorovaikutusten ja toimien kera, ettekä itsenne ulkopuolelta, kuten olette tehneet aioneita.

Olette uusia olentoja universaalissa mielessä. Sallikaa sen suodattua olemukseenne, kun ajelehditte edestakaisin uusien toimien ja seikkailujen välillä, huomaamatta niitä tietoisesti, kuten ennen teitte 3D:ssä.

Olette uusi, ja niin on jokainen, joka tekee siirtymän. Tämä uutuus vaatii uusia toimia, kiinnostuksia ja tuntemattoman hyväksymistä. Vaikka teistä saattaa tuntua, että elämästänne on tullut sattumanvaraista, kaikki on hyvin maailmassanne. Niin on syystä. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >