HomeViestejäBrenda Hoffman22.4.2024 - Uuteen sisäiseen toimintaan sopeutuminen

22.4.2024 - Uuteen sisäiseen toimintaan sopeutuminen

UUTEEN SISÄISEEN TOIMINTAAN SOPEUTUMINEN

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
22.4.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat ystävät,

kenties pelkäätte, että ilo ei voi koskaan olla huomattavaa elämässänne, että on vain se, mitä tunnette nyt. Palaatte 3D-pelkoihin, jotka eivät ole enää osa maailmaanne.

Teistä voi tuntua myös toispuoliselta tai epämukavalta, koska jatkatte sen karistamista, mitä oli, eikä teille ole vielä mukavaa se, mitä on tulossa. Se on kuin tietokoneenne ohjelmiston päivittämisessä. Vaikka pian totutte uusiin ominaisuuksiin, alkuun päivitys tuntuu usein hankalalta ja epämukavalta.

Olette uuteen olemukseenne sopeutumisen kiusallisissa/kömpelöissä vaiheissa, kaikkien niiden seuraamuksien kera joita sellainen hyppy uuteen sisältää. Sama pätee kaikkiin, jotka haluavat kehittyä, joten vuorovaikutus ei ole niin yksinkertaista tai rakastavaa, kuin odotatte, mikä lisää yksinäisyydentunteita. Ja jos asutte yksin, teistä tuntuu eristyneeltä, myös tietokoneidenne, kirjojenne, luonnon ja television kera. Olette 3D-teinivaiheessa: ”Kukaan ei ymmärrä minua, eikä kukaan pidä minusta.”

Kenties tämä viesti suututtaa teidät. Missä on se ilo, jota universumit ovat heiluttaneet edessänne kuukausia tai vuosia? Milloin tämä muuttuminen loppuu riittävän pitkäksi aikaa, että voitte tuntea enemmän iloa kuin muutaman minuutin?

Aivan kuten sisäinen varmuus kehittyi 3D-ikääntymisen myötä, tämä siirtyminen 3D-aikuisesta uudeksi ”sinuksi” on prosessi.

Teillä on kaikki tarvittava sisäinen toiminta. Nyt on kyse sopeutumisesta noihin sisäisiin muutoksiin.

Jotkut teistä sopeutuvat tai ovat sopeutuneet nopeammin muin muut – kuten tapahtui ollessanne teini. Niinpä jotkut teistä tuntuvat/näyttävät hyvin paljon uuden ”sinun” aikuiselta, kun taas toiset ponnistelevat tullakseen kypsemmäksi. Muistakaa, että ne jotka näyttivät hyvin kypsiltä, silloin kun te kamppailitte 3D-teinin kypsymispyrähdyksen kanssa, eivät olleet kovin erilaisia kuin te, sitten kun olitte saavuttaneet yksilöllisyytenne. Tämä on lyhyt ”kisa” – ei vuosia tai vuosikymmeniä, vaan viikkoja ja kuukausia. Maalla ei ole tai se ei tarvitse vuosia kehittymiseen, kuten oli silloin, kun olitte teini, joka yritti suoriutua ”sisäänpääsystään” aikuisuuteen.

Totta, suuri osa ajastanne ennen siirtymää tuntui olevan puhdistamista, ja ajankohtaiset tunteenne tuntuvat hyvin samanlaisilta. Erona on, että 3D-puhdistuksissa oli kyse siitä, että päästitte irti aiempien maaelämienne osista, jotka vaikuttivat siirtymäänne. Olette tehneet siirtymän. Nyt asetatte ja uudelleenasetatte uusia taitojanne ja kiinnostuksianne – tehtävä joka vaatii yhtä paljon energiaa, kuin 3D-teinimuutoksenne.

Siis teistä tuntuu, kuin olisitte keskellä loputonta sopeutumista/muutosta, unohtaen kaiken, mitä olette saavuttaneet, ja ollen huolissanne, ettei ilonne koskaan palaa tai ilmesty. Kuten ostaja joka katuu muutettuaan uuteen kotiin, ajattelee: ”Tiesin, missä kaikki oli aiemmassa kodissani, ja nyt en löydä  mitään” jne., vertailette aiempaa ympäristöänne uuteen ympäristöön, joka tuntuu täysin väärältä, vaikka se sopii paremmin tarpeisiinne.

Olette osa uutta, mikä ei ole aluksi koskaan mukava paikka, vaikka se on kasvua tai muutos parempaan. Sallikaa itsenne sopeutua tähän uuteen ”sinuun”, hyväksyen myös oppimiskäyrän, joka on luonnollinen prosessi siirryttäessä mukavasta uuteen.

Olette oikeassa paikassa sisäisesti, kuten on jokainen, joka on tehnyt siirtymän. Lakatkaa yrittämästä pakottaa itseänne iloon ja pois epämukavuudesta tai pelosta. Ette kehity ainoastaan yhdestä 3D-vaiheesta toiseen, vaan olennosta toiseen. Sisäinen olemuksenne ei ole enää 3D-olemuksenne, mikä pätee kaikkiin, jotka ovat tehneet siirtymän.

Yritätte löytää keskuksenne ja olemisenne, samaan aikaan kun romutatte, mitä oli.

Vaikka teistä saattaa tuntua, että olette epäonnistuneet tai kamppailunne maan ja itsenne siirtämiseksi 3D:n yli ovat olleet turhia, olette uusi olento, joka yrittää löytää paikkansa hämmentävässä maailmassa. Monet ovat tehneet siirtymän, mutta on edelleen joukko, joka pysyy uskollisesti 3D:ssä, odottaen teidän ja muiden tukevan heitä. Tämä on samanlaista, kuin nuorempi sisarus joka suuttuu tai hämmentyy, kun hänen vanhempi sisaruksensa ilmaisee teiniahdistusta.

Aivan kuten tapahtui 3D-teiniahdistusvaiheessanne, ette välttämättä ymmärrä loogisesti, miksi teidän tarvitsee sanoa, tehdä tai tuntea jotain. Tiedätte vain, että tämä te olette tai tämä teistä on tulossa. Sallikaa itsenne soljua uuteen olemukseenne, ja sallikaa sama muille – ilman pelkoa, katkeruutta tai vihaa. Mitä oli, sitä ei ole enää. Niin olkoon. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >